Spring til hovedindhold

Se dine priser og shop 24/7 Opret en konto nu

Hilti

Highlights

Øg tilliden i din bygnings brandsikkerhed

Ikke-udførte inspiceringer og udsættelse af risikoen for brandrelaterede hændelser er to af de største risici for utilstrækkelig brandlukningsstyring. Firestop Documentation Manager-softwaren er designet til at give dig en effektiv, brugbar metode til altid af have dine installationsoptegnelser opdaterede.

Øjeblikkelig rapportering, så du altid er forberedt på inspektioner

Softwaren kan generere en rapport, som dækker løsningsdetaljer, relaterede godkendelsesdokumenter, fotos af før/efter brandlukninger, anmærkede etagerplaner samt installationsverificeringer.

Effektiv navigering vha. dine etagerplaner

Angiv installationer, ændringer og eftermonteringer af alle sikkerhedssystemer på digitale etageoversigter, så det er nemmere at finde et bestemt brandlukningselement i dine bygninger. Hver installation kan gøres entydigt identificerbar vha. etiketter med en QR-kode (købes separat)

Realtidsadgang til oplysninger for transparent samarbejde

Med mobile og skrivebordsapplikationer sammenkædet med automatisk cloud-synkronisering gør Firestop Documentation Manager det nemt at planlægge og administrere kodekompatible brandsikkerhedsinstallationer overalt i din arbejdssteder.

Din eneste, centraliserede kilde til al brandlukningsadministration

Firestop Documentation Manager arbejder med brandstop fra alle producenter, så du kan opbevare alle installationsdata på ét sted og i et ensartet format.

Tekniske data

Dokumenter & Videoer

Råd & Support

Log ind for at fortsætte.
Tilmeld dig nu
Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv