HILTI BUTTON FOR SMART™3D AND PDMS™

3D-designsoftware til skinnesystemer

Hilti MEP Supports Button software

Hilti Button til Smart™3D og PDMS™ er et design- og planlægningsværktøj til rør, kabelbakker og HVAC-kanalstøtter, der anvendes til byggeprojekter inden for kemikalier, kraftværker, minedrift og olie og gas. 

Det fås som et plug-in til to udbredte designsoftwareprogrammer, Aveva PDMS™ og Intergraph Smart™3D. 

Det hjælper også dit team med at samarbejde og giver alle teammedlemmer adgang til designs, materialelister, virtuelle gennemgange, kollisionskontrol og byggeriplanlægning. 

Det hjælper med at minimere risici og behovet for ændringer på byggepladsen.

HVAD GØR HILTI BUTTON FOR SMART™3D OG PDMS™

Integration af dit teams arbejdsproces

Du kan bruge Hilti Button til Smart™3D og PDMS™ i hele design-, anskaffelses- og byggeprocessen og dele information og data med hele dit projektteam.

Udvikling af design

  • Find frem til relevante løsning til dit design – hvilke Hilti løsninger er de rette til dit design og overholder samtidig de tekniske specifikationer.
  • Opnå et højt sikkerhedsniveau – Hilti Button til Smart™3D og PDMS™ er baseret på flere års Hilti erfaring med design af og forskning i skinnesystemer. Det omfatter vores IFU-retningslinjer, der giver samme sikkerhedsniveau og byggemuligheder i vores softwaredesigns som i vores systemløsninger.
  • Automatisk oprettelse af materialelister og tegninger med alle specifikationer.

Anskaffelse

  • Som køber kan du holde styr på, hvad der bruges til et hvilket som helst projekt
  • Hilti Button til Smart™3D og PDMS™ genererer automatisk materialelister, der gør det lettere at købe de Hilti produkter, som du har brug for.

Installation

  • Få en tegning til anlægget, der overholder alle specifikationer, og få et klart overblik over, hvad der skal installeres og hvor.

RELATERET SOFTWARE

kontakt os

Del