Hilti Connect

Hilti Connect App

Din Hilti-værktøjsliste direkte på mobilen

Hilti Connect er din mobile værktøjsliste, som indeholder alt dit værktøj fra Hilti. App'en er gratis og inkluderet, når du køber eller fleeter værktøj fra Hilti. Hilti Connect bruges til nemt at identificere Hilti-værktøj, se værktøjsspecifikke brugervejledninger og træningsvideoer, og bestille reparationer direkte med mobiltelefonen.

Funktioner af Hilti Connect App

Hilti Connect App’en gør det muligt for dig, at:

  1. Identificere værktøj via NFC-mærkat, søgning, serienummer eller Bluetooth-signal.
  2. Tilgå værdifuld information om dit værktøj samt reparationshistorikken.
  3. Bestille reparation til dit værktøj direkte fra din Hilti Connect App.

Identifikation af værktøj

Det kan være en stor udfordring at holde styr på sit værktøj både på pladsen, i bilen eller på lageret. Med vores Hilti Connect App slipper du for bekymringen om at kunne identificere dit værktøj, selv hvis værktøj fremstår meget slidt eller er meget beskidt. Med Hilti Connect App har du 4 forskellige måder, at identificere værktøjet på:

near field communication (NFC) tag on Hilti tool

NFC-mærkat

Find og scan NFC-mærkatet med din NFC-kompatible mobiltelefon.

how to identify tool type with Hilti Connect

Værktøjstype

Søg efter værktøjsnavnet (fx “TE 60”) mens du er logget ind på app’en.

how to find the serial number with Hilti Connect

Serienummer

Indtast værktøjets unikke serienummer i søgefeltet i app’en.

use Bluetooth to scan smart Hilti tools with the Hilti Connect app

Bluetooth

DX 9, DX 5 og BX 3 er udstyret med en Bluetooth-chip. Dens signaler opfanges af app'en, når telefonen er i nærheden af værktøjet.

Information om værktøjet og træningsmateriale

how to view tool information and repair history with Hilti Connect

Hilti Connect App’en hjælper dig med at administrere værktøj på en simpel og hurtig måde. Du kan få hurtig adgang til vigtig værktøjsinformation samt brugsanvisninger.

  • Købsdato
  • Fakturanummer
  • Garantioplysninger eller Fleet Management-udløbsdato
  • Reparationshistorik, inklusiv antallet af reparationer, seneste reparationsdato samt totale reparationsomkostninger per værktøj
  • Brugsvejledninger og how-to-videoer
  • Tilbehør samt relaterede produkter

Reparation og servicering

Hilti Connect App simplificerer og strømliner processen omkring reparationer fra start til slut. Dette gør sig gældende uanset om du mangler hjælp til at finde datoen for garantiudløb eller anmode om reparation.

how to submit a tool for repair with the Hilti Connect app

1. Bestil

Bestil en reparation eller servicering med ét klik på din smartphone.

how to receive a shipping label via Hilti Connect

2. Afsend

Modtag en pakkelabel, pak værktøjet i en kasse og få det afhentet direkte der hvor du befinder dig.

3. Modtag

Få dit repareret værktøj tilbage i løbet af 3 dage medregnet transport.

DOWNLOAD HILTI CONNECT APP'EN GRATIS

 

 

Videovejledninger

Standardfunktioner

1 / 5
Hvordan bestiller jeg en reparation, når jeg står på byggepladsen?

Du kender det sikkert. Du har rygende travlt, men pludselig holder udstyret op med at virke. Uanset om det gælder vaskemaskinen derhjemme eller et stykke værktøj på byggepladsen, er det vigtigt at få det til at virke igen så hurtigt som muligt. Med Hilti Connect App slipper du for at lede efter kvitteringer, søge på nettet efter en reparatør i nærheden eller styrte rundt efter et telefonnummer, så du kan bestille afhentning. Bare scan værktøjets NFC-tag med din smartphone. Så får du en oversigt over de vigtigste fakta om værktøjet på skærmen. Med et enkelt tryk på skærmen booker du en reparation. Hvis du foretrækker at ringe til vores lokale kundeserviceteam, kan du gøre det direkte via appen. Så henter vi dit værktøj ind til reparation og sørger for, at du får det tilbage inden for 3 dage – ellers er reparationen gratis! Så enkelt er det. Scan. Klik. Klar!

2 / 5
Hvordan identificerer jeg værktøjet, hvis mærkatet er beskidt eller ødelagt?

Det kan være svært at finde det rigtige værktøj på byggepladsen. Støv og mudder på byggepladsen, ulæselige serienumre og indgraveringer gør ikke eftersøgningen lettere. Med Hilti Connect App kan du nemt identificere dit værktøj. Scan værktøjets NFC-tag, og få blandt andet adgang til et billede af værktøjet, værktøjstypen, serienummeret, ejerens virksomhedsnavn, købsdato og meget mere, som gør det nemmere at finde dit værktøj. Scan. Klik. Klar!

3 / 5
Hvordan kan jeg hurtigt lære mit team at bruge et stykke værktøj?

Du ved garanteret, hvor svært det kan være, når man skal gøre noget, man ikke har prøvet før. Selv noget så enkelt som at følge en brugsanvisning kan være mere krævende, end man skulle tro, og typisk bliver resultatet ikke helt tilfredsstillende. Jo hurtigere man får sat sig ind i tingene, desto bedre. Følelsen kan være den samme, når man skal bruge værktøj, man ikke kender. Ofte mangler brugsanvisningen, eller også er der ingen, der kan vise, hvordan man gør. Med Hilti Connect App skal du bare scanne værktøjets NFC-tag for at få adgang til praktisk materiale, blandt andet instruktionsvideoer, manualer og meget mere. Scan. Klik. Klar!

4 / 5
Hvordan kan jeg se værktøjets servicestatus?

Du har sikkert oplevet, at du skal have noget repareret, men ikke kan finde papirerne. Uanset om der er tale om en mountainbike eller et stykke batteriværktøj, kan det være rart at vide, om garantien stadig gælder, eller hvor meget en reparation vil koste. Når det gælder dit Hilti-værktøj, behøver du ingen papirer. Du skal bare scanne værktøjets NFC-tag for at få adgang til garantioplysninger, reparationshistorik, Fleet Management-information og meget mere direkte i Hilti Connect App. Når programmet bruges sammen med vores presseværktøj modtager du proaktive notifikationer i appen om, hvornår værktøjet skal til service eller vedligeholdes, så du kan planlægge det på et tidspunkt, der passer dig.

5 / 5
Hvordan tjekker jeg, hvilket værktøj jeg står med?

Når alt ser ens ud, kan det være svært at finde sit eget i mængden. Uanset om det er en kuffert på bagagebåndet i lufthavnen, træningstasker fra sportsklubben eller batteriværktøj, er det praktisk at kunne kende forskel. Man vil jo helst ikke have en andens energidrik, undertøj eller værktøj. Med Hilti Connect App kan du nemt og hurtigt identificere Hilti-værktøj. Scan værktøjets NFC-tag, og få adgang til info om værktøjstype, serienummer, ejerens virksomhedsnavn, købsdato og meget mere. Scan. Klik. Klar!

Skudmontageværktøj med Bluetooth-teknologi

1 / 3
Hvor er mit skudmontageværktøj?

Man kan spilde meget tid og energi på at lede efter værktøj på en travl byggeplads, et lager eller i en arbejdsbil. Men det kan du slippe for nu! Med funktionen 'Find me' i Hilti Connect og et kompatibelt skudmontageværktøj kan du hurtigt finde værktøj, du har brugt for nylig, i en radius på 30 meter. Men hvad så hvis værktøjet er uden for rækkevidde? Hilti Connect viser dig den 'senest scannede' placering på et kort. Perfekt til store byggepladser og værktøj, som flere deles om.

2 / 3
Hvad er der galt med mit skudmontageværktøj?

Vi har alle sammen stået i en situation, hvor vi har forsøgt at finde ud af, hvorfor vores værktøj ikke virker. Det kan være frustrerende og forsinke eller helt forhindre arbejdet. Ved hjælp af den proaktive problemløsningsfunktion i Hilti Connect sammen med kompatibelt skudmontageværktøj, kan du fejlsøge problemet og komme tilbage til arbejdet på ingen tid.

3 / 3
Hvor godt præsterer mit skudmontageværktøj?

Et typisk skudmontageværktøj skal serviceres efter 15.000 fastgørelser, så det bliver ved med at fungere optimalt, men hvordan ved du, hvor mange fastgørelser du har foretaget siden den seneste service? Det er svært at holde styr på, ikke? Nu kan Hilti Connect vise brugsdata, både historiske og i realtid, så du kan se, nøjagtigt hvor mange fastgørelser du har foretaget, så både du og dit værktøj kan præstere optimalt.

 

 

ON!Track er et system til værktøjsstyring, der er skabt til byggebranchen. Hold styr på værktøj og materiel af samtlige fabrikater, så I kan arbejde effektivt og overholde love og regler.

Hilti ON!Track Værktøjsstyring

Lær mere om Hiltis løsning til administration og sporing af værktøjer, materiel og andre aktiver uanset producent.

Lær mere om Hilti ON!Track

Hilti Fleet Management

Lær mere om hvordan Hilti Fleet Management kan hjælpe din virksomhed med at optimere driften af din værktøjspark.

Lær mere om Hilti Fleet Management

Del