Nuron Portfolio

Innovationer fra Hilti: Nuron

Den nye Nuron batteriplatform er fremtiden for batteridrevet værktøj

Udforsk Nuron, Hiltis nye 22V batteriplatform til både lette og tunge arbejdsopgaver. Oplev højere ydeevne, øget sikkerhed- og sundhedsfunktioner og datadrevne services - alt samlet på én platform.

VC 10

VC 10-22: Nuron sikrer støvsugning for fuld kraft

Få den mobilitet, du har brug for, med vores innovative VC 10-22 batteristøvsuger, som er Hiltis første bærbare støvsuger. Bevæg dig frit rundt med støvsugeren på ryggen, ved køb af dertilhørende rygsæk. Ved at bære støvsugeren på ryggen, arbejder du ikke blot mere sikkert – du har også hænderne ledige til at udføre andre opgaver, og dermed øge produktiviteten.

DSH 600-22 CORDLESS CUT OFF SAW

DSH 600-22 batterikapsav

Vores første fuldt batteridrevne system til diamantskæring på én samlet platform! DSH 600-22 leverer samme skærehastighed som en 60CC benzinkapsav, men du slipper for besværet med brændstofblandinger og vil med garanti øge produktiviteten på byggepladsen. Den har også et lynhurtigt klingestop, som gør den mere sikker at bruge, og så er den stort set vedligeholdelsesfri og kan anvendes med Hiltis diamantklinger, som maksimerer batteritiden.

Worker using TE 2000-22 cordless floor breaker

TE 2000-22 batterimejselhammer

Vores helt nye TE 2000-22 vejer kun 21,8 kg, men leverer samme kraft som en borehammer på 30 kg, så du får mindre at bære på uden at gå på kompromis med kraft, betjening eller rækkevidde. Den behøver ingen ekstern strømkilde, så du kan komme i gang med arbejdet med det samme, og der er ingen ledning, du kan risikere at snuble over! Den har også et ekstremt lavt vibrationsniveau, hvilket øger effektiviteten, og en længere batteritid end nogensinde før, som kan bryde et halvt ton op pr. opladning.

Worker using TE 30-22 on jobsite

TE 30-22 SDS Plus batteriborehammer

Vores TE 30-22 borehammer leverer uovertruffen ydeevne til de mest krævende opgaver inden for ethvert fag. Den gennembryder ikke bare armeringsjern dobbelt så hurtigt som andre SDS Plus-værktøjer – den er også stort set støvfri i kombination med Hiltis støvopsamlingssystemer. Vælg mellem et bredt udvalg af mejsler og bor.

Worker using TE 60-22

TE 60-22 SDS Max batteriborehammer

TE 60-22 har en fremragende rækkevidde og ydeevne og leverer samme kraft, som du er vant til fra langt tungere borehammere. Ud over at have et lavere vibrationsniveau takket være aktiv vibrationsreduktion (AVR) beskytter den dig også mod ukontrollerede bevægelser ved hjælp af vores aktive momentstyring (ATC).

Image alt text (optional)

TE 6-22 batteriborehammer

Nu er vores borehammer blevet endnu bedre! 20% færre vibrationer, 150 g lettere og et forbedret håndtag med optimeret ergonomi gør det til en leg at løse krævende opgaver. Den er ikke bare den hurtigste borehammer i power-klassen – den aktive momentstyring (ATC) gør også arbejdet sikrere ved at beskytte mod håndledsskader. 

Worker using AG 6D-22

AG 6D-22 batterivinkelsliber

Vores nye batterivinkelsliber fås i størrelserne 125 mm og 150 mm og leverer både forbedret ydeevne og banebrydende sikkerhedsfunktioner. 3D-ATC sætter nye standarder for aktiv momentstyring ved at stoppe klingen, hvis værktøjet pludselig tabes. Den helt nye SensTech-teknologi beskytter også mod skader takket være den berøringsaktiverede nødstopsfunktion, som stopper klingen, når du slipper håndtaget.

Image alt text (optional)

SC 30WR-22 batterirundsav

Det oplagte valg til at save dybt, lige og ubesværet i træ! SC 30WR-22 har klassens største skæredybde (70 mm), så du kan save gennem tre 22 mm brædder på én gang. En ny motor i kombination med Nuron-teknologi sikrer en uforlignelig hastighed og batteritid, så du kan klare en hel arbejdsdag på en enkelt opladning.

SIW 8-22 cordless impact wrench used in wood application

SIW 8-22 batterislagnøgle

Med en 1/2" slagnøgle og en fuld hammerfrekvens på 2950 slag i minuttet leverer SIW 8-22 den ultimative ydeevne trods sin kompakte størrelse. Ikke nok med den er mindre end tidligere – den har også en kulfri motor, to hastighedsindstillinger og kraftigt LED-lys, som forbedrer ergonomien.

Image alt text (optional)

SID 6-22 batteriskruemaskine med slag

SID 6-22 har et unikt design og en kraftfuld ydeevne, som gør den perfekt til diverse byggefag og højfrekvent brug. Kraftigere lys omkring borepatronen gør det nemmere at se, hvor du skal bore, og en bedre aftrækkerrespons gør fastgørelsesarbejdet hurtigere. Det nye, ergonomiske håndtag har tekstur og konturer, som giver et endnu bedre greb.

Nuron til enhver opgave

Nuron skaber helt nye muligheder for din branche

Nuron batteriplatformen er skræddersyet til en bred vifte af anvendelsesområder i flere forskellige brancher. Nuron værktøj er udviklet til at levere den bedst mulige ydeevne og sikkerhed uanset arbejdsopgave. Se mere herunder.

Byggeri

Med Nuron kan du udføre krævende opgaver uden besvær med ledninger eller brændstof takket være den nye batteriplatform, der leverer samme ydeevne som en ledningsdrevet enhed.

TE 2000-22 TE 60-22 DSH 600-22

Stål og Metal

Vores Nuron værktøj har op til dobbelt så meget kraft som eksisterende batteriværktøj og forbedret ergonomi, som gør det perfekt egnet til arbejde i stål og metal.

AG 6D-22 TE 30-22 SIW 8-22

VVS og El

Med Nuron platformen får du ét batteri til stort set alle de typer værktøj, du bruger i dit daglige arbejde. Det giver færre batteriskift og øger produktiviteten og fleksibiliteten på byggepladsen.

TE 6-22 AG 6D-22 SID 6-22

Tømrer

Uanset om der skal slibes, skæres, saves eller arbejdes med armene over hovedet, vil de robuste Nuron batterier og det ergonomiske værktøj beskytte dine medarbejdere og sikre dem en bedre arbejdskomfort.

SC 30WR-22 SID 6-22 TE 6-22

Industri

Nuron gør det enkelt at arbejde i stål, beton og murværk, så dine medarbejdere på kraftværker og industrianlæg kan arbejde sikkert og komfortabelt, uden at det går ud over ydeevnen.

TE 6-22 AG 6D-22 SIW 8-22

INTERESSERET I NURON?

Udfyld nedenstående kontaktformular og vi vil ringe dig op med mere information

Del