VORES FORRETNINGSMODEL

Hilti business model

Vi er en global virksomhed med tilstedeværelse i mere end 120 lande på verdensplan.

Vi tilbyder en komplet løsning til den professionelle byggebranche og leverer teknologi, software og services over hele verden.

Vores mission er at bygge videre på vores position som førende global aktør og skabe produkter, som er innovative, enestående og skiller sig ud fra mængden.

DIREKTE KUNDESERVICE

Vi tror fuldt og fast på tætte kunderelationer, som er præget af gensidig tillid.
Vi arbejder ud fra en direkte salgsmodel og har cirka 15.000 medarbejdere over hele verden, som arbejder direkte med vores kunder.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder online, via telefon og ude på byggepladsen. Derudover har vi et netværk af Hilti Centres, hvor professionelle aktører fra byggebranchen kan købe Hilti-produkter direkte i vores egne butikker.

Vores sælgere og teknikere kommer gerne ud til byggepladserne for at hjælpe med at finde løsninger, uanset om det handler om at vælge det rigtige søm eller designe et armeringssystem til en undergrundsbane.

Al feedback fra kunden sendes tilbage til vores designlaboratorier, så vi kan finde ud af, hvad der skal til for at skabe produkter, der er endnu bedre og endnu modigere.

VI UDVIKLER OG PRODUCERER VORES EGNE PRODUKTER

Hos Hilti ved vi, at byggebranchen er risikabel og fyldt med udfordringer.

Derfor arbejder vi hele tiden på at finde løsninger, der gør det muligt at arbejde hurtigere, nemmere og mere sikkert på byggepladsen.

Vi har vores egne forsknings- og udviklingslaboratorier med egne eksperter og ingeniører. Vi samarbejder også med nogle af verdens bedste tekniske universiteter for at dele vores forskning og flytte grænserne endnu længere.

Vi producerer vores egne produkter og har fabrikker i Europa, Mexico, USA, Indien og Kina. Vi samarbejder desuden med eksterne specialleverandører for at sikre, at alle vores produkter lever op til de samme høje interne og eksterne kvalitetsstandarder.

VORES MEDARBEJDERE GØR EN FORSKEL

Vi går op i vores arbejde, og mange af os har arbejdet hos Hilti i både 10, 15 og 20 år. Hiltis fire værdier – integritet, mod, teamwork og engagement – fungerer som rettesnor i vores daglige arbejde og praktiseres af hver eneste medarbejder på alle vores arbejdspladser.

MERE OM HILTI

Hilti core purpose and values

FORMÅL OG VÆRDIER

Flere oplysninger
Hilti corporate strategy

VIRKSOMHEDS-STRATEGI

Flere oplysninger
At være medarbejder i Hilti

MEDARBEJDER I HILTI

Flere oplysninger

Del