ARBEJDSMILJØ OG SIKKERHED

Vi hjælper med at gøre byggepladser sikrere og mere produktive

Health and safety at Hilti

DESIGNET TIL AT VÆRE ERGONOMISK OG FORHINDRE ULYKKER

Vi ved, hvor farlige byggepladser kan være, uanset om man arbejder i højder eller i svært tilgængelige områder.

Derfor designer vi vores værktøj til at forhindre ulykker og til at beskytte sundheden for dem, der bruger det. Det er med til at gøre byggepladserne mere sikre, og samtidig sparer det tid, så byggeriet bliver mere produktivt og afsluttes til tiden.

Vores innovative teknologier er designet til at hjælpe med:

Støv

Vores støvudsugningssystemer (DRS) suger støvet effektivt væk lige ved kilden. Vi kan også tilbyde alternative arbejdsmetoder, for eksempel direkte befæstelse.

 

 

Hånd/arm-vibrationer

Hiltis AVR-system (Active Vibration Reduction) reducerer vibrationerne med op til to tredjedele sammenlignet med traditionelt værktøj. Det hjælper også med at undgå sundhedsproblemer i forbindelse med vibrationer og gøre det muligt at bruge værktøjet i længere tid.

Hjælpeværktøjer:

 

 

Arbejde i højder

Arbejde i højder er en af de mest almindelige årsager til personskader i byggebranchen. Her kan vores systemer hjælpe, blandt andet Hilti’s ATC-teknologi (Active Torque Control), ledningsfrit elværktøj, DX-befæstelsesværktøjet, kanalmontagesystemer med hurtig "vrid og lås"-installation og Hilti’s laserbaserede måle- og justeringsværktøj.

Ergonomiske produkter

Alle vores produkter er udviklet til at være ergonomiske.

Støjreduktion

Støj på byggepladsen er en alvorlig risiko, der kan fremkalde høretab, og vi arbejder konstant på at reducere støjniveauet fra vores værktøjer og teknologier.

INTERNATIONALE SUNDHEDS- OG SIKKERHEDSSTANDARDER FOR BYGGERIET

Sundhed og sikkerhed er særdeles vigtigt for os hos Hilti. Vi designer vores teknologier til at holde vores kunder sikre såvel som produktive.

Vi er også overbeviste om, at byggebranchen har brug for internationale standarder for sundhed og sikkerhed over hele verden.

Derfor samarbejder vi med vores kunder, partnere og førende handelsorganisationer og -virksomheder om at skabe fælles retningslinjer og mål.

Vi har sluttet os til ENCORD, som er et bredt netværk af virksomheder, forskere og udviklere inden for byggeriet. Det er en fremragende platform for drøftelser og lancering af nye måder til at øge sikkerheden på byggepladserne.

Vi har også startet HSE Manager Conference, som er en fælles platform for byggeindustrien, hvor vi kan udveksle erfaringer, bedste praksis og drøfte vores kunders behov.

MERE OM KONCERNANSVAR

SOCIALT ANSVAR

Se mere

MEDARBEJDER I HILTI

Se mere

FORMÅL OG VÆRDIER

Se mere

Del