social media chanels

Følg os på de sociale medier

Vær med når vi lancerer produkter, afholder events og følg vores medarbejdere rundt om i landet

Den digitale tidsalder på vej ind på byggepladserne, og det ændrer den måde, vi driver forretning på i hele byggebranchen.

Du kender måske Hiltis sortiment af mobile apps, men måske ved du ikke, at vi også har meget travlt på de sociale medier.

Du kan finde os på Instagram, LinkedIn, YouTube, Twitter og Facebook – så hvorfor ikke bruge det til at følge med i, hvad der rører sig hos Hilti og i resten af byggebranchen.

Linkedin

Linkedin

LinkedIn er verdens største professionelle netværk og et godt sted til at komme i kontakt med personer med indflydelse i branchen. Tag kontakt med os for at få opdateringer om Hilti, nyheder inden for byggebranchen og indsigt i nye og banebrydende ideer.

Følg os
Instagram

Instagram

Ligesom Facebook ser vi Instagram som et afbræk i hverdagen, hvor du kan forvente at se flotte og interessante billeder af nye Hilti produkter og ikke mindst masser af #DogsOfHilti billeder!

Følg os
Facebook

FACEBOOK

Facebook er et mere personligt netværk. Derfor er vores indhold langt mindre formelt og mere underholdende – perfekt, hvis du har brug for et lille smil eller et godt grin på byggepladsen!

Følg os
Youtube

youtube

YouTube handler om video, og vi er rigtig glade for at kunne vise vores nye produkter og services i levende billeder og masser af farver. Her kan du også dykke ned i praktiske vejledningsvideoer og "bag scenen"-optagelser.

Abonner på vores kanal

Del