Byggebranchen? Det findes der en app til

Aurore Le Tumelin produktchef for ON!Track deler her sine favorit apps, som kan hjælpe dig ligegyldigt hvilke stadie du er på i dit byggeprojekt.

Please enter alternative text here (optional)

Før i tiden var brugen af mobiltelefoner i byggebranchen begrænset til at tage noter og simple udregninger. Nutildags er brugen af smartphones essentiel, da flere og flere  apps gør livet nemmere - og mange af dem er gratis!

Her er nogle af mine favorit apps, som kan hjælpe dig i alle stadier i dit byggeprojekt. 

apps der gør dit liv nemmere

 • Plan Grid

  Forbedredelse og styring

  Plan Grid hjælper dig med at bevare overblikket over dit byggeprojekt, mens du er på farten, og det gør redigering, opdateringer og deling nemt. Appen er god til at involvere hele teamet samt tilføje ændringer, mens du er på farten.

  Plan Grid
  BuildCalc

  Udregninger

  Magen til Architect Formulator, men målrettet installatører, BuildCalc hjælper dig til at forstå hvilke materialer, som du har brug for. Det betyder, at du kan styre processen bedre.

  BuildCalc
  BigBluePixel

  Installationer

  Har du brug for at estimere en afstand, men mangler du en laser ved hånden? BigBluePixel bruger billeder fra din smartphone til at udregne længden, højden, og bredden på et område.

  BigBluePixel
  Hilti ON!Track

  Overvågning

  Styring af dit værktøj, bor, arbejdsmiljøcertifikater og alt andet kan være hårdt arbejde. Hilti ON!Track er designet til at hjælpe dig styre dine aktiver, spare penge samt være mere produktiv med et simpelt tagging system, der kan styres fra telefonen.

  Hilti ON!Track

What about you, what app do you use the most?

Join the LinkedIn discussion

Del