Den nye allround grønne multilinjelaser PM-40-MG har ramt det europæiske marked

PM 40-MG

I min rolle som produktchef for lasersystemer i Hilti Danmark, hører jeg ofte om udfordringer omkring produktivitet, når det handler om laseropgaver til indendørs brug. Branchens aktuelle pres på øget produktivitet gør dem mere bevidste om den tid, de skal bruge på at løse en opgave. Sagt på en mere direkte måde; de er nødt til at gennemføre deres arbejde så hurtigt som muligt med den højeste profit som muligt. Af denne årsag, er pålideligheden og holdbarheden af værktøjerne på byggepladsen fundamental for at for få sin forretning til at fungere på højeste niveau.

Baseret på mine personlige erfaringer og på den tilbagemelding jeg har fået fra markedet, er at vores multilinjelaseren PM 40-MG er den perfekte laser til indendørs laserarbejde, når du har produktivitet i fokus.

PM 40  MG er en grøn allround multilinjelaser med 4 lodrette linjer, én 360° horisontal linje og et referencepunkt nederst med en rækkevidde på ca. 20 meter. Rækkevidden afhænger af lysstyrken i omgivelserne. Laseren er hovedsageligt beregnet til indendørsopgaver, men ved hjælp af vores lasermodtager kan du også anvende laseren til udendørsbrug – men den er ikke en erstatning for vores rotationslasere.  

Produktet er enormt alsidigt og brugervenligt og kan f.eks. benyttes til opsætning af skillevægge og nedsænkede lofter, overførsel af referencehøjder, opmærkning og justering af rør, døre, vinduer osv – alt i alt en rigtig allround laser. Den har ligeledes en vigtig funktion, hvor du kan finjustere, hvilket gør dit arbejde hurtigt og effektivt.

Den grønne laserteknologi gør ligeledes en stor forskel. PM 40-MG har en grøn laser stråle som er 4 gange så synlig for det menneskelige øje end en traditionel rød laserstråle. Dette betyder, at du hurtigt opnår bedre resultater og øget produktivitet ved arbejde over længere afstande eller i kraftigt belyste arbejdsområder. 

Please enter alternative text here (optional)

PM 40-MG kører også på et genopladeligt Hilti B12 batteri, hvor en opladning blot tager en frokostpause på 35 min. Det selvsamme batteri passer selvfølgelig til vores øvrige 12 volt batteriprodukter. Det er altså slut med dine AA-batterier, og med batteriindikatoren kan du også hurtigt tjekke om, du har nok strøm til din næste opgave, eller om der trænger til en opladning. 

Hos Hilti gør vi en dyd ud af at udvikle de mest holdbare og robuste værktøjer til vores kunder. Multilinjelaseren PM 40-MG er et godt eksempel på dette. Produktet er modstandsdygtigt over for vand, støv og stød der kan forekomme på byggepladsen – og hvem vil ikke gerne have laserværktøj, der kan klare arbejdsbetingelserne på en byggeplads.

Tag endelig fat i en af vores Hilti konsulenter så du kan se og prøve Hiltis nye allround laser.

 


 

Del