Hilti vinder en CN Specialist Award

Hilti (GB) er blevet erklæret vinder af Construction News Specialists Awards i kategorien ‘Equipment Supplier of the Year’

Equipment Supplier of the Year

Equipment Supplier of the Year

Devrim Akyuz

Jeg hedder Devrim Akyuz, og jeg er ansvarlig for Produkt Marketing i Hilti GB. Jeg har været i Hilti i 17 år, og jeg har arbejdet i forskellige possitioner i hovedkvarteret samt i vores salgsafdeling i Singapore. Jeg er i dette indlæg glad for at kunne dele nyheden om, at Hilti (GB) er blevet erklæret vinder af Construction News Specialists Awards i kategorien  ‘Equipment Supplier of the Year’ i onsdags under prisuddelingen på London’s Grosvenor House Hotel.

Construction News er den førende print og online title for det britiske byggemarked og its annual Specialists Awards are run across 18 categories. Hilti var shortlisted i kategorien ‘Equipment Supplier of the Year’ sidste år og var derfor inviteret til at lave en præsentation i januar for en gruppe dommere udvalgt blandt 60+ senioreksperter som udgjorde panelet. På baggrund af sidste års erfaring besluttede jeg, at jeg ikke alene ville tale om vores innovative produkter, som er vores åbenbare håndgribelige touch-point, jeg ville også tale om vores stærkt differentierede ON!Track asset management service. Derudover var, efter min mening, nøglen at tale om, hvad det er, jeg tror, gør os til dem, vi er: Hiltis power, evnen til globalt at samle alle ressourcer på tværs af foskellige teams for dermed at tilbyde vores kunder en skræddersyet løsning, som ikke bare driver øget produktivitet, men også operatørens/operator sundhed og sikkerhed. 

Please enter alternative text here (optional)

Det kan være en stor udfordring at samle så mange gode ting og pointer i så kort en præsentation, og jeg blev meget glad, da vi blev udvalgt som vinderen i aftes. Jeg er meget stolt over, at jeg har kunne præsentere vores historie for dommerne og derefter modtage denne pris på vegne af Hilti. Det er fantastisk at se, at vores firma bliver anerkendt af byggeindustrien (se link). Denne pris vil helt sikkert motivere os endnu mere til fortsat at stræbe efter at gøre en forskel for vores kunder og hjælpe os alle sammen med at bygge en bedre fremtid sammen!

Del