Hvor gummi rammer vejen

Sådan fungerer bor

Sådan fungerer bor

I denne uge fortæller Andy Abernethy, som arbejder i vores Hilti Store i Liverpool, hvordan du kan spare værdifuld tid ved at vælge det rigtige bor …

"Hvad koster det der bor?" Det spørgsmål hører jeg ofte i vores Hilti Store i Liverpool. Mit svar kommer som regel bag på folk. Det lyder omtrent sådan her ...

I Storbritannien har vi et populært bilunderholdningsprogram, som vi overraskende nok kan bruge til at hjælpe kunderne med at vælge bor. I et af seriens afsnit forsøger værterne i programmet at bygge en minivan om til en sportsvogn, så den kan klare en bestemt omgangstid. De forsøger sig med flere forskellige modifikationer, men det, der gjorde størst forskel for færrest penge, var ikke at give den flere hestekræfter, reducere vægten eller forbedre downforce eller affjedring, men at sætte bedre dæk på bilen. Det afgørende var altså kontakten med underlaget, og det gælder også for bor og alle andre forbrugsvarer til el-værktøj. 

 

Hvis du køber en god boremaskine og bruger de billigste bor, vil du opdage, at det er ligesom at købe en racerbil og sætte discountdæk på den. Du har masser af kraft, men du kan ikke udnytte den til fulde. Ligesom hvis du sætter gode dæk på en gennemsnitlig bil, kan du altså få meget mere ud af dit værktøj ved at bruge forbrugsvarer af høj kvalitet. Vidste du for eksempel, at vores TE-CX-bor gør dig i stand til at bore helt op til 30 procent flere huller per opladning med et batteriværktøj, og at du kan bore hullerne 80 procent hurtigere, end hvis du bruger standardbor? På den måde kan du spare masser af tid og kræfter, og vi ved jo alle sammen, at det vigtigste på arbejdet (og i livet generelt) er din tid.

Ud over at spare tid og penge forlænger du også værktøjets levetid ved at vælge kvalitetsbor:

A) Fordi du ikke bruger værktøjet lige så længe

B) Fordi du er mindre tilbøjelig til at presse værktøjet for at få arbejdet gjort

 

Det har også en sidegevinst for dit helbred, eftersom du bliver udsat for færre potentielt skadelige vibrationer i hænder og arme samt mindre støvudvikling – en ‘win-win’-situation! 

 

Nu begynder de fleste kunder at forstå, hvorfor kvalitetsbor koster mere end standardbor, men nogle er stadig usikre på, om et bor til en højere pris når at tjene sig selv ind i løbet af sin levetid. Forskning har dog vist, at vores kvalitetsbor ikke bare tjener sig selv ind igen, men faktisk giver en besparelse på 30-50 procent i deres levetid sammenlignet med standardbor.

Derfor stiller jeg altid spørgsmålet: "Vil du investere i kontaktfladen mellem gummi og asfalt, eller vil du udvande din sportsvogns køreegenskaber og bruge unødigt mange penge på dårlige forbrugsvarer? For mig er valget enkelt, men skriv gerne en kommentar på de sociale medier! 

 

Hvis du er interesseret i vores komplette udvalg af forbrugsvarer, kan du se dem på denne side på vores website...

Del