Sådan vælger du en leverandør af software til værktøjsstyring

Asset management software

Når du skal investere i software til værktøjsstyring, handler det ikke kun om at sammenligne funktionalitet. Der kan være andre gode grunde til at foretrække én bestemt leverandør frem for andre!

Det kan være dyrt at vælge den forkerte leverandør, hvis softwaren aldrig bliver effektivt implementeret. På vores blog gennemgår vi fire vigtige parametre, som I skal tage i betragtning, når I skal vælge den rette leverandør til jeres byggevirksomhed.

Her på vores blog gennemgår vi de fire vigtigste parametre ved valg af software til værktøjsstyring, så I nemt kan sammenligne de forskellige løsninger på markedet og vælge den rigtige løsning til jeres virksomhed.

BRAND

Navn og omdømme spiller en stor rolle for kundeloyaliteten, og det er vigtigt at undersøge, om jeres leverandør er anerkendt som førende inden for værktøj og innovation.  Er softwaren særligt egnet til jeres branche?

Hvis I kan konstatere, at leverandøren allerede har erfaring fra lignende projekter, der er leveret rettidigt og til det forventede budget, og kundeudsagnene er positive, giver det jer en vis sikkerhed for, at I er ved at træffe det rigtige valg.

Anbefalet læsning: ON!Track hjælper jer med at øge produktiviteten i byggeriet på 4 måder >

BRUGERVENLIGHED

Mange byggeledere er tilbageholdende med at investere i ny teknologi, fordi de er skeptiske med hensyn til, om de nye løsninger er brugervenlige nok, og om medarbejderne vil tage dem til sig. Det kan være en krævende opgave at motivere medarbejderne til at bruge nye redskaber og teknologi effektivt, og da byggeprojekter altid er under tidspres, er det vigtigt at sikre, at ny software kan implementeres hurtigt og enkelt - og at applikationen er brugervenlig.

OMKOSTNINGER

Når man sammenligner software, ser man typisk på prisen. Men når man skal vurdere det reelle udbytte af at indføre værktøjsstyringssoftware, er det vigtigt at kende både de direkte og de indirekte omkostninger. Mange faktorer kan påvirke omkostningerne, og det er ikke altid indlysende, f.eks. prisen for hardware, herunder mærkning af udstyr samt den nødvendige trænings- og supportaftale. Nogle leverandører beregner prisen baseret på antal brugere, og jeres omkostning vil være afhængig af, hvor mange medarbejdere i virksomheden der bruger softwaren. Tilbyder leverandøren en gennemsigtig omkostningsberegning, og er der skjulte gebyrer?

Vi bestræber os på at gøre vores priser så gennemskuelige som muligt. Vi foretager en grundig gennemgang på byggepladsen og analyserer alle processer og udstyr gennem en hel arbejdsdag. I modtager herefter en rapport, der beskriver prisen for løsningen samt de besparelser, som I vil opnå i virksomheden. Det giver jer et klart overblik over den månedlige udgift, mulige fremtidige udvidelser af løsningen og eventuelle engangsomkostninger ved etablering.

SUPPORT

En af de primære årsager til problemer med software er, at den ikke blev implementeret rigtigt fra starten. Ifølge en undersøgelse om teknologi siger 40% af byggevirksomheder, at de har undladt at indføre ny teknologi på grund af manglende support. Som de næstvigtigste hindringer nævner 37% bekymringer vedrørende budgettet og 32% modstand hos medarbejderne.

Det kan være fristende at bestille en standardsoftware via internettet, men disse tilbydes som oftest uden brugertræning og support både før og efter implementering af softwaren. Nogle leverandører tilbyder en indledende træning efter købet, men fortsætter supporten i hele aftalens løbetid? Tilbyder de dedikeret support i virksomheden, og er de i stand til at løse supportopgaverne, hvis der opstår tekniske fejl?

Hvis I ønsker en løsning til værktøjsstyring, der opfylder alle disse krav og mere til, er i velkomne til at kontakte Hilti allerede i dag!

Vi har over 75 års erfaring med byggebranchen, og vores servicespecialister har hjulpet tusindvis af Hilti kunder med at udnytte mulighederne for at optimere deres værktøjspark og digitalisere den måde, de administrerer deres værktøj og udstyr på. Læs vores kundeudsagn her.Del