International karriereudvikling

Vi udvider dit perspektiv

international development

Som opfølgning på World Culture Day d. 21 maj, fortsætter vi vores blogserie med fokus på international karriereudvikling, med en række fantastiske historier om de tiltag som Hilti udbyder.  

Denne gang taler Car Carlander om de forskellige positioner han har været i, i Hilti, og om de muligheder der førte ham til at blive salgsdirektør i Hilti Sverige. 

hvor rejsen begyndte

Igennem min tid hos Hilti, har jeg besiddet flere roller i forskellige lande, for at sige det mildt. Jeg startede i Hilti tilbage i 2012 som projektorienteret sælger, i virksomhedens Corporate Development team, i Hiltis hovedsæde i Liechtenstein. Jeg flyttede derefter til England, hvor jeg boede i to år, mens jeg arbejdede som Regional Manager.

Jeg vidste tidligt i livet, at når jeg startede min karriere, ville min ambition være at finde en virksomhed hvor jeg kunne have mulighed for at udleve min drøm om at rejse verden rundt, mens jeg ville kunne gøre karriere i et internationalt miljø. Lige præcis det, og endnu mere, har Hilti tilladt mig.

Her den anden dag slog det mig, at jeg har brugt mere end halvdelen af min professionelle karriere, i roller uden for Sverige. Og jeg fortryder det ikke. Jeg valgte helt personligt at flytte til udlandet to gange med Hilti, på grund af de spændende stillinger der var ledige på daværende tidspunkt, samt på grund af det team som jeg havde mulighed for at arbejde med. I alle de roller jeg har haft hos Hilti, føler jeg virkelig, at jeg har haft mulighed for at gøre en forskel, alt imens hvert job og land har udviklet mig på forskellige måder.

Tag skridtet

Den største overvejelse om at tage det internationale skridt var, for mig, altid familien. Ikke desto mindre var Hilti utroligt støttende i hele flytteprocessen, og dette gjorde at vores bekymringer blev mindre. Derudover har alle vores flytninger forløbet sig gnidningsfrit. Den tid jeg har brugt i en anden kultur, har ikke kun udvidet mit perspektiv, men det har også givet mig en bedre forståelse for dem omkring mig. 

For alle som overvejer en karriere i udlandet, har jeg kun at sige, at I skal gøre det.

Del