Hiltis lasere sikrer præcision i byggebranchen

Hiltis multilinjelaser

Sidste år lancerede vi vores tidløse PM 40-MG multilinjelaser med grøn laser, men hos Hilti flytter vi hele tiden grænserne, og derfor kommer der nu en ny tilføjelse til familien: PM 30-MG. Men hvad er det, der gør denne laser til noget særligt? Hvad kan den?

Inden vi ser nærmere på vores seneste nyskabelse inden for lasere, vil vi forklare, hvorfor præcision er så afgørende i byggebranchen, og hvorfor man overhovedet bruger lasere. 

Hvorfor er præcision så vigtigt, når man bygger?

pm 30 mg laser

For at kunne bygge langtidsholdbare bygninger af høj kvalitet har byggebranchen valgt at bruge laserteknologi. Dette så vi kan udføre traditionelle manuelle processer langt hurtigere og med færre menneskelige fejl. Det lavere antal fejl har ført til en væsentlig mindskning af katastrofale hændelser på grund af byggefejl. 

Uanset om laseren benyttes indendørs, udendørs eller begge dele, må den aldrig gå på kompromis med præcisionen. Derfor leverer vores nye PM 30-MG præcision af høj klasse, uanset hvilke forhold der er på byggepladsen. 

Hvilke fordele og features har PM 30-MG?


Uanset om du skal afsætte vinkler til gipsvægge, sætte nedhængte lofter op eller måle op til døre og vinduer, er denne laser det perfekte værktøj. Det kræver en forklaring ... Design

I modsætning til vores PM 40, er laserne placeret på ydersiderne af værktøjet på PM 30-MG. Yderligere har du et statisk referencepunkt til finjustering samt en base med patenteret teknologi, i praksis betyder dette, at du slipper for at flytte laseren. 

Grøn laser

Vidste du, at det menneskelige øje ser grønt bedre end nogen anden farve? Det betyder, at alt arbejde indendørs på afstande op til 20 meter kan klares hurtigt og smertefrit.   

Genopladeligt B12-batteri 

B12-batteriet kan holde til halvanden dags arbejde, men kan lades op i løbet af en kaffepause, så det altid er klar, når du har brug for det.   

Smart værktøj 

Hilti Connect sikrer effektiv anvendelse af dit Hilti-værktøj og giver dig direkte adgang til services. Med denne funktion kan du for eksempel holde styr på kommende vedligeholdelsesopgaver såsom kalibreringer. På den måde sikrer du, at dit laserværktøj altid fungerer optimalt.

Byggesektoren forventes at vokse kraftigt frem mod 2028 som følge af et stigende antal infrastrukturprojekter og store byggeprojekter inden for både erhverv og boligbyggeri, så det er ikke så underligt, at efterspørgslen efter laserværktøj er steget markant. Lasere har mindsket arbejdsbyrden og givet et kvalitetsløft i de arbejdsmomenter, hvor manuel nivellering ikke altid gav et tilstrækkeligt nøjagtigt resultat.  

Takket være den nye PM 30-MG lasers høje præcision kan man være sikker på, at unøjagtigheder er et problem, der hører fortiden til.

Del