SÅDAN VÆLGER DU DET RIGTIGE DETEKTIONSSYSTEM

Hilti betonscannere og ledningsfri detektionssystemer

Hilti tilbyder en række detektionssystemer til at finde skjulte armeringsjern, rør, strømførende ledninger og andre indlejrede genstande i beton og råmaterialer.

Det afhænger simpelthen af, hvad du arbejder med – om du søger efter armeringsjern, vil finde en strømførende ledning eller har brug for at scanne en stor konstruktion.

Vores Hilti ledningsfri detektionssystemer hjælper med ikke-destruktiv prøvning, så du kan undgå at ramme uønskede elementer, når du borer, udkerner, skærer eller saver.

SPØRG EN TEKNIKER

Hilti PS 50 Multidetector

HILTI PS 50 MULTIDETEKTOR

Et nyttigt og alsidigt værktøj til at finde mange forskellige typer af genstande i forskellige råmaterialer op til en maksimal dybde på 15 cm. Vores Hilti PS 50 Multidetektor finder metal- eller plastrør, strømførende ledninger, træ, metal, armeringsjern og meget mere.

Mere information
Hilti PS 250 Ferroscan detection system

HILTI PS 250 FERROSCAN DETEKTIONSSYSTEM

Designet til ikke-destruktiv prøvning for at finde armeringsjern i beton, anslå armeringsjernets størrelse, diameter og dybden af betondæklaget.

Mere information
Hilti PS 1000 X-Scan detection system

HILTI PS 1000 X-SCAN DETEKTIONSSYSTEM

Designet til at scanne store områder og finde metalgenstande og ikke-metalgenstande, herunder strømførende ledninger, placeret i flere lag af råmaterialer op til en dybde på 30 cm.

Mere information
Hilti PX 10 Transpointer detection system

HILTI PX 10 TRANSPOINTER DETEKTIONSSYSTEM

Viser dig, hvordan og hvor du kan bore. Det hjælper dig med at finde borehullets udgangspunkter – og desuden måle tykkelsen af et råmateriale for at beregne borlængder og boringsvinkler.

Mere information

HVAD GØR HILTI DETEKTIONSVÆRKTØJ TIL NOGET SÆRLIGT

Hilti PX 10 Transpointer detection system

Vores detektionsværktøj er ledningsfrit, stød, støv- og vandtæt og giver resultater i realtid, så du kan mærke arbejdsstedet op, mens du scanner.

Vi kan også tilbyde Hilti detektionssoftware til mere detaljerede analyser af dine scanninger, til at udskrive rapporter, arkivere scanningsdata og integrere scanningsdata i andre CAD-løsninger.

BED OM EN GRATIS DEMONSTRATION PÅ STEDET

Kontakt dit lokale Hilti-team for at bede om en gratis demonstration eller få mere information. Vi er glade for at hjælpe på stedet, online og over telefonen.

Del