SCANNER TIL LOKALISERING AF SKJULT ARMERINGSJERN I BETON

Hilti PS 250 Ferroscan Detection System

Hilti PS 250 Ferroscan detection system

Vores Hilti PS 250 Ferroscan Detection System er udviklet til at finde og anslå størrelsen af armeringsjern i betonkonstruktioner samt anslå dybden af betondæklag.

Det er en ikke-destruktiv metode til inspektion af strukturer.

Det kan måle store områder og lange vægge, hvilket er særligt nyttigt i forbindelse med scanning af betonplader, broer og tunneller.

Du kan let se 2D- og 3D-resultater i realtid på Ferroscan-systemets farvetablet med høj opløsning.

Du kan også gemme scanningsdata og eksportere dem til en bærbar eller stationær computer ved hjælp af vores Hilti PROFIS Detection and Ferroscan Map Software. Så kan du foretage yderligere analyse, udskrive rapporter, arkivere data og integrere scanningsdata i andre CAD-softwareapplikationer.

Vores Hilti PS 250 Ferroscan Detection System er en ikke-destruktiv metode til at kontrollere, hvad der befinder sig i strukturer, inden du borer, hulborer, skærer eller saver. Det hjælper dig med at undgå at ramme rør, vigtige metalstrukturer eller strømførende ledninger.

PS 250 FERROSCANS VIGTIGSTE FUNKTIONER

Hilti PS 200 Ferroscan detection system
• Scanner hurtigt og let store betonområder – op til 45 x 45 meter
• Finder armeringsjern og anslår deres størrelse
• Præcis måling af dybde af dæklag for armeringsjern ned til en dybde på 10 cm
• Registrerer scanningsdata over længder på op til 30 meter
• Viser et tydeligt 2D- og 3D-billede på PSA 200 Monitor med høj opløsning, så du kan foretage analyse af byggepladsen på stedet
• Registrerer stemmenotater på byggepladsen, så du kan foretage mere detaljeret analyse af scanningsdataene på en bærbar eller stationær computer
• I kombination med vores Hilti PROFIS Detection and Ferroscan Map software kan du foretage mere detaljeret analyse af dine scanningsdata, udskrive rapporter, arkivere scanningsdata og integrere med andre CAD-softwareapplikationer

TYPISKE ANVENDELSER AF PS 250 FERROSCAN

• Registrering af armeringsjern og analyse med henblik på godkendelsesinspektioner, ændring af bygningsanvendelse eller armeringsjernforbindelser
• Vurdering af betondæklag over store områder i forbindelse med strukturel reparation, godkendelsestests og kvalitetskontrol
• Undgå at ramme armeringsjern under byggeri, forebygge potentielt dyre og tidskrævende reparationer

RELATEREDE TAGS

SPØRG EN INGENIØR

FORSKELLIGE SCANNINGSTILSTANDE

Imagescan – lokaliser armeringsjern, anslå størrelsen af armeringsjern og dybden af betondæklag

Brug Imagescan-tilstanden til at finde placering og anslå størrelse af armeringsjern og dybden af betondæklag ned til 10 cm – det hjælper dig med at vurdere belastningskapaciteten og forhindre strukturelle skader på stålforstærkninger.

Blockscan – anslå layout af armeringsjern

Blockscan giver et overblik over armeringsjernets layout over et område på maksimalt 180 cm x 180 cm. Lige som Imagescan finder det også placeringen og størrelsen af armeringsjern og dybden af betondæklag.

Quickscan – scan lange områder med én gennemgang

Quickscan scanner op til 30 meters længde i én kontinuerlig gennemgang og registrerer dybden af betondæklag over det øverste forstærkningslag. Disse data er særligt nyttige i forbindelse med broer og tunneller, hvor minimumsdybden af betondæklag er kritisk og dataene kræves til dokumentation af kvalitetskontrol.

ANMOD OM EN GRATIS DEMONSTRATION HOS DIG

Kontakt dit lokale Hilti team, og anmod om en gratis demonstration, eller få mere information. Vi hjælper med glæde på byggepladsen, online og over telefonen.

Del