Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv

Derfor er brandisolering vigtig

Viden om teknikker til brandbeskyttelse kan være med til at redde liv og beskytte din investering

Årsagerne til brande er mange og de er ofte uforudsigelige. Det udsætter liv og aktiver for risiko. Noget man kan begrænse er dog konsekvenserne af branden, når den først er startet – gennem aktive og passive beskyttelsessystemer. I denne artikel lærer du, hvordan Hiltis globale ekspertise inden for passiv brandsikkerhed kan hjælpe dig i alle faser af dit byggeprojekt.

 

 • alt text
  1 / 4
  Passiv brandbeskyttelse gennem brandopdeling af bygninger [EN]

  Effektiv brandopdeling betyder forsegling af gennemføringer i gulve og vægge ved hjælp af egnede brandsikringsanordninger. Disse anordninger – fra modulopbyggede elementer til kit og skum – er med til at skabe en røg-, brand- og vandtæt barriere, der kan være med til at forhindre en brand i at sprede sig fra det rum, hvor den startede. I denne video hjælper vores eksperter dig med at forstå konsekvenser og ansvar i forbindelse med utilstrækkelig passiv brandbeskyttelse.

 • alt text
  2 / 4
  Premium-support til alle bygningsdesignere [EN]

  Brandbeskyttelse tidligt i bygningsdesignprocessen er afgørende for at sikre korrekt installation – det sparer tid og forenkler koordineringen. Det er en kompleks opgave, selv for de erfarne. Hos Hilti tilbyder vi teknisk support, godkendelsesdokumentation, designsoftware og specialundervisning, der gør dit arbejde enklere.

 • alt text
  3 / 4
  Interne tests til internationale godkendelser [EN]

  Hos Hilti gennemfører vi grundige brandsikringstests i vores eget laboratorium. Vi overholder i den forbindelse de strengeste internationale EN- og ASTM/UL-teststandarder og mange andre. Supplerende tests – herunder bevægelse, jordskælv, akustik og miljø – udføres løbende på vores præfabrikerede, internationalt godkendte løsninger. I denne video kan du opleve en virkelig brandtest inde i en testovn.

 • alt text
  4 / 4
  En partner med mere end 30 års erfaring [EN]

  Uanset dit projekt og dine behov for brandsikring kan Hiltis globale netværk af eksperter leverer løsningerne. Tre årtiers erfaring med lokale normer og retningslinjer har gjort os til din problemløsningspartner på så godt som ethvert projekt, uanset hvor. Kast et blik på vores topmoderne forsknings-, udviklings-, test- og produktionsanlæg.

Brandbeskyttelse

Alt hvad du skal vide om forebyggelse af skader under en brand

Del

Kontakt os
Kontakt os