Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv
Vista Residential

Vista Residential Development, London UK

Berkeley Homes’ byggeriet i centrum af den amerikanske ambassade

UDFORDRINGEN

 Vista Residential

Vista Development er del af den milliarddyre renovering af den centrale del af den ikoniske amerikanske ambassade, der har fået sin egen forlængelse af Northern Line-toglinjen. Med en placering på sydsiden af Chelsea Bridge får man fuld glæde af udsigten mod vest over Battersea Park med 456 et-, to- og treværelseslejligheder, toetageslejligheder og penthouses. Med en højde fra seks til 16 etager danner etagerne terrasser og deres egen markante kurveform.

Med 3.500 pladegennemføringer til byggeriet ønskede arkitekten at sikre, at antallet lå helt fast ved afgivelsen af tilbuddet. Stuart Mills fra Scott Brownrigg forklarer: "Vi var meget opsat på at sikre, at de var fastsat i tilbuddet, så vi kun skulle ændre dem i ganske få tilfælde, hvor køberne købte tilstødende lejligheder, der krævede omfattende indvendig ombygning."

VORES HILTI LØSNING

Mills indså hurtigt de potentielle fordele ved at bruge Hilti brandsikring til indstøbning: "Jeg kunne godt lide enkelheden - der er ikke meget, der kan gå galt, i forhold til de håndværksmæssige udfordringer, man står over for, når der skal oprettes serviceåbninger med traditionelle metoder.

"Placeringen er afgørende, da der naturligvis ikke er megen fleksibilitet, men her i Vista er der nogle trange hulrum ved badeværelserne, så det er nyttigt, at kraven fås i forskellige størrelser og normeringer," tilføjer han.

 

 

Begleys holdning deles på designsiden af Stuart Mills fra Scott Brownrigg, der siger, at han afhængigt af niveauet af ønsket fleksibilitet på projektet "ikke ville have forbehold mod at anvende indstøbte anordninger til fremtidige projekter", og at han "var tilfreds med Hiltis 'uvurderlige' støtte gennem hele byggefasen".

Michael Begley, Senior Project Manager hos MPB Structures, satte pris på brugen af den næste generation af Hiltis brandsikring til indstøbning i Vista: "De nyeste designændringer af indstøbningsanordningerne har øget deres kapacitet, så de er skræddersyet til forskellige scenarier på byggepladsen. Den nye anordning er mere kvadratisk, mere stabil og fremstillet af hårdere plastic. Det var en stor hjælp ved fikseringen sammen med de 150 mm forlængerstykker ved f.eks. soklen, hvor pladen nogle steder er 800 mm tyk."

"Det er et spørgsmål om at mærke af, skrue i og færdigt arbejde – beskyttelseshætterne, der skrues på, er også meget bedre. Og den måde, de nyeste modeller kan kan klikkes sammen på med kun 52 mm mellemrum mellem tilstødende 110 mm rør – i modsætning til 105 mm som tidligere – gør det mere pladsbesparende. Det gør det også lettere at få plads til enheder omkring armeringsjern, idet den kompakte størrelse kræver mindre bukning af stål omkring placeringen."

"Det giver også entreprenøren større sikkerhed i tilbudsfasen og forebygger potentielle logistiske og planlægningsmæssige omkostninger i forbindelse med åbne servicehuller i bygninger på en byggeplads". For Begley hjalp Hiltis brandsikring til indstøbning med at "bringe projektet ni uger foran tidsplanen".

Begley opsummerer: "Forestil dig de mulige besparelser, hvis vi gør det hele rigtigt".

 

 

Dette casestudie er baseret på en artikel udgivet af RIBA Journal i vol. 123 nr. 10, s. 44-45 i oktober 2016. Hele artiklen kan ses her

SPØRG EN INGENIØR

Hvorfor er brandsikring vigtigt

HVORFOR ER BRANDSIKRING VIGTIGT

Brandsikrings regulationer, sikkerhed og brandinddæmning

Find ud af mere
Firestop Applications

BRANDSIKRINGS-APPLIKATIONER

Et stort udvalg af brandsikringsløsninger til mange forskellige industrier

Find ud af mere
BYGGEPLADSREFERENCER

BYGGEPLADSREFERENCER

Læs mere om hvordan Hiltis Brandsikringssystemer bliver brugt verden over.

Find ud af mere

Del

Kontakt os
Kontakt os