Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv
CFS-CID

En løsning til brandsikring af rør i ét skridt

CFS-CID Firestop cast-in device CFS-CID brandsikring til indstøbning

CFS-CID

Brandsikring til indstøbning gør livet lettere sammenlignet med traditionelle metoder, hvor man bygger forskallinger eller borer, efter betonen er støbt. Installation i ét skridt betyder mindre arbejde og reducerer behovet for koordinering mellem forskellige fagfolk, der måske befinder sig på byggepladsen på forskellige tidspunkter.

Vores nye løsning har et opgraderet design og er mindre, så rørene kan installeres tættere på hinanden. Praktiske fordybninger på basens kanter letter justeringen. Et nyt gevind på låget giver også både sikker forbindelse - så der ikke trænger vand ind eller er snublefare - og et modulopbygget design til tilbehør, såsom en manifoladapter og forlængere. 

Se selv, hvad vores kunder synes

SPØRG EN INGENIØR

 • Hilti Firestop Cast-in Device
  1 / 4
  Opgraderet design: Nye funktioner

  Mindre størrelse: Tyndere, men kraftigere - den integrerede brandsikringsring giver en mindre base, der passer bedre i og omkring armeringsjern. Firkantet base: Enhederne "klikker sammen" uden mellemrum, så rørene kan installeres tæt sammen. Fordybninger på basens kanter letter justeringen på forskallingen. Modulopbygget design: Udvendigt gevind på låget giver sikker forbindelse og integration af tilbehør såsom manifoldadapter og forlænger.

 • Hilti Firestop Cast-in Device
  2 / 4
  Sikker: Giver ro i sjælen

  Godkendelser: Alle almindelige rør testes og godkendes efter den krævende EN-1366-3-standard og kræver ikke opfyldning. Universalløsning: Brand, røg, vand og akustiske egenskaber i ét produkt. Redder liv og beskytter aktiver: Øger den overordnede sikkerhed i dine bygninger ved hjælp af godkendte og prædefinerede brandsikringsløsninger.

 • Hilti Firestop Cast-in Device
  3 / 4
  Hurtigt: Større produktivitet

  Installation i ét skridt: Installer blot med søm eller GX/DX – det sparer arbejde og øger produktiviteten. Intet behov for opfyldning med mineraluld eller mørtel. Mindre koordinering: Installer inden betonen støbes, det kræver mindre koordinering mellem fagfolk og færre entreprenører på opgaven. Du skal bare montere: Præformede brandsikringsanordninger giver en ensartet og godkendt løsning - brandsikringens kvalitet afhænger ikke af installationen.

 • Hilti Firestop Cast-in Device
  4 / 4
  Smart tilbehør: Testet og godkendt

  Forlængere: Højden af de indstøbte anordninger kan øges med 150 mm, så der kan bruges tykkere plader. Manifoladapter: Skaber et 75 mm dybt, 280 x 280 bredt kvadratisk hulrum, der er perfekt til rørforgreninger, manifolder eller knæk integreret i pladen (top eller bund). Begge konfigurationer er testede og godkendt.

Byggeplads referencer

Vista Residential Development, London UK

Vista Residential Development, London UK

Berkeley Homes’ byggeriet midt i den ikonske amerikanske ambassade

Få mere information
Harbour Central, London UK

Harbour Central, London UK

Galliard Development i London Docklands

Få mere information
Mohn Media, Gütersloh Germany

Mohn Media, Gütersloh i Tyskland

Tysklands største offset-trykvirksomhed

Få mere information

Del

Kontakt os
Kontakt os