Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv

HILTI BIM-SERVICES

BIM (Building Information Modelling) bryder traditionerne i byggesektoren og påvirker, hvordan projekter planlægges, måles og udføres. Når vi tilbyder BIM-ydelser, stiller vi ikke kun BIM-objekter til rådighed ved hjælp af downloads. Vi er også i stand til at samarbejde med vores kunder i et fælles, digitalt miljø.

Som hjælp til planlægningen og den detaljerede udarbejdelse af Hilti-løsninger har vi netop lanceret vores serie af BIM-services, som gør det muligt for os at levere informationsrige, digitale designløsninger, der understøttes af standardiseret dokumentation, for eksempel vores BIM-udførelsesplan.

kontakt os

Fire nye BIM-services

Designrammer

Designrammer

Med designrammerne kan vores erfarne designingeniører tage dine todimensionelle tegninger eller en 3D-BIM-model og levere en række beregninger med Revit og IFC-standarder og udfører en stykliste af de produkter, der udgør størstedelen af din løsning. Se servicebeskrivelsen for designrammer for yderligere information, eller udfyld projektformularen nederst på denne side. *

Se Mere
BIM-modellering

BIM-modellering

Når designrammerne er blevet leveret til dig fra Hilti's tekniske afdeling, kan vores Revit-modelkonstruktører udfylde din Revit-model, eller en linket Revit-model. Alt dette udføres og leveres tilbage til dig i det Revit-format, du ønsker.

Se Mere
BIM Design & Calculation Service

Design & Calculation Service

Uden for designrammerne findes der anvendelser, der kræver dybdegående beregninger eller designmæssige eller tekniske vurderinger. Dette kunne for eksempel være komplekse overliggende gitre, der kan begrænse termisk udvidelse i rørsystemerne, samt tekniske vurderinger til brandgennemføringer, som ligger uden for standard. Når denne service er leveret, kan du ydermere bestille en supplerende BIM-modelleringsservice hos os for at udfylde din Revit-model eller linkede model ud fra disse løsninger.

Find out more
Butik- og oversigtstegninger

Butik- og oversigtstegninger

Når dit design- og modelleringsbehov er blevet opfyldt, er det tid til at forberede konstruktions- og (præ)monteringstegningerne. Til hver forespørgsel modtager du en konstruktionstegning i PDF-format for hver Hilti-løsning med specifikation af dimensioner, komponentreferencer og tekniske data.

Se Mere

*Designrammerne er grundlaget for vores BIM-services og er en forudsætning for de øvrige BIM-services.

Del

Kontakt os
Kontakt os