WEB OG APP OPDATERINGER

cfs-dm opdateringer

Version

Udgivelsestype Udgivelsesdato Udgivelsesdetaljer
3.4 Web og mobilapp Mindre opdatering August 2017

3.4 Opdateringen indeholder følgende nye funktioner og forbedringer: 

  Mulighed for at navigere dokumentationer med en valgfri talangivelse, via både backoffice og mobilapp.

  Mulighed for at tilføje PDF-dokumenter af ikke-teknisk karakter til projektet, og tilføje dem i den samlede PDF-rapport. Dette giver projektansvarlig mulighed for at uploade virksomhedsspecifikke dokumenter, som fx fakturaer eller tilladelser, med henblik på at inkludere det i den samlede projektrapport. 

  Tilføjelse af en ny svartype for projektatributter: dato. dette felt giver mobilbrugere mulighed for at vælge en dato i et optimeret dato-vælger format. Dette åbner op for muligheden for at tilføje dato for vedligeholdelse, inspektion og installation, med reduceret risiko for fejlindtastning. 

  Tilføjelse af en ny svartype under projektatributter: Tekst boks. Dette felt giver mulighed for at tilføje en fri tekst på op til 800 anslag, hvilket kan bruges til kommentarer og notater i forbindelse med inspektion eller lignende. Tekstfeltet er nemt at læse på både mobilapp og i rapport. 

  Mulighed for at bestemme om enkelte kategorilinjer skal kunne redigeres i læse-visningen af CFS-DM. En tredje part, som fx en inspektør, der kan se enhedsdetaljer udenfor mobilappen (via QR-koden) kan nu også redigere specifik data for en enhed, som fx at tilføje inspektionsstatus eller kommentarer. 

  Forskellige forbedringer af brugeroplevelsen samt diverse fejlrettelser og optimeringer. 

Del

Vi har lagt cookies på din computer for at hjælpe med at optimere dette website.

Kontakt os
Kontakt os