Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv

HILTI APPS. FÅ DE OPLYSNINGER DU BEHØVER.

Hent de NYE apps Hilti Stock Locator og Hilti Order Status nu!

Stock Locator and Order Status Apps

Selvom vi altid er klar til at hjælpe dig på din arbejdsplads, i vores Hilti Centre, online eller på telefonen, kan det ske, at du skal bruge oplysninger med det samme. Det har vi taget højde for med vores to nye apps. De gør livet lidt lettere og meget mere produktivt.

 

Lagerstatus – uanset hvor og hvornår du ønsker det.

Uanset om det handler om 1.000 søm, et TE-CX hammerbor eller en TE 30-AVR kombihammer, kan du regne med Hilti Stock Locator-appen, når du skal finde det produkt, du har brug for, uanset hvor du befinder dig. Du skal blot vælge produktet for at kontrollere dets tilgængelighed, og så viser vi dig det nærmeste Hilti Center ud fra din GPS-placering. Med Hilti Stock Locator’s smarte funktioner kan du:

  • Kontrollere produktets tilgængelighed ved at swipe din telefon i vandret retning for at scanne et Hilti-produkts stregkode eller indtaste produktets varenummer.
  • Bruge enhedens placering til at finde de nærmeste Hilti-centre. Tryk på navigationsfunktionen for let at finde vej.
     

Få hurtigt overblik over din ordre.

Når du har bestilt et produkt eller tjeneste fra Hilti, er din næste tanke: Hvor er varen, og hvilke oplysninger er der om den? Med Hilti Order Status-appen kan du holde styr på dine ordrer og reparationer, uanset hvor du befinder dig. Brug Order Status-appen til at:

  • Kontrollere status for dine ordrer på et øjeblik. Se, hvad der er blevet leveret, hvad der er på vej, og hvor det bliver sendt hen. Få en overskuelig oversigt over antallet af restleveringer og status for hver levering.
  • Bruge Track&Trace til dine igangværende ordrer via transportfirmaets netværk
  • Få fuldt opdaterede oplysninger om dine værktøjsreparationer – fra afhentning og reparation, indtil det reparerede værktøj er på vej tilbage til dig.

Del

Kontakt os
Kontakt os