Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv

Fuldt dækkende designsoftware til forankringer

Maksimer produktiviteten ved at designe forbindelser mellem stål og beton som et samlet hele

PROFIS Engineering Suite gør det lettere at klare selv de mest komplekse og udfordrende forankringsprojekter. Den avancerede software håndterer beregninger og analyser af de forskellige elementer i forbindelser mellem stål og beton, inklusive basismateriale, stålplade, ankre, svejsninger og afstivere med nem iteration og grundig dokumentation – det hele fra et enkelt, cloudbaseret værktøj.

Maksimer produktiviteten med vores mest komplette software til forankringsdesign

Kort om fordelene ved PROFIS Engineering designsoftware til forankringer

Afkort designtiden

Afkort designtiden

Kombiner anker- og grundpladeberegninger for at reducere den samlede designtid.

Højere nøjagtighed

Opnå højere nøjagtighed

Få specifikationerne rigtige første gang. Automatiske belastningsoverførsler, behandling af flere samtidige belastningskombinationer og BIM/CAD-modelgenerering hjælper alt sammen med at reducere antallet af fejl og omarbejdning.

Øg effektiviteten

Øg effektiviteten

Integreret datadeling i en enkelt platform giver alle interessenter øjeblikkelig adgang til de mest opdaterede designfiler og rapporter. Det hjælper til at øge gennemsigtigheden, fjerne flaskehalse i kommunikationen og øge effektiviteten.

Alt, hvad du behøver, i en enkelt pakke med software til forankringsdesign

Funktionerne til forankring i beton, murværk og beton over metaldæk gør det let at gøre hele opgaven færdig i en enkelt softwarepakke.

Omfattende beregninger

Funktionerne til forankring i beton og murværk gør det let at gøre hele forbindelsen til grundpladen færdig i en enkelt softwarepakke.

En platform til produktanbefalinger foreslår den rigtige løsning til hver enkelt forbindelse. Derefter følger et pristilbud og komplet stykliste.

Automatisk produktvalg og stykliste

En platform til produktanbefalinger foreslår den rigtige løsning til hver enkelt forbindelse. Derefter følger en komplet stykliste, der fungerer som en hurtig og nem tjekliste til at sikre, at dit design monteres, som du havde forestillet dig.

En integreret, cloud-baseret platform holder alle interessenter orienteret med opdaterede data. Det betyder også, at du kan åbne dine designs fra enhver enhed, uanset hvor du er.

Cloudbaseret platform

En integreret, cloud-baseret platform holder alle interessenter orienteret med opdaterede data. Det betyder også, at du kan åbne dine designs fra enhver enhed, uanset hvor du er, også når du er på farten.

Automatisk generering af BIM/CAD-modeller fjerner fejl ved tidskrævende, manuel skitsetegning.

Tekla-interface

Nem overførsel af data til Tekla-software, så brugerne kan oprette og administrere 3D-konstruktionsmodeller i beton eller stål uden komplikationer eller omarbejde.

Rapportering med tilpasningsmuligheder gør det muligt for dig at udføre nøjagtig, omfattende og personligt tilpasset rapportering til dine unikke projekter.

Fleksibel rapportering

Rapportering med tilpasningsmuligheder gør det muligt for dig at udføre nøjagtig, omfattende og personligt tilpassede rapporter til dine unikke projekter.

Trinvise vejledninger indbygget i produkterne og support fra Hiltis ingeniører og teknikere betyder, at du aldrig behøver at løse komplekse designudfordringer på egen hånd.

Ekspertsupport

Integrerede, trinvise vejledninger og support fra Hiltis ingeniører og teknikere betyder, at du aldrig behøver at løse komplekse designudfordringer på egen hånd.

Hvorfor opgradere til Profis Engineering?

Se en sammenligning af PROFIS Engineering og PROFIS Anchor 2

PROFIS Anchor 2-softwaren var banebrydende, da den blev lanceret, men branchen er kommet meget længere siden da, både hvad angår standardpraksis og teknologi. Gennem et tæt samarbejde med vores kunder har vi udviklet den nye PROFIS Engineering softwarepakke til at klare de mest udbredte designudfordringer i vores branche med de tids- og omkostningsbesparende fordele der er ved at kunne designe forbindelser mellem stål og beton som en helhed. PROFIS Engineering er desuden fuldt kompatibel med branchens førende konstruktions- og BIM-software Tekla, så dataoverførsel og 3D-modellering bliver langt mere ligetil.

Vælg den rigtige PROFIS Engineering softwarelicens til dig

Enkeltstående licens

Enkeltstående licens – bedst for enkeltpersoner

  • 1-4 brugere Kun adgang for én navngiven bruger ad gangen pr. licens 1700 DKK pr. måned  

Start en gratis prøveperiode >

Flydende licens

Flydende licens – bedst for mellemstore virksomheder

  • 5-40 brugere Kun adgang for én bruger ad gangen pr. licens 2500 DKK pr. måned 

Start en gratis prøveperiode >

enterprise-licens

Enterprise-licens – bedst for store virksomheder

  • 41+ brugere Del licenser med alle inden for samme virksomhedsdomæne Selvadministreret liste over brugere Pris efter anmodning 

Bed om et tilbud > 

Teknisk support

Teknisk support

Vores landsdækkende team af dygtige teknikere yder support via telefonen, på kontoret eller ude på byggepladsen. Vi er dér, hvor du har brug for os. Vores ingeniørteam er aldrig mere end et klik eller opkald væk, og de kan altid hjælpe dig med kompetente løsninger. Takket være deres brede vifte af erfaringer og viden kan de yde support på ethvert Hilti-produkt, uanset hvad du vil have hjælp med – fra design til installation.

Kontakt os
Hilti BIM/CAD-bibliotek

Hilti BIM/CAD-bibliotek

Brug det omfattende Hilti BIM/CAD-bibliotek med Hilti produkter i 2D og 3D på websitet eller via vores partnere AutoCAD, Revit, Tekla, Dlubal og bimobjects.com.

Få mere at vide

Del

Kontakt os
Kontakt os