LØSNINGER TIL ARKITEKTER

Innovative løsninger til specielle behov.

Som arkitekt kan det nogle gange være vanskeligt at finde alle de nødvendige designressourcer på ét og samme sted. For at hjælpe med det har vi samlet de mest udbredte designapplikationer til dine projekter i vores Architect Trade Center.

INDSTØBTE ANKERKANALER

Sådan konstruerer du systemer, selv til de mest krævende forhold, for eksempel befæstelse af facader på skyskrabere eller installation af elevatorer.

Se Mere

BRANDSIKRING AF ELEKTRISKE GENNEMFØRINGER

Bevægelser i samlinger er ofte en stor udfordring. Vi tilbyder en række løsninger, herunder brandsikring af vægge og indendørs samlinger

Se Mere

BRANDSIKRING LANGS SAMLINGER, OG OMKRING GENNEMFØRINGER

Innovative, løsninger tilpasset til rørføring, varme, sanitet, aircondition, ventilation og køling.

Se Mere

MODULÆRE SKINNESYSTEMER

Find løsninger til dine rørbærere, kabelbakker, kanalforløb, eltavler, afskærmninger, overliggende gitre til medicinalindustrien m.m.

Se Mere

SAFESET-TEKNOLOGI TIL FORANKRINGER OG ARMERINGSJERN

Få mere at vide om Hiltis SafeSet-teknologi til at øge tempoet i boring og rengøring af huller på byggepladsen.

Se Mere

HILTI BIM CAD-BIBLIOTEKER

Brug det omfattende Hilti BIM/CAD-bibliotek med Hilti produkter i 2D og 3D på websitet eller via AutoCAD, Revit, Tekla, Dlubal og bimobjects.com.

Se Mere

LØSNING TIL VENTILERET FACADE

Økonomisk og effektivt design til den perfekte, lette, ventilerede facade.

Se Mere

HILTI PROFIS ANCHOR CHANNEL

Hilti PROFIS Anchor Channel designsoftware er baseret på et stort udvalg af designmetoder. Den dækker de internationale normer ACI, EOTA CEN, SA:TS101 eller design med brug af vores egne Hilti-designmetoder.

Se Mere

BRANDIKRING DOKUMENTATIONS-ADMINISTRATOR

Administrer alle dine fotografier, design, godkendelser og andre dokumenter omkring brandsikring på ét sted. Opret inspektionsrapporter, og del dem direkte online med alle projektmedlemmer, uanset om du er på kontoret eller på byggepladsen.

Se Mere

Del