Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv
Hilti Innovation

Innovationsuge i alle Hilti Stores

5.-9. februar 2018 – kom tæt på vores nyeste innovationer

Hilti Innovation

Det er innovationen, der driver os. Derfor investerer vi hele tiden i forskning og udvikling for at gøre dit arbejde hurtigere, nemmere og mere produktivt.

Vi har lanceret en lang række spændende nye produkter som den næste generation af batteridrevet skudmontage, BX 3 02, og den nye PM 40-MG Multilinjelaser, som er den mest robuste i sin klasse og har en grøn laserstråle, der gør det meget nemmere at måle op.

Kunne du tænke dig at komme helt tæt på de nyeste innovationer og holde dem i hånden? Så besøg din nærmeste Hilti Store under vores Innovationsuge. Der vil være gode tilbud i butikkerne, og du får også mulighed for at se demoer og afprøve vores nyeste innovationer, få en snak med en Hilti-konsulent over en kop kaffe, og meget mere!

Eksklusive tilbud i butikkerne

Hilti Innovation

Vi er ekstremt begejstrede over vinterlanceringen af vores nye værktøj. Derfor har vi lavet et godt tilbud, der kan gøre det lettere for dig at få fat i de nyeste innovationer.

Hvis du køber en af vores nyeste innovationer og bruger 500 kr. på forbrugsvarer, så giver vi dig et praktisk S-BS bitsæt med skruetrækkerhåndtag helt uden beregning!**

Tilbuddet gælder for køb af BX 3 02 batteridrevet boltepistol, PMT 40-MG multilinjelaser, SF 10W-A22 batteridrevet bore-/skruemaskine og SB-4-A22 batteridrevet båndsav

Fokus på innovation – den nye BX 3 02

Hilti Innovation

Hvis du monterer gipsvægge, så kan den batteridrevne BX 3 02 boltepistol være den perfekte løsning for dig. 

Den nye BX 3 02 er drivmiddelfri og lige så hurtig som vores gasdrevne boltepistoler. Den fjerner alt besværet ved montering på byggepladsen, samtidig med at du får arbejdet hurtigt fra hånden.  

Den nye batteridrevne BX 3 02 boltepistol er også intelligent. Den har Bluetooth-teknologi, der samarbejder med vores Hilti Connect-app, så du ved, hvor mange montager du har udført, og hvornår den sidst blev serviceret. Du kan se instruktionsvideoer eller bestille afhentning til reparation direkte via appen, uanset hvor du arbejder. 

Hvorfor ikke kigge indenfor i din nærmeste Hilti Store for at prøve den!


få vores nyeste innovationer i hånden

Hilti Innovation

Med over 25 nye produkter og serviceydelser i løbet af vinteren er der noget spændende og nyt for dig at prøve, uanset dit fag. 

Hver Hilti Store er udstyret med et særligt demonstrationsområde, der giver dig mulighed for at prøve nogle af vores nyeste innovationer, herunder vores komplette system af batteriværktøj, som giver dig nye fordele i dit daglige arbejde. 

Kig indenfor og prøv noget af det nyeste værktøj i vores batteriplatform, for eksempel den nye batteridrevne SB 4-A22 båndsav. Den er næsten lydløs med et meget lavt støjniveau, og når den bruges med sin koldskæringsklinge er der heller ingen gnister. Så slipper du for at få fat i tilladelse til varmt arbejde. Kombiner den med vores nye B 22/3.0 kompaktbatteri, så får du ydelse og rækkevidde som større batteri uden den ekstra vægt.  

*Så længe lager haves
**Betingelser og vilkår er gældende  


Få mere information
Hiltis nye innovationer

Læs mere om vores nyeste innovationer.

Få mere information
Find din nærmeste Hilti Store
FIND DIN NÆRMESTE HILTI STORE

Der er 8 Hilti Stores over hele Danmark, hvad med at kigge ind hos din lokale Hilti Store?

Find din nærmeste Hilti Store
Hilti Innovation
KØB I VORES HILTI STORES

Få rådgivning om vores produkter, prøv dem, og Click & Collect

Få mere information

Del

Log in to proceed
Brug for hjælp? Kontakt os
Tilmeld dig nu
Kontakt os
Kontakt os