Skræddersyede kurser til dit behov

Øg din produktivitet med et skræddersyet kursus i passiv brandsikring

Hitli brandsikring for ingeniører

Til vores VIP kunder skræddersyr vi kurser til dine behov. Uanset om du er rådgiver, entreprenør eller montør, så har vi et kursusmodul til dine behov. I samarbejde med vores erfarne eksperter kan du sammensætte vores kursusmoduler alt efter de opgaver og projekter, som din virksomhed primært møder i hverdagen.

På den måde sikrer vi dig som VIP kunde mest mulig udbytte af kurset og dermed større effektivitet i hverdagen. Eksempelvis kan vi tilbyde at gennemføre en praktisk træning af dine montører og en mere teoretisk træning af dine projektledere.

I Hilti har vi mere end 25 års erfaring med at forske i og udvikle brandsikringssystemer, og alle vores trænere er certificerede Hilti-specialister, som har solid erfaring med passiv brandsikring.

KURSUSINDHOLD

Kursusindholdet afhænger af dig og din virksomhedsbehov. Vi har en række kursusmoduler, som vi sammensætter i dialog med dig. Se vores kursusmoduler herunder: 

Hitli brandsikring for ingeniører

For at sikre at du bliver klædt ordentlig på indenfor passiv brandsikring, er der både teoretisk og praktisk træning. For VIP kunder tilbyder vi at afholde kurset hos jer, hvor vi medbringer alle materialer og demoudstyr.

Kurset varer 3 timer og koster samlet DKK 3.995,- for alle deltagere. Der kan maks. være 12 deltagere pr. kursus, så alle får mest muligt udbytte af både de praktiske og teoretiske moduler.

Se video om kursus i passiv brandsikring

SPØRG EN INGENIØR

  • Har du spørgsmål til vores kurser i brandsikring eller brandsikring generelt, er du meget velkommen til at kontakte os.

    E-mail 44 88 80 80

Interesseret?Del