Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv

Hilti Loyalitetsundersøgelse Lodtrækning

Vilkår og Betingelser

1.       Arrangøren er: Hilti Danmark A/S med registreret hjemstedsadresse på Stamholmen 157, 2650 Hvidovre, Danmark.

2.       Lodtrækningen er åben for indbyggere i Danmark fra 18 år og opefter med undtagelse af medarbejdere hos Hilti Danmark A/S, deres holdingselskab, noget datterselskab eller anden Hilti-marketingorganisation globalt og deres nærmeste familie og andre, der på anden vis er tilknyttet organisationen eller bedømmelsen af konkurrencen.

3.       Det koster ikke noget at deltage i lodtrækningen. Der er ingen krav om at købe produkter for at deltage i lodtrækningen.

4.       Med sin deltagelse i denne lodtrækning accepterer deltageren, at han/hun er underlagt disse betingelser og vilkår.

5.       Du deltager i lodtrækningen med dit bidrag ved succesfuldt at gennemføre loyalitetsundersøgelsen.

6.       For at deltage i lodtrækningen, er det kun tilladt at successfuldt gennemføre loyalitetsundersøgelsen én gang. Flere gennemførsler af loyalitetsundersøgelsen af samme person, vil medføre diskvalificering af lodtrækningen.

7.       Deltagelse er åbent fra d. 29. november 2017 til og med d. 15. december 2017. Det er ikke tilladt at deltage efter denne periode.

8.       Vi fraligger al ansvar for manglende modtagelse af deltagelse af loyalitetsundersøgelsen.

9.       For at deltage i lodtrækningen, skal du blot gennemføre loyalitetsundersøgelsen ved at klikke på linket, der sendes direkte til din e-mail, inden undersøgelsen lukker.

10.   Præmien består af en af to Apple Watch Series 3, værdiansat til 2.799 DKK. Præmierne er som angivet og ingen kontanter eller andre alternativer vil blive tilbudt. Præmierne kan ikke overføres.

11.   Vinderne vælges den 2. januar 2018 af den lodtrækningsansvarlige via et tilfældigt udvalg af to kunder, der har gennemført loyalitetsundersøgelsen.

12.   Vinderen vil blive underrettet via telefon og/eller e-mail inden for 28 dage fra slutningsdatoen. Hvis vinderen ikke kan kontaktes eller ikke afhenter prisen inden 14 dage efter underretning, forbeholder vi os retten til at hæve præmien fra vinderen og vælge en erstatningsvinder.

13.   Den lodtrækningsansvarliges afgørelse vedrørende alle spørgsmål, der vedrører præmieaftalen, vil være endelig og ingen korrespondance vil blive indgået.

14.   Præmietegningen og disse vilkår og betingelser er underlagt dansk lovgivning, og eventuelle tvister vil blive underlagt Danmarks respektive domstole.

15.   Vinderen accepterer brugen af hans/hendes navn og billede i ethvert reklamemateriale samt deres adgang til lodtrækningen. Eventuelle personlige oplysninger vedrørende vinderen eller andre deltagere vil kun blive brugt i overensstemmelse med gældende dansk databeskyttelseslovgivning og vil ikke blive videregivet til tredjemand uden deltagers forudgående samtykke.

16.   Denne kampagne er på ingen måde sponsoreret, godkendt eller administreret af eller associeret med Facebook eller andre sociale netværk. Du giver dine oplysninger til Hilti Danmark A/S og ikke til nogen anden part. Oplysningerne vil blive brugt sammen med følgende privatlivspolitik, der findes på https://www.hilti.dk/content/hilti/E1/DK/da/various/footer-links/privacy-policy.html

17.   Præmietegningen og disse vilkår og betingelser er underlagt dansk lovgivning, og eventuelle tvister vil blive underlagt Danmarks respektive domstole.

18.   Den lodtrækningsansvarlige har ret til efter eget skøn og til enhver tid at ændre eller tilpasse disse vilkår og betingelser. Denne ændring træder i kraft straks ved publisering til denne webside.

19.   Promoteren forbeholder sig også ret til at annullere præmieaftalen, hvis omstændigheder opstår uden for sin kontrol.

Del

Kontakt os
Kontakt os