Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv
Hilti VIP Inserts Guarantee

VIP SERVICE PÅ FORBRUGSVARER

Prisgaranti, Nem bestilling, Tilfredshedsgaranti

  • Har du nogensinde haft problemer med at finde det rigtige bor, den rigtige slibeskive eller andre forbrugsvarer til dit værktøj?
  • Synes du, at den tid du bruger på indkøb af forbrugsvarer kunne blive brugt mere effektivt?
  • Bruger du meget tid på at undersøge og forhandle med forskellige leverandører for at finde det bedste udvalg og de bedste priser på forbrugsvarer?

Til vores VIP kunder garanterer vi en nemmere, mere gennemsigtig og mere omkostningseffektiv måde til bestilling af dine forbrugsvarer.

VIP service på forbrugsvarer

Vi vil gerne gøre din arbejdsdag så problemfri som muligt. Vi har lyttet til feedback fra vores VIP-kunder, og det har fået os til at udvikle den nye VIP service på forbrugsvarer.

Med den nye service garanterer vi:

  • Dokumenteret merværdi på dine forbrugsvarer fra Hilti
  • Problemfri og nemmere bestilling af forbrugsvarer
  • Tilfredshed med vores forbrugsvarer
Produktgaranti

PRISGARANTI

Når du køber alle dine forbrugsvarer hos Hilti, kan du føle dig sikker på, at du gør en god handel. Du får den samme pris, uanset hvilken kanal du bruger – vores hjemmeside, Hilti Stores eller fra vores kundeservice over telefonen. Vi vil gerne sætte os sammen med dig, analysere dine behov og sikre at du får mest mulig merværdi på dine forbrugsvarer. Helt eksklusivt for vores VIP kunder, er vi villige til at samarbejde med dig om prissætningen på vores produktlinjer inden for forbrugsvarer.

BOOK ET MØDE MED DIN HILTI KONSULENT
Nem bestilling

Nem bestilling

Vi vil ikke kun sælge dig de bedste produkter, vi vil også gerne hjælpe med, at din virksomhed kører så problemfrit som muligt. Derfor garanterer vi nu, at det bliver nemmere at afgive bestillinger hos os. Ordreformularer, som er nemme at udfylde, tilpassede ordrelister, der kan scannes med en håndscanner – du vælger selv, hvad der passer bedst til din virksomhed.

BOOK ET MØDE MED DIN HILTI KONSULENT
Price Guarantee

TILFREDSHEDSGARANTI

Hos Hilti har vi tillid til kvaliteten af vores egne produkter og den gode rådgivning fra vores konsulenter. Derfor tilbyder vi vores VIP-kunder en eksklusiv tilfredshedsgaranti på vores forbrugsvarer. Hvis du som VIP-kunde ikke er tilfreds, kan du returnere produkterne indenfor 3 måneder, så giver vi dig med glæde pengene tilbage**.

BOOK ET MØDE MED DIN HILTI KONSULENT

Indkøb fra Hilti

Hos Hilti arbejder vi hårdt på at være den bedste partner for din virksomhed. Vi tilbyder alle vores kunder en dedikeret konsulent, der kan give dig gratis rådgivning på stedet, adgang til 8 Hilti Stores fordelt over hele landet, direkte kontakt med vores kundeservice, der gennemsnitligt besvarer dit opkald inden for 10 sekunder samt adgang til vores hjemmeside, som er tilgængelig 24/7 – alt sammen med det formål, at der går så kort tid som muligt, fra du køber, og til du har varerne i hånden.

business optimisation solutions here

Hvordan håndterer du dine forbrugsvarer og alt dit udstyr?

Er du træt af at miste mejsler på byggepladserne? Bruger du for mange bor? Er der ikke styr på dine udgifter til forbrugsvarer? Vi kan hjælpe dig med at spare på alt dit udstyr, uanset om det er forbrugsvarer, værktøj fra Hilti, værktøj fra andre producenter eller endda sikkerhedsudstyr. Bed om rådgivning og en analyse, så finder vi en skræddersyet løsning, der kan hjælpe dig med at blive mere produktiv.

Læs mere om vores løsninger til forretningsoptimering her

* Servicen gælder kun for bor, klinger, bits, skiver og andet tilbehør. Forbrugsvarer kan returneres inden for 3 måneder fra købsdatoen, dette gælder kun forbrugsvarer købt efter d. 15/1-2018. 

* Servicen gælder kun forbrugsvarer købt gennem VIP forbrugsvareservice.

*Garanti på forbrugsvarer er kun tilgængelig for VIP-kunder. Hilti forbeholder sig ret til at trække VIP-status tilbage til enhver tid og uden varsel. 

**Tilfredshedsgaranti fås ikke til specialvarer, eller kombinationer med varer, som ikke er forbrugsvarer. Tilbagebetaling gives kun under produktgarantien, hvis produktet returneres til Hilti indenfor 3 måneder efter købet.

Del

Kontakt os
Kontakt os