Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv
Business Optimisation Solutions

VIL DU VÆRE MERE PRODUKTIV OG RENTABEL?

Hilti kan hjælpe med at optimere din værktøjspark og digitalisere administrationen af denne med ON!Track

Nogle af de største udfordringer som byggebranchen står over for, er at have overblik over omkostningerne, samt at sikre, at du har nok mennesker med de rigtige færdigheder til at få jobbet gjort.

Vores undersøgelser viser, at ineffektive processer, uforudsete omkostninger samt en uproduktiv arbejdsstyrke kan udgøre op til 25%* af de samlede omkostninger på et projekt, som kan have en negativ indvirkning på din virksomhed og dens rentabilitet. Den gode nyhed er, at det er muligt at reducere og sågar eliminere disse skjulte omkostninger. Det første skridt er at blive opmærksom på dem.

Ser det her bekendt ud?

Business Optimisation Business Optimisation Business Optimisation

Lyder det bekendt?

 • Ved gennemgangen af dine projekters omkostninger er de direkte omkostninger såsom indkøb af værktøj kun den halve sandhed.
  1 / 5
  Omkostninger

  Ved gennemgangen af dine projekters omkostninger er de direkte omkostninger såsom indkøb af værktøj kun den halve sandhed. For at kunne identificere, hvor du kan spare penge og forbedre rentabiliteten, er det vigtigt at tage højde for omkostningerne i hele levetiden – men det er ofte lettere sagt end gjort. Vores servicerådgivere kan hjælpe med det.

 • Produktivitet er et vigtigt forbedringsområde i byggebranchen, der her klarer sig op til 40 %* dårligere end andre brancher.
  2 / 5
  Hastighed

  Produktivitet er et vigtigt forbedringsområde i byggebranchen, der her klarer sig op til 40 %* dårligere end andre brancher. Den gode nyhed er, at der er masser af plads til forbedring, og hvis du kan accelerere dine arbejdsgange, kan du ikke bare løse opgaven hurtigere, du kan også klarer flere projekter med den samme kapacitet. Vores servicerådgivere kan hjælpe med det.

 • Byggebranchen er meget konkurrencepræget med fortsat pres på priserne – og det kan være en udfordring for din margin.
  3 / 5
  Konkurrenter

  Byggebranchen er meget konkurrencepræget med fortsat pres på priserne – og det kan være en udfordring for din margin. En måde at løse dette på er at tilføje værdi til dit tilbud, uanset om det er hurtigere levering af projekter eller bedre overordnet kvalitet. Vores servicerådgivere kan hjælpe dig med at finde måder, du kan skille dig ud på.

 • Tabte bud, ulykker, forsinkelser, bod og uventet omarbejde. Vi gør alle sammen vores bedste for at undgå disse daglige udfordringer, men det kan ske for selv den bedste.
  4 / 5
  Pålidelighed

  Tabte bud, ulykker, forsinkelser, bod og uventet omarbejde. Vi gør alle sammen vores bedste for at undgå disse daglige udfordringer, men det kan ske for selv den bedste. Her er det især vigtigt at have en pålidelig serviceudbyder, der kan hjælpe med at overvinde disse udfordringer og minimere risikoen for din virksomhed. Vores servicerådgivere kan sammen med dig udvikle processer til overvindelser og sågar forebyggelse af disse problemer.

 • Mange virksomheder mangler dygtige medarbejdere, og derfor bliver det vigtigere og vigtigere at forbedre dine eksisterende teams produktivitet.
  5 / 5
  Dygtige medarbejdere

  Mange virksomheder mangler dygtige medarbejdere, og derfor bliver det vigtigere og vigtigere at forbedre dine eksisterende teams produktivitet. Ved at fordele dine teams og aktiver på en produktiv måde og holde styr på dine medarbejderes certifikater, er du allerede godt på vej mod forbedringer. Vores servicerådgivere kan hjælpe dig med at administrere dine medarbejdere.

ENKLE LØSNINGER PÅ HVERDAGENS UDFORDRINGER

Med 75 års brancheviden kombinerer vi hos Hilti produkter, software og services og leverer skræddersyede og værdiskabende løsninger med merværdi.

Vores servicespecialister har hjulpet tusindvis med at identificere muligheder for at optimere og strømline deres værktøjspark og digitalisere administrationen af deres værktøj og materiel. Det er med til at holde de tidligere skjulte omkostninger på et minimum.

Book en gratis og uforpligtende konsultation og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

*Kilder

 • Five Ways to Improve Productivity at the Construction Site (M.P. Rollage, 2002),
 • Think Formwork – Reduce costs (R.H.Lab Jr, 2007)
Hilti ONTrack

ON!TRACK VÆRKTØJSSTYRING

Sammen kan vi analysere den måde, du administrerer dine aktiver i dag, og designe en strømlinet og produktiv løsning til fremtiden – uanset producenten.

Få mere information
Hilti Optimering af værktøjspark

OPTIMERING AF VÆRKTØJSPARK

Sammen med dig kan vi analysere kvaliteten og mængden af dit værktøj og identificere skjulte omkostninger og ineffektive processer. Derefter kan vi foreslå den optimale løsning til dit specifikke behov til en lavere samlet pris.

Få mere information

Del

Kontakt os
Kontakt os