Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv
Hilti fleet management

Hilti Fleet Management

Vi tager hånd om dit værktøj og sørger for en velfungerende værktøjspark for en fast månedlig ydelse

Hilti Fleet Management er et servicekoncept, hvor Hilti overtager driften af din værktøjspark for at beskytte dig mod uforudsete udgifter. Du betaler udelukkende en fast månedlig ydelse for dit værktøj, som dækker håndtering samt alle omkostninger i forbindelse med reparation, vedligeholdelse og udvalgte sliddele. Samtidig gør inkluderet mærkning af alle værktøjer, en digital værktøjsliste og en individuel fakturaopsætning det enkelt at administrere værktøjsparken.

Værktøjet udskiftes til nyt efter en fastsat periode, hvilket holder din værktøjspark opdateret og hjælper dig med at overholde kravene til arbejdsmiljø og sikkerhed. Derudover er en tyverisikring med minimal selvrisiko også inkluderet.

Med Hilti Fleet Management får du en optimeret og velfungerende værktøjspark, som Hilti drifter for dig.

Hvad er inkluderet i Hilti Fleet Management?

  • Faste månedlige udgifter i hele aftaleperioden.
  • Gratis reparationer i hele perioden. Vi garanterer at du har dit værktøj tilbage inden 3 dage.
  • Individuel mærkning af dit værktøj med labels.
  • Gratis udskiftning af sliddele på udvalgte produkter.
  • Gratis årlig laser- og kæbekalibrering.
  • Inkluderet tyverisikring: Hilti dækker 80% af værktøjets restværdi i tilfælde af tyveri.

Har du en værktøjspark, som du skal administrere?

Er du interesseret i Hilti Fleet Management Driftsaftale?

HVAD KAN HILTI FLEET MANAGEMENT GØRE FOR MIN VIRKSOMHED?

Hilti Fleet Management

Brug det nødvendige i stedet for at eje det overflødige

Hvert projekt er unikt. Vi ved godt, at det kræver andet værktøj at bygge broer end at indrette et butikscenter. Uanset hvilken opgave du skal løse, om den er stor eller lille, er forudsætningen for succes, at du har det værktøj, du skal bruge, når du skal bruge det, og ikke behøver at opbevare værktøj, som du ikke har brug for. 

Med Hilti Fleet Management kan du sammensætte den helt rigtige blanding af værktøj og udstyr, som passer til dine behov. Når kontrakten udløber – typisk efter 36 måneder for batteridrevet værktøj og 48 måneder for kombihamre og mejselhamre – bliver værktøjet udskiftet med den nyeste model. Det sikrer, at du altid har en værktøjspark med den seneste teknologi, som er produktivt og lever op til de
gældende sikkerhedsstandarder.

Kvalitetsværktøj fortjener kvalitetsservice

Hiltis 3-dages reparationsservice

Service og reparationer uden beregning

Hvis vigtigt værktøj pludselig går i stykker midt i arbejdet, kan byggepladsen gå i stå. Så skal der findes erstatningsværktøj, og projektet kan blive forsinket. 

Med Hilti Fleet Management bliver alle service- og reparationsomkostninger dækket, uden at det koster dig noget. Dette gælder også skader på grund af fald og uheld. Desuden er vores reparationstid i gennemsnit under 3 dage fra afhentning til aflevering på byggepladsen, så nu er det slut med uventede omkostninger og at spilde tid med at vente på at få værktøjet repareret.

Tyveridækning af Hilti-værktøj

Tyveridækning

Byggebranchen er særligt udsat for tyverier, eftersom man sjældent har styr på alle de mennesker, der færdes på byggepladsen. 

Et indbrud kan indebære store udgifter til at erstatte det mistede udstyr og nedetid, når man skal finde og købe erstatningsudstyr. 

Med Hilti Fleet Management er du godt dækket ind. Hvis du sender os politirapporten, sørger vi for, at du får nyt værktøj leveret den efterfølgende arbejdsdag. 

3 tips til at mindske tyveri fra byggepladsen

Old tools changed for the latest models

Højtydende værktøj

Højtydende værktøj udgør rygraden i et effektivt og succesrigt projekt. Med Hilti Fleet Management får du det sidste nye værktøj for at sikre en høj produktivitet og overholdelse af de seneste arbejdsmiljøstandarder. 

Sådan laver du en konsekvensberegning over det kvalitetsværktøj, dine medarbejdere har brug for

Som noget nyt, kan du planlægge udskiftningen af værktøj efter din virksomheds behov uden at være begrænset af en rigid kontrakttid.

Sådan fungerer det
Enkel administration af værktøjsomkostninger

Enkel administration af omkostninger og cashflow

Med faste månedlige udgifter i en given periode slipper du for uventede udgifter på grund af reparationer, service, tyveri og udskiftning af batterier. Det kan være mere omkostningseffektivt at bruge vores Fleet Management end at eje værktøjet selv. 

En fast månedlig ydelse dækker alle udgifter til værktøj, service og reparationer. Dermed slipper du for en stor up-front betaling og uforudsete udgifter.  Når du lader Hilti administrere din værktøjspark, slipper du for en masse administrativt arbejde og en stor økonomisk risiko.

Kundetilpassede fleet-labels og ON!Track tags

Individuel mærkning af alle værktøjer og onlinebaseret værktøjsadministration

Alt værktøj kan mærkes med dit logo og andre ønskede informationer, hvilket sikrer gennemsigtighed og enkel fakturering. 

På Hiltis hjemmeside finder du værktøjsadministration, hvor du kan bestille reparationer, administrere værktøj som nærmer sig kontraktudløb, opdatere og anmode om nye labels samt anmelde forsvundet eller stjålet udstyr.

Derudover benytter Hilti Connect-appen NFC-scanningsteknologi, som er indbygget i vores værktøj, til lynhurtig identificering af værktøj, når man vil bestille reparationer eller se værktøjsspecifikke instruktionsvideoer.  

 

Se hvordan Heras sænkede udgifterne med Hiltis Fleet Management

Heras Customer Case Study
DC Electrical øgede effektiviteten ved at have det rigtige værktøj til hver enkelt opgave

Hvilke fordele har I oplevet efter implementeringen af Hilti Fleet Management?

Selvom vi har en månedlig udgift til værktøjet, sparer vi penge på lang sigt takket være produkternes kvalitet og den inkluderede forsikring, så vi ikke skal betale, hvis der er fejl på værktøjet, eller det går i stykker. Som virksomhed har vi mere tillid til vores medarbejdere, da de nu har de rigtige værktøjer til rådighed, hvilket hjælper dem med at arbejde mere effektivt. Nu har alle i vores team et værktøjssæt, så de slipper for at lede efter fælles værktøj, hvilket vi sparer både tid og penge på. Vores team føler sig mere værdsat, nu hvor alle har deres eget værktøjssæt.

Hvordan administrerede I jeres værktøj før?

Slet ikke. Det blev købt ved behov via vores sædvanlige grossister, og der opstod altid problemer, hvis værktøjet gik i stykker, og vi ikke havde andre i reserve.

Ville du anbefale denne løsning til andre byggefirmaer?

Ja, og det har vi også gjort. Mange af de byggefirmaer, vi samarbejder med, kommenterer eller spørger om værktøjet, som alle i vores team taler varmt om.

Få mere information om DC Electrical Northwest Ltd.

DC Electrical Northwest Ltd.
DC Electrical Northwest Ltd.
Navn:
Dave Corser
Stilling:
Direktør
Antal værktøjer/sæt i Fleet Manager:
10

Optimering og styring

Vi kan hjælpe dig med at optimere din værktøjspark og øge produktiviteten

Hilti har over 75 års erfaring i branchen, og vores eksperter har hjulpet talrige virksomheder med at optimere og strømline deres værktøjspark, holde skjulte omkostninger på et minimum og booste den samlede produktivitet.  

Productivity Analysis consultation

Del

Kontakt os
Kontakt os