Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv
Hilti fleet management

Hilti Fleet Management

Få værktøj til en fast månedlig ydelse og reducer dine omkostninger

Hilti Fleet Management er en all-inclusive-service, der dækker alt nødvendigt værktøj. De ansvarlige for værktøj får hermed én bekymring mindre. Alle udgifter dækkes af et månedligt gebyr. Dermed kan du koncentrere dig om din kerneforretning, mens vi hjælper dig med at:
 
• Højne produktiviteten
• Minimere risici
• Administrere dine udgifter
• Øge overblikket
• Optimere procesomkostninger

SMÅ AKTIVER – STORE UDFORDRINGER

Interesseret i Fleet Management?

HVORFOR SKAL JEG BRUGE HILTI FLEET MANAGEMENT

Brug i stedet for at eje

Det kan være svært at justere din maskinpark efter dine behov. Formlen for succes lyder derfor: En fast månedlig ydelse med alt inkluderet. Du har altid det nødvendige værktøj til rådighed – pålideligt serviceret og klar til brug. Når levetiden er udløbet, udskiftes værktøjet med den nyeste generation og teknologi. Dermed er din maskinpark altid topmoderne.

Hilti fleet management

1. Højne produktiviteten
Højtydende værktøj er rygraden i et effektivt og succesrigt byggeprojekt. Det øger projektets effektivitet og opfylder samtidig de højeste sikkerhedsstandarder og forbedrer virksomhedens image. Vi styrer maskinparken for dig og tager administration og den finansielle risiko fra dine skuldre. 

2. Reduceret risiko og minimeret nedetid
Hvis vigtigt værktøj pludselig svigter under byggeriet, står hele byggepladsen stille. Der skal arrangeres udskiftninger, projektplaner forsinkes, og omkostningerne fortsætter med at stige.

3. Besparelser og forudsigelighed
Forudsigelige månedlige ydelser over den aftalte udlejningsperiode betyder, at du slipper for omkostninger til reparation, kalibrering, tyveri og batteriudskiftning. Det er derfor mere økonomisk at satse på en produktiv maskinpark frem for selv at eje alle værktøjerne.

4. Øget overblik
Hvis værktøjet svigter, skal det hurtigst muligt udskiftes med en tilsvarende model. For at minimere nedetiden i forbindelse med udskiftning er det nødvendigt med et pålidelig online overblik over din maskinpark og unikke labels, der både sparer tid og penge.

5. Optimerede procesomkostninger
Uventede værktøjsservice og reparationsomkostninger gør det svært at holde udgifterne inden for budgettet. Hvis alle omkostninger til maskinparken dækkes af en fast månedlig ydelse, kan budgettet lægges med sikkerhed.

SERVICEN BRUGES NU AF CA. 100.000 KUNDER I MERE END 40 LANDE

Erfaring og tilgængelighed

Hilti har leveret Fleet Management gennem mere end 10 år, og konceptet med all-inclusive-service har været en stor succes: Servicen bruges nu af ca. 100.000 kunder i mere end 40 lande. Vores kunder sætter ikke alene pris på leveringen og vedligeholdelsen af værktøjet, men også på de omfattende services i forhold til almindelig udlejning eller leasing af værktøj. 

ØGET FLEKSIBILITET MED FLEET MANAGEMENT

alt text
Ingen kontrakter der sænker dit arbejdstempo – planlæg dit værktøjsforbrug, når det passer dig

Vi tilbyder nu ”Fleksibel Fleet”, så du kan tilpasse dit værktøjsforbrug, når du har behov for det, og du er ikke begrænset af en standard kontraktperiode. Det betyder, at når din kontrakt udløber, så kan du returnere det værktøj, som du ikke har behov for længere, og beholde det du skal bruge til den samme månedlige ydelse. Lad os styre din værktøjspark, så du kan styre din virksomhed.

SÅDAN HJÆLPER HILTI FLEET MANAGEMENT DIN VIRKSOMHED

 • Hilti fleet management
  1 / 5
  Betal for brug:

  Du betaler kun for brug af værktøjet. Det betyder, at du ikke skal betale på forhånd, og at de fremtidige omkostninger er lette at forudsige

 • Hilti fleet management
  2 / 5
  Ingen ekstraudgifter:

  Fleet Management omfatter hurtig kvalitetsreparation af det værktøj, du bruger – helt gratis og i hele brugsperioden.

 • Hilti fleet management
  3 / 5
  Mærkning:

  Værktøjet mærkes med labels. Personligt værktøj giver overblik online og nem fakturaopdeling.

 • Hilti fleet management
  4 / 5
  Dækning af tyveri:

  Fleet Management reducerer risikoen og gør det let at erstatte værktøjet i tilfælde af tyveri.

 • Hilti fleet management
  5 / 5
  Udskiftning i god tid:

  Med Fleet Management er du altid udstyret med det nyeste værktøj, der giver dig optimal produktivitet og sikkerhed.

Hilti ON!Track asset management

ON!TRACK VÆRKTØJSSTYRING

Find ud af mere om Hiltis løsning til sporing af alt dit værktøj og alle dine aktiver i virksomheden.

Flere oplysninger

Del

Kontakt os
Kontakt os