Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv

Spar tid og penge med en optimeret værktøjspark

Optimer din værktøjspark

STB BYG SPARER TID OG PENGE MED FLEET OG ON!TRACK

Find ud af hvordan Hilti har hjulpet STB BYG til at optimere deres forretning

STB BYG er en traditionel tømrervirksomhed, der gennem årene har udviklet sig til en større byggevirksomhed, der i dag udfører total-, hoved-, og fagentrepriser.

STB BYG vækster kraftigt, og derfor har de brug for nogle processer, der hjælper dem til at holde styr på deres værktøj og materiel, samt spare tid og penge på administration. Derfor har STB BYG valgt Hilti ON!Track, der giver dem et overblik over hvor deres værktøj er, hvem der har ansvaret for det, og hvornår det skal til service. STB BYG valgte Fleet Management, så de altid kender deres månedlige udgifter til værktøj og materiel og undgår at have et overfyldt lager. Fleet Management inkluderer en omfattende serviceaftale, heriblandt tyveridækning og reparation.   

Se hvordan stb byg har optimeret deres værktøjspark

 • Optimer din værktøjspark
  1 / 4
  HVORFOR VÆLGE FLEET MANAGEMENT

  STB BYG er en jysk håndværksvirksomhed, der oplever stor vækst i forhold til antal medarbejdere og byggesager, derfor har de valgt at fleete deres værktøj hos Hilti. Fleet Management er en all-inclusive service, der dækker alt nødvendigt værktøj, og alle udgifter til værktøj dækkes af en fast månedligt ydelse. Den månedlige ydelse inkluderer tyveridækning, al service og meget mere.

 • Optimer din værktøjspark
  2 / 4
  HVORFOR VÆLGE ON!TRACK?

  STB BYG havde brug for en måde hvorpå de kunne holde styr på alt deres værktøj og materiel. Derfor valgte de Hilti ON!Track, som giver dem et komplet overblik over hvor værktøjet er, hvem der har ansvaret for det og hvornår det skal serviceres.

 • Optimer din værktøjspark
  3 / 4
  IMPLEMENTERING OG TRÆNING

  Hilti assissterede STB BYG hele vejen lige fra opstart og træning til support både før og efter implementeringen, for at sikre at de får det optimale ud af ON!Track og Fleet Management.

 • Optimer din værktøjspark
  4 / 4
  OPTIMERING AF TID

  Fleet Management og ON!Track hjælper STB BYG med at spare tid og penge. Nu har de det fulde overblik, de kender til deres månedlige udgifter og får ingen uforudsete regninger.

Nysgerrig efter at læse mere om vores services?

Del

Kontakt os
Kontakt os