Hilti ON!Track asset management

Få fuld styring over alt dit værktøj og materiel med ON!Track

ON!TRACK værktøjsstyring

ON!Track er den profesionelle løsning som giver dig det fulde overblik over hvilket udstyr du har, hvor det er, hvem der bruger det, og hvornår det skal vedligeholdes. Med denne vigtige information lige ved hånden kan du hurtigt og effektivt sørge for, at alt dit værktøj og materiel er, hvor det skal være – og herved holde opgaverne kørende og profitable.

FAKTA OG TAL

90 timer

brugt på at lede
Gennemsnitligt bruger en byggeplads 90 timer om måneden på at lede efter værktøj og materiel.

65 %

har vanskeligt ved at holde overblikket
65% af alle kunder har problemer med at holde styr på krævede certifikater og vedligeholdelsesdatoer.

70.000 DKK

spildt på forsvundet værktøj og materiel
De gennemsnitlige årlige udgifter til forsvundet værktøj og materiel er cirka 70.000 DKK

Hvordan fungerer ON!Track?

ON!Track kombinerer brugen af robuste tags med en cloud-baseret software, der hjælper dig med styre alt dit værktøj og materiel på din enhed når som helst, hvor som helst.

Det giver dig også mulighed for at styre dine forbrugsvarer, få påmindelser omkring serviceeftersyn, overblik over hvornår medarbejdercertifikater skal opdateres og meget mere i et og samme system. ON!Track giver dig det store overblik.

Please enter alternative text here (optional)

• Hardware: Robuste stregkodetags – kan bruges på alle former for værktøj og materiel, som du ønsker at styre (og ikke kun fra Hilti)

• Software: Brugervenlig, cloud-baseret og gratis smartphone-app (iOS og Android) med ubegrænset antal brugere.

• Service: Rådgivning på arbejdsstedet, design af individuel løsning, fuld implementering med data-upload og tagging af værktøj og materiel, træning af medarbejdere, gratis kundesupport

SÅDAN FUNGERER ON!TRACK!

alt text

4 enkle trin, og din virksomhed er ON!Track

TRIN 1: Indledende konsultation og analyse

Det er en stor beslutning for virksomheder at indføre et nyt system til styring af værktøj og materiel. Hilti støtter dig gennem hele processen, også efter implementeringen. Først foretager vi en analyse af dine forretningsprocesser og det eksisterende værktøj og materiel.

Interesset? Bestil en gratis demo
TRIN 2: Udvikling af en skræddersyet løsning

Du bestemmer, hvilke medarbejdere der skal have godkendelse til at registrere, overføre og redigere værktøj og materiel i systemet. Sammen med vores softwareteam tilpasses din ON!Track-konto, så den opfylder din virksomheds individuelle behov.

Interesset? Bestil en gratis demo
TRIN 3: Implementering af ON!Track

Hiltis implementeringsteam hjælper dig med tagging af alt dit værktøj og materiel med robuste stregkodetags, der er udviklet til byggebranchen, og registrerer dem i jeres system.

Interesset? Bestil en gratis demo
TRIN 4: Træning og support

Hilti's ON!Track-specialister udfører en effektiv træning, hvor du og dine medarbejdere lærer alle funktionerne i ON!Track via webbrowser og mobil-app, og hvordan I bedst bruger dem.

Interesset? Bestil en gratis demo

alt text
Hvor meget koster det?

Den indledende rådgivning og analyse koster 3.995 kr. Denne inkluderer en analyse-rapport, der giver en oversigt over de årlige besparelser, som ON!Track kan give din virksomhed, samt hvor meget det vil koste at implementere det. Se videoen for at få mere at vide.

Interesseret?Optimer din værktøjspark og byt til nyt
MAL DIN VÆRKTØJSPARK RØD

Byt dit gamle værktøj til nyt, og få en helt ny Hilti værktøjspark

Få mere information
Hilti Optimering af værktøjspark
OPTIMERING AF VÆRKTØJSPARK

Sammen med dig kan vi analysere kvaliteten og mængden af dit værktøj og identificere skjulte omkostninger og ineffektive processer. Derefter kan vi foreslå den optimale løsning til dit specifikke behov til en lavere samlet pris.

Få mere information
Madsen & Grangård er ON!Track

Madsen & Grangård har implementeret ON!Track.

Hør deres historie

Del

Kontakt os
Kontakt os