Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv

Sådan fungerer det

Find dine ting – hurtigt

Robuste stregkodetags på dit udstyr kommunikerer med en cloudbaseret software til værktøjsstyring, som du kan tilgå via mobile eller stationære enheder – på den måde kan du finde dine ting på et øjeblik. Og med vores førsteklasses service og support er vi altid klar til at hjælpe dig med at få det bedste ud af systemet. 

ON!Track bruger de robuste stregkode- og Bluetooth-tags, som sidder på dit udstyr til at kommunikere med den cloudbaseret software til værktøjsstyring, der kører på mobile eller stationære enheder.

HVORDAN FUNGERER ON!TRACK?

Du kan styre værktøj, forbrugsvarer, certifikater og datoer (uanset type, model og producent).

Hvad kan jeg styre?

• Værktøj

• Materiel

• Forbrugsvarer

• Certifikater og datoer

(uanset type, model og producent)"

Hver enhed får et unikt ID og kan mærkes med et Bluetooth. eller Data Matrix (stregkode) tags, som administreres ved hjælp af en cloudbaseret løsning, som er tilgængelig 24/7

Hvordan styrer jeg det?

 • Unikt ID
 • Data Matrix (stregkode) tags er udviklet til at klare de mest barske forhold på byggepladsen
 • Cloudbaseret løsning, som er tilgængelig 24/7
 • Bluetooth smart tags giver dig et overblik af din værktøjspark og viser om dit udstyr er i nærheden.
Du får førsteklasses kundesupport igennem rådgivning der hvor du befinder dig, en individuelt tilpasset løsning, fuld implementering, systemtræning og support til en langsigtet forandring af jeres processer.

Hvilken support får jeg?

 • Rådgivning der hvor det passer dig
 • En individuelt tilpasset løsning
 • Fuld implementering med dataoverførsel og registrering af værktøj og materiel.
 • Systemtræning for medarbejdere og support til langsigtet forandring.
 • Førsteklasses kundesupport 

FORDELENE VED ON!TRACK

 • Indfri kundernes forventninger – ved at holde dine projekter på sporet og inden for budgettet 
 • Spar tid og penge – ved at reducere nedetid på grund af manglende værktøj og materiel
 • Overhold love og regler – undgå og overtrædelser og bøder ved at have overblik over certifikater og vedligeholdelsesdatoer 
ON!Track hjælper dig med at indfri dine kunders forventninger, spare tid og penge samt overholde love og regler.

DE TRE HJØRNESTEN I ON!TRACK-SYSTEMET

De robuste ON!Track tags er designet til at klare de mest hårdføre forhold på byggepladsen, og de er testet til at modstå korrosion, slitage, stød og kontakt med kemikalier.

Hardware

De robuste tags er designet til at klare de mest barske forhold på byggepladsen, og de er testet til at modstå korrosion, slitage, stød og kontakt med kemikalier – det sikrer at alt værktøj og materiel altid kan scannes.
 

Læs mere
ON!Track kører på en sikker, cloudbaseret software, som giver dig adgang til dine data 24/7 via en app til mobile - og stationære enheder, fx mobiltelefoner, tablets og PC.

Software

ON!Track systemet til værktøjsstyring kører på en sikker, cloudbaseret software, som giver dig adgang til dine data 24/7. Systemet kan bruges via en mobil-app eller på din computer, så du kan spore og fordele værktøj og udstyr, uanset hvor du er.

Læs mere
Service og førsteklasses support: Vores specialister hjælper dig hele vejen ved at samarbejde med dig om at skræddersy systemet efter dine behov, registrere dit værktøj og materiel, indlæse dine data og uddanne dine medarbejdere.

Service og support

Vores specialister hjælper dig hele vejen: De hjælper dig med at skræddersy systemet efter dine behov, mærke dit værktøj og udstyr, indlæse dine data i systemet, uddanne dine folk og give dig løbende support.

Learn more

4 ENKLE TRIN OG DIN VIRKSOMHED ER ON!TRACK

1. Bestil en indledende konsultation

Vores specialister i digital værktøjsstyring arbejder sammen med dig omkring en fuld afdækning af dine nuværende arbejdsgange og dit nuværende udstyr. Du modtager en detaljeret rapport, der viser de mulige besparelser og løsninger, som ON!Track kan levere, og hvor meget det vil koste at implementere det.

2. Få os til at skræddersy systemet til dine behov

Vi sætter systemet op, så det matcher din virksomheds særlige behov. Du kan vælge, hvilke medarbejdere der skal kunne registrere og bruge softwaren. Vi sørger for, at systemet er klar til at håndtere alt det værktøj og udstyr, du har brug for – helt ned til at angive, hvor lang tid et værktøj kan bruges sikkert.

3. Få dit værktøj og materiel mærket op og registreret

Når ON!Track kører, opmærker og registrerer vores specialister alt dit værktøj og materiel med robuste stregkodetags. De scanner hver enkelt genstand og sørger for, at det er registreret i systemet, så du kan bruge det med det samme.

4. Kom godt fra start med Hilti træning og support

ON!Track er let at bruge både på en computer eller med mobilapp'en. Vores specialister vil afholde en medarbejdertræning, så dine folk ved, hvordan de skal bruge de forskellige funktioner. Men vores support stopper ikke her – du kan altid få fat i vores kundeservice eller bestille et personligt besøg, når du har brug for hjælp.

HVORDAN KOMMER JEG I GANG?

Bestil din indledende konsultation i dag

For kun 3.995 DKK vil vores specialister gennemføre en indledende konsultation, der viser, hvor meget ON!Track kan spare dig for hvert år, og hvordan du hurtigt kan komme i gang. Se videoen for at få mere at vide.

Vores eksperter vil gennemføre en indledende konsultation, der viser, hvor meget ON!Track kan spare dig for hvert år, og hvordan du hurtigt kommer i gang.

FÅ ON!TRACK I DAG

Tag styringen over dit udstyr

Del

Kontakt os
Kontakt os