Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hilti ON!Track FAQ

Hilti On-Track

Spørgsmål. Hvad er ON!Track?
A. Svar. Hilti ON!Track er den professionelle løsning til at holde overblik over alt dit værktøj og materiel uanset leverandør. Med ON!Track ved du altid hvilket værktøj og materiel du har, hvor de befinder sig, hvilken stand de er i og ikke mindst hvilke medarbejdere der har ansvaret for dem. Besøg vores ON!Track hjemmeside for mere information.

Spørgsmål. Kan jeg bruge ON!Track til andet end Hilti værktøj?
Svar. Ja, ON!Track kan anvendes til alt værktøj og materiel inklusiv ikke-Hilti.

Spørgsmål. Er mærkerne (tags) robuste? Vil de ikke falde af?
Svar. Mærkerne (tags) er blevet udviklet med hjælp fra 3M og består af op til 9 lag per individuelt mærkat. De har gennemgået grundige test i bygge-miljøer for at sikre deres robusthed. Sendes værktøjet til reparation vil Hilti’s Reparations Team erstatte eventuelle beskadigede mærkater (tags).

Spørgsmål. Er ON!Track baseret på GPS?
Svar. ON!Track er transaktionsbaseret og ikke GPS-baseret. Du kan overflytte dit værktøj og materiel til enhver placering eller medarbejder oprettet i dit personlige ON!Track system. Det giver dig mulighed for at vedligeholde og føre tilsyn med ejerskabet af dit værktøj og materiel. 

Spørgsmål. Hvorfor kan vi ikke få en GPS-baseret løsning?
Svar. GPS-baserede systemer giver ikke nødvendigvis nøjagtige oplysninger om ejerskabet af dit værktøj og materiel. Du får ikke nødvendigvis den korrekte placering på dit værktøj og materiel f.eks. hvis de er efterladt i en kælder eller på tværs af forskellige etager i en bygning. Et GPS-baseret system kræver desuden at mærkaterne har deres egen energiforsyning. Dette vil gøre tags dyrere og meget større, hvilket gør dem uegnet til bestemte typer værktøj og materiel.

Spørgsmål. Kan Hilti se mine data? Vil jeg begynde at modtage salgsmails når jeg er tilmeldt ON!Track?
Svar. Nej, vi har ikke adgang til nogen kundespecifikke data. Vi sikrer at håndteringen af kontraktdata overholder retningslinjerne for databeskyttelse som fastsat af EU (en databeskyttelsesstandard som blev udviklet af Europa Kommissionen). Vi opretter en administratorkonto ved starten af din kontrakt til at hjælpe med opsætning og implementering, men sletter denne konto når vi overdrager ON!Track kontoen til dig (læs mere omkring ON!Track Integration).

Spørgsmål. Hvordan kan jeg implementere On!Track?
A. Svar. Er du interesseret i ON!Track, så tag en snak med din lokale Hilti Salgsrådgiver eller kontakt os.

Mangler du svar på et spørgsmål i forhold til Hilti ON!Track, så kontakt os.

Interesseret i ON!Track

Del

Kontakt os
Kontakt os