Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hilti ON!Track FAQ

Hilti On-Track

Spørgsmål. Hvad er ON!Track?
A. Svar. Hilti ON!Track er den professionelle løsning til at holde overblik over alt dit værktøj og materiel uanset leverandør. Med ON!Track ved du altid hvilket værktøj og materiel du har, hvor de befinder sig, hvilken stand de er i og ikke mindst hvilke medarbejdere der har ansvaret for dem. Besøg vores ON!Track hjemmeside for mere information.

Spørgsmål. Kan jeg bruge ON!Track til andet end Hilti værktøj?
Svar. Ja, ON!Track kan anvendes til alt værktøj og materiel inklusiv ikke-Hilti.

Spørgsmål. Hvad er RFID?
Svar. Radio Frekvens Identifikation (RFID) er en trådløs måde at overføre data for automatisk at kunne identificere tags knyttet til objekter. I modsætningen til stregkoder behøver RFID tags ikke være inden for synsvidde af en læser for at blive identificeret.

Spørgsmål. Er mærkerne (tags) robuste? Vil de ikke falde af?
Svar. Mærkerne (tags) er blevet udviklet med hjælp fra 3M og består af op til 9 lag per individuelt mærkat. De har gennemgået grundige test i bygge-miljøer for at sikre deres robusthed. Sendes værktøjet til reparation vil Hilti’s Reparations Team erstatte eventuelle beskadigede mærkater (tags).

Spørgsmål. Er ON!Track baseret på GPS?
Svar. ON!Track er transaktionsbaseret og ikke GPS-baseret. Du kan overflytte dit værktøj og materiel til enhver placering eller medarbejder oprettet i dit personlige ON!Track system. Det giver dig mulighed for at vedligeholde og føre tilsyn med ejerskabet af dit værktøj og materiel. ON!Track smart tags er passive RFID tags, som betyder at de ikke har brug for deres egen strømforsyning. Denne robuste og omkostningseffektive type tags er lille nok til at kunne påføres enhver form for aktiv eller materiel.

Spørgsmål. Hvorfor kan vi ikke få en GPS-baseret løsning?
Svar. GPS-baserede systemer giver ikke nødvendigvis nøjagtige oplysninger om ejerskabet af dit værktøj og materiel. Du får ikke nødvendigvis den korrekte placering på dit værktøj og materiel f.eks. hvis de er efterladt i en kælder eller på tværs af forskellige etager i en bygning. Et GPS-baseret system kræver desuden at mærkaterne har deres egen energiforsyning. Dette vil gøre tags dyrere og meget større, hvilket gør dem uegnet til bestemte typer værktøj og materiel.

Spørgsmål. Kan Hilti se mine data? Vil jeg begynde at modtage salgsmails når jeg er tilmeldt ON!Track?
Svar. Nej, vi har ikke adgang til nogen kundespecifikke data. Vi sikrer at håndteringen af kontraktdata overholder retningslinjerne for databeskyttelse som fastsat af EU (en databeskyttelsesstandard som blev udviklet af Europa Kommissionen). Vi opretter en administratorkonto ved starten af din kontrakt til at hjælpe med opsætning og implementering, men sletter denne konto når vi overdrager ON!Track kontoen til dig (læs mere omkring ON!Track Integration).

Spørgsmål. Hvordan kan jeg implementere On!Track?
A. Svar. Er du interesseret i ON!Track, så tag en snak med din lokale Hilti Salgsrådgiver eller kontakt os.

Mangler du svar på et spørgsmål i forhold til Hilti ON!Track, så kontakt os.

Interesseret i ON!Track

Del

Log in to proceed
Brug for hjælp? Kontakt os
Tilmeld dig nu
Kontakt os
Kontakt os