Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv

Vær produktiv

Få det bedste ud af dine medarbejdere og udstyr.

Når du ved præcis, hvor du kan finde værktøj og materiel, skal du ikke spilde kostbar tid på at lede efter det eller spilde penge på køb eller leje af ekstra udstyr. Du kan også hurtigt få bedre styr på udgifterne til forbrugsvarer (bor, søm, personlige værnemidler osv.), fordi du kan registrere, hvordan det hele bliver brugt.

Når du ved præcis, hvor du kan finde værktøj og materiel, skal du ikke spilde kostbar tid på at lede efter det eller spilde penge på køb eller leje af ekstra udstyr. Du kan også hurtigt få bedre styr på udgifterne til forbrugsvarer (bor, søm, personlige værnemidler osv.), fordi du kan registrere, hvordan det hele bliver brugt.

BEKÆMP NEDETIDEN

Få udstyr til byggepladsen – hurtigt

ON!Track fortæller dig præcist hvor dit værktøj og materiel er, og hvem der er ansvarlig for det. Hvis du skal bruge noget hurtigt, ved du, hvor det er, og du kan få det hen til en byggeplads med det samme. Hvis certificering eller uddannelse skal fornyes, får du besked om det. Derfor vil du opleve mindre nedetid på grund af manglende værktøj eller forældet dokumentation. Det hjælper dig med at være produktiv og levere dine projekter til tiden og inden for budgettet. 

Med ON!Track ved du, hvor dit værktøj og materiel er, så du hurtigt kan få det frem til byggepladsen.

SLUT MED ”HVOR ER MINE TING?”

Hav hele dit lager lige ved hånden

Den gennemsnitlige byggevirksomhed spilder 90 timer om måneden på at lede efter værktøj og materiel. Tab kan koste 40.000 DKK om året. ON!Track fortæller dig, hvor hvert eneste stykke værktøj eller materiel sidst blev set, og hvem der er ansvarlig for det. Med denne information lige ved hånden hjælper ON!Track dig med at undgå at spilde tid og penge – og det betaler sig hurtigt hjem. 

Aldrig mere ting, der mangler!

DET RIGTIGE VÆRKTØJ TIL OPGAVEN

Øg produktiviteten og sænk omkostningerne

Hvilket værktøj har du? Hvor meget af hvert værktøj har du egentlig brug for? Har du det mest effektive og pålidelige værktøj til opgaven? Hvad er de samlede direkte og skjulte omkostninger til dit værktøj? Vores produktivitetseksperter undersøger blandt andet disse spørgsmål. På den måde kan du optimere din værktøjspark, så den passer til din virksomheds behov og samtidig reducere dine samlede omkostninger.

Optimer din værktøjspark, så den passer til virksomhedens behov, og reducer de samlede omkostninger.

4 ENKLE TRIN OG DIN VIRKSOMHED ER ON!TRACK

1. Bestil en indledende konsultation

Vores specialister i digital værktøjsstyring arbejder sammen med dig omkring en fuld afdækning af dine nuværende arbejdsgange og dit nuværende udstyr. Du modtager en detaljeret rapport, der viser de mulige besparelser og løsninger, som ON!Track kan levere, og hvor meget det vil koste at implementere det.

2. Få os til at skræddersy systemet til dine behov

Vi sætter systemet op, så det matcher din virksomheds særlige behov. Du kan vælge, hvilke medarbejdere der skal kunne registrere og bruge softwaren. Vi sørger for, at systemet er klar til at håndtere alt det værktøj og udstyr, du har brug for – helt ned til at angive, hvor lang tid et værktøj kan bruges sikkert.

3. Få dit værktøj og materiel mærket op og registreret

Når ON!Track kører, opmærker og registrerer vores specialister alt dit værktøj og materiel med robuste stregkodetags. De scanner hver enkelt genstand og sørger for, at det er registreret i systemet, så du kan bruge det med det samme.

4. Kom godt fra start med Hilti træning og support

ON!Track er let at bruge både på en computer eller med mobilapp'en. Vores specialister vil afholde en medarbejdertræning, så dine folk ved, hvordan de skal bruge de forskellige funktioner. Men vores support stopper ikke her – du kan altid få fat i vores kundeservice eller bestille et personligt besøg, når du har brug for hjælp.

HVORDAN KOMMER JEG I GANG?

Bestil din indledende konsultation i dag

For kun 3.995 DKK vil vores specialister gennemføre en indledende konsultation, der viser, hvor meget ON!Track kan spare dig for hvert år, og hvordan du hurtigt kan komme i gang. Se videoen for at få mere at vide.
Vores eksperter vil gennemføre en indledende konsultation, der viser, hvor meget ON!Track kan spare dig for hvert år, og hvordan du hurtigt kommer i gang.

FÅ ON!TRACK I DAG

Tag styringen over dit udstyr

Del

Kontakt os
Kontakt os