OPTIMER DIN VÆRKTØJSPARK

Øg effektiviteten og reducer dine omkostninger

Hvilket værktøj har du? Er det den mest effektive eller pålidelige maskine til opgaven? Har du flere maskiner end du har brug for? Hvad er de direkte og skjulte omkostninger forbundet med dit værktøj? Vores dedikerede Services & Software Specialister afdækker disse spørgsmål, så du kan optimere din værktøjspark og samtidig reducere dine samlede omkostninger.

Øg effektiviteten og reducer dine omkostninger

HVAD ER DE FAKTISKE OMKOSTNINGER VED DIN VÆRKTØJSPARK?

Prisen på et værktøj er kun den første, og en meget lille del af de samlede udgifter for at have værktøjet. Ud over de direkte udgifter, herunder reparation, vedligeholdelse, kalibrering og batterier, har du også indirekte udgifter som for eksempel indkøbs- og administrationsomkostninger, værktøjsnedbrud og værktøjets løbende tab af effektivitet. Hilti samarbejder med dig om at finde de samlede udgifter til dit værktøj – det er det første og nødvendige skridt for at kunne nedbringe udgifterne.

Kender du de faktiske udgifter til din værktøjspark?

DET BEDSTE VÆRKTØJ TIL OPGAVEN?

Der er mange mærker og typer af værktøj at vælge imellem - nogle af dem giver dig mere værdi end andre. Noget værktøj udfører arbejdet hurtigere og bedre. Andet værktøj er mere robust og kræver mindre vedligeholdelse, hvilket gør det billigere i drift. Noget værktøj har en højere sikkerhedsstandard, der gør at det kan bruges med lavere risiko. For at optimere din værktøjspark tager vi højde for alle disse faktorer. Samtidig indsamler vi feedback fra dine folk, så vi kan anbefale det mest effektive og økonomiske værktøj.

DET BEDSTE VÆRKTØJ TIL OPGAVEN?

DERFOR VALGTE VI HILTI

HVORFOR OPTIMERE VÆRKTØJSPARKEN?

En optimeret værktøjspark hjælper dig med at arbejde hurtigere og mere effektivt, samtidig med, at dit værktøj overholder love og bestemmelser. Her er blot nogle af de fordele, du kan nyde godt af.

Det rigtige værktøj får arbejdet klaret hurtigere og kræver mindre vedligeholdelse.

Værktøjet er mere effektivt

Det rigtige værktøj får arbejdet klaret hurtigere og kræver mindre vedligeholdelse.

Det nyeste værktøj kører efter de højeste sikkerhedsstandarder.

Værktøjet har en højere sikkerhedsstandard

Det nyeste værktøj har forbedrede sikkerhedsfunktioner. For eksempel kan det opsamle mere støv eller få værktøjet til at vibrere mindre. Disse værktøjer kan ofte bruges i længere tid, hvilket gør medarbejderne mere produktive.
 

Reduceret nedetid fordi optimeret værktøj er mere pålideligt.

Reduceret nedetid

Optimeret værktøj er mere pålideligt, går mindre i stykker og hjælper dig med at holde nedetiden på et minimum.

Når du har værktøj af en højere kvalitet, behøver du færre af hvert enkelt værktøj.

Du skal bruge færre stykker værktøj

Når du har værktøj af en højere kvalitet, behøver du færre af hvert enkelt værktøj – du har ikke brug for så meget ekstra værktøj for at dække mængden af værktøj af lavere kvalitet, som kræver hyppigere reparation og vedligeholdelse.

Med en optimeret værktøjspark er de skjulte omkostninger lavere.

De skjulte omkostninger er lavere

Med en optimeret værktøjspark kan du opnå store besparelser ved at nedbringe dine skjulte omkostninger, herunder indkøb, administration, leje af erstatningsværktøj og produktivitetstab ved værktøj, der hurtigt mister effektiviteten.

SÅDAN KAN VI HJÆLPE

Hiltis specialister i optimering af værktøjsparken kan hjælpe dig med at afdække de direkte og skjulte omkostninger forbundet med din værktøjspark. Specialisterne hjælper dig med at identificere ændringer, der øger effektiviteten og nedbringer omkostningerne.

Vi hjælper dig ved at:

  • Vurdere mængden af værktøj på dine byggepladser, biler og lageret
  • Afdække skjulte omkostninger forårsaget af reparationer, administration og nedetid
  • Måle værktøjets produktivitet og sammenligne med alternative muligheder
  • Samarbejde med dig om at finde det optimale match mellem type samt antal af værktøj til dine behov, samtidig med at det opfylder de højeste sikkerhedsstandarder
  • Stille en demonstration til rådighed, så medarbejderne kan afprøve Hilti værktøj i en arbejdssituation
  • Rådgive dig om den mest effektive måde til at styre din værktøjspark og vise dig, hvordan ON!Track kan hjælpe 

OPTIMER DIN VÆRKTØJSPARK

Anmod om et besøg fra en specialist

Del