Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv

Hilti Connect App

Din Hilti-værktøjsliste direkte på mobilen

Hilti Connect er din mobile værktøjsliste, som indeholder alt dit værktøj fra Hilti. App'en er gratis og inkluderet, når du køber eller fleeter værktøj fra Hilti. Hilti Connect bruges til nemt at identificere Hilti-værktøj, se værktøjsinformationer og bestille reparationer direkte med mobiltelefonen.

App'en giver derudover adgang til værktøjsspecifikke træningsvideoer og brugervejledninger samt muligheden for at bestille værktøjsrelateret tilbehør.

Download Hilti Connect gratis og få overblik over dit værktøj fra Hilti!

 

Hilti Connect

DOWNLOAD HILTI CONNECT APP'EN GRATIS TIL APLLE IOS OG ANDROID

Hilti Connect App brings hassle-free tool services to your fingertips. Download from the App Store and Google Play

Selv de enkleste ting kan pludselig vise sig at være besværlige.

Det har vi alle oplevet. Nogle gange driller tingene bare – om det så handler om at reparere en vaskemaskine, finde sit barns jakke eller undersøge, om garantien på cyklen stadig gælder.

Desværre kan vi ikke hjælpe dig med dagligdagens udfordringer på hjemmefronten, men vi gør vores bedste for at give dig en nemmere arbejdsdag. Derfor har vi udviklet Hilti Connect App der kan løse typiske udfordringer som:

 • Hvordan bestiller jeg en reparation, når jeg står på byggepladsen?
 • Hvordan finder jeg serienummeret, når mærkatet er beskidt eller ødelagt?
 • Hvordan kan jeg hurtigt lære mit team at bruge et stykke værktøj?
 • Hvordan kan jeg se værktøjets servicestatus?
 • Hvordan tjekker jeg, hvilket værktøj jeg står med?

Med din smartphone og Hilti Connect App kan du nemt og hurtigt tackle udfordringer som disse og mange flere, mens du står på byggepladsen.

Scan. Klik. Klar!  

 

 

Få overblik over dine muligheder med Hilti Connect App'en

 • alt text
  1 / 5
  Hvordan bestiller jeg en reparation, når jeg står på byggepladsen?

  Du kender det sikkert. Du har rygende travlt, men pludselig holder udstyret op med at virke. Uanset om det gælder vaskemaskinen derhjemme eller et stykke værktøj på byggepladsen, er det vigtigt at få det til at virke igen så hurtigt som muligt. Med Hilti Connect App slipper du for at lede efter kvitteringer, søge på nettet efter en reparatør i nærheden eller styrte rundt efter et telefonnummer, så du kan bestille afhentning. Bare scan værktøjets NFC-tag med din smartphone. Så får du en oversigt over de vigtigste fakta om værktøjet på skærmen. Med et enkelt tryk på skærmen booker du en reparation. Hvis du foretrækker at ringe til vores lokale kundeserviceteam, kan du gøre det direkte via appen. Så henter vi dit værktøj ind til reparation og sørger for, at du får det tilbage inden for 3 dage – ellers er reparationen gratis! Så enkelt er det. Scan. Klik. Klar!

 • alt text
  2 / 5
  Hvordan identificerer jeg værktøjet, hvis mærkatet er beskidt eller ødelagt?

  Det kan være svært at finde det rigtige værktøj på byggepladsen. Støv og mudder på byggepladsen, ulæselige serienumre og indgraveringer gør ikke eftersøgningen lettere. Med Hilti Connect App kan du nemt identificere dit værktøj. Scan værktøjets NFC-tag, og få blandt andet adgang til et billede af værktøjet, værktøjstypen, serienummeret, ejerens virksomhedsnavn, købsdato og meget mere, som gør det nemmere at finde dit værktøj. Scan. Klik. Klar!

 • alt text
  3 / 5
  Hvordan kan jeg hurtigt lære mit team at bruge et stykke værktøj?

  Du ved garanteret, hvor svært det kan være, når man skal gøre noget, man ikke har prøvet før. Selv noget så enkelt som at følge en brugsanvisning kan være mere krævende, end man skulle tro, og typisk bliver resultatet ikke helt tilfredsstillende. Jo hurtigere man får sat sig ind i tingene, desto bedre. Følelsen kan være den samme, når man skal bruge værktøj, man ikke kender. Ofte mangler brugsanvisningen, eller også er der ingen, der kan vise, hvordan man gør. Med Hilti Connect App skal du bare scanne værktøjets NFC-tag for at få adgang til praktisk materiale, blandt andet instruktionsvideoer, manualer og meget mere. Scan. Klik. Klar!

 • alt text
  4 / 5
  Hvordan kan jeg se værktøjets servicestatus?

  Du har sikkert oplevet, at du skal have noget repareret, men ikke kan finde papirerne. Uanset om der er tale om en mountainbike eller et stykke batteriværktøj, kan det være rart at vide, om garantien stadig gælder, eller hvor meget en reparation vil koste. Når det gælder dit Hilti-værktøj, behøver du ingen papirer. Du skal bare scanne værktøjets NFC-tag for at få adgang til garantioplysninger, reparationshistorik, Fleet Management-information og meget mere direkte i Hilti Connect App. Når programmet bruges sammen med vores presseværktøj modtager du proaktive notifikationer i appen om, hvornår værktøjet skal til service eller vedligeholdes, så du kan planlægge det på et tidspunkt, der passer dig.

 • alt text
  5 / 5
  Hvordan tjekker jeg, hvilket værktøj jeg står med?

  Når alt ser ens ud, kan det være svært at finde sit eget i mængden. Uanset om det er en kuffert på bagagebåndet i lufthavnen, træningstasker fra sportsklubben eller batteriværktøj, er det praktisk at kunne kende forskel. Man vil jo helst ikke have en andens energidrik, undertøj eller værktøj. Med Hilti Connect App kan du nemt og hurtigt identificere Hilti-værktøj. Scan værktøjets NFC-tag, og få adgang til info om værktøjstype, serienummer, ejerens virksomhedsnavn, købsdato og meget mere. Scan. Klik. Klar!

 

 

Ekstra Hilti Connect-funktionalitet til skudmontageværktøj

 • alt text
  1 / 3
  Hvor er mit skudmontageværktøj?

  Man kan spilde meget tid og energi på at lede efter værktøj på en travl byggeplads, et lager eller i en arbejdsbil. Men det kan du slippe for nu! Med funktionen 'Find me' i Hilti Connect og et kompatibelt skudmontageværktøj kan du hurtigt finde værktøj, du har brugt for nylig, i en radius på 30 meter. Men hvad så hvis værktøjet er uden for rækkevidde? Hilti Connect viser dig den 'senest scannede' placering på et kort. Perfekt til store byggepladser og værktøj, som flere deles om.

 • alt text
  2 / 3
  Hvad er der galt med mit skudmontageværktøj?

  Vi har alle sammen stået i en situation, hvor vi har forsøgt at finde ud af, hvorfor vores værktøj ikke virker. Det kan være frustrerende og forsinke eller helt forhindre arbejdet. Ved hjælp af den proaktive problemløsningsfunktion i Hilti Connect sammen med kompatibelt skudmontageværktøj, kan du fejlsøge problemet og komme tilbage til arbejdet på ingen tid.

 • alt text
  3 / 3
  Hvor godt præsterer mit skudmontageværktøj?

  Et typisk skudmontageværktøj skal serviceres efter 15.000 fastgørelser, så det bliver ved med at fungere optimalt, men hvordan ved du, hvor mange fastgørelser du har foretaget siden den seneste service? Det er svært at holde styr på, ikke? Nu kan Hilti Connect vise brugsdata, både historiske og i realtid, så du kan se, nøjagtigt hvor mange fastgørelser du har foretaget, så både du og dit værktøj kan præstere optimalt.

 

 

 

ON!Track er et system til værktøjsstyring, der er skabt til byggebranchen. Hold styr på værktøj og materiel af samtlige fabrikater, så I kan arbejde effektivt og overholde love og regler.

Hilti ON!Track Værktøjsstyring

Lær mere om Hiltis løsning til administration og sporing af værktøjer, materiel og andre aktiver uanset producent.

Lær mere om Hilti ON!Track
Vores forbundne produkter og løsninger til værktøjsstyring bidrager til digitaliseringen af processerne af værktøj og materiel, som gør jer i stand til at arbejde mere effektivt og blive mere konkurrencedygtige.

Internet of Things (IoT)

Vi befinder os i en tid med forbundet udstyr og intelligent værktøj, og de nye, automatiserede serviceprogrammer tilbyder masser af spændende muligheder for de producenter af værktøj, der er åbne over for at drage nytte af Internet of Things (IoT).

Læs bloggen her

Del

Kontakt os
Kontakt os