Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv
Med Hilti Connect App har du altid en effektiv værktøjsservice lige ved hånden

Hilti Connect App

Din mobile Hilti-værktøjsliste

Hilti Connect App brings hassle-free tool services to your fingertips. Download from the App Store and Google Play

Selv de enkleste ting kan pludselig vise sig at være besværlige.

Det har vi alle oplevet. Nogle gange driller tingene bare – om det så handler om at reparere en vaskemaskine, finde sit barns jakke eller undersøge, om garantien på cyklen stadig gælder.

Desværre kan vi ikke hjælpe dig med dagligdagens udfordringer på hjemmefronten, men vi gør vores bedste for at give dig en nemmere arbejdsdag. Derfor har vi udviklet Hilti Connect App, der kan løse typiske udfordringer som:

Hvordan bestiller jeg en reparation, når jeg står på byggepladsen?

Hvordan finder jeg serienummeret, når mærkatet er beskidt eller ødelagt?

Hvordan kan jeg hurtigt lære mit team at bruge et stykke værktøj?

Hvordan kan jeg se værktøjets servicestatus?

Hvordan tjekker jeg, hvilket værktøj jeg står med?

Med din smartphone og Hilti Connect App kan du nemt og hurtigt tackle udfordringer som disse og mange flere, mens du står på byggepladsen.

Scan. Klik. Klar!  

Effektiv værktøjsservice, der løser hovedpiner som:

 • alt text
  1 / 5
  Hvordan bestiller jeg en reparation, når jeg står på byggepladsen?

  Du kender det sikkert. Du har rygende travlt, men pludselig holder udstyret op med at virke. Uanset om det gælder vaskemaskinen derhjemme eller et stykke værktøj på byggepladsen, er det vigtigt at få det til at virke igen så hurtigt som muligt. Med Hilti Connect App slipper du for at lede efter kvitteringer, søge på nettet efter en reparatør i nærheden eller styrte rundt efter et telefonnummer, så du kan bestille afhentning. Bare scan værktøjets NFC-tag med din smartphone. Så får du en oversigt over de vigtigste fakta om værktøjet på skærmen. Med et enkelt tryk på skærmen booker du en reparation. Hvis du foretrækker at ringe til vores lokale kundeserviceteam, kan du gøre det direkte via appen. Så henter vi dit værktøj ind til reparation og sørger for, at du får det tilbage inden for 3 dage – ellers er reparationen gratis! Så enkelt er det. Scan. Klik. Klar!

 • alt text
  2 / 5
  Hvordan identificerer jeg værktøjet, hvis mærkatet er beskidt eller ødelagt?

  Uanset om du prøver at finde dit barns overtøj eller leder efter det rigtige værktøj på byggepladsen, kan det være svært at finde det rigtige. Støv og mudder på byggepladsen, ulæselige serienumre og indgraveringer gør ikke eftersøgningen lettere. Med Hilti Connect App kan du nemt identificere dit værktøj. Scan værktøjets NFC-tag, og få blandt andet adgang til et billede af værktøjet, værktøjstypen, serienummeret, ejerens virksomhedsnavn, købsdato og meget mere, som gør det nemmere at finde dit værktøj. Scan. Klik. Klar!

 • alt text
  3 / 5
  Hvordan kan jeg hurtigt lære mit team at bruge et stykke værktøj?

  Du ved garanteret, hvor svært det kan være, når man skal gøre noget, man ikke har prøvet før. Selv noget så enkelt som at følge en brugsanvisning kan være mere krævende, end man skulle tro, og typisk bliver resultatet ikke helt tilfredsstillende. Jo hurtigere man får sat sig ind i tingene, desto bedre. Følelsen kan være den samme, når man skal bruge værktøj, man ikke kender. Ofte mangler brugsanvisningen, eller også er der ingen, der kan vise, hvordan man gør. Med Hilti Connect App skal du bare scanne værktøjets NFC-tag for at få adgang til praktisk materiale, blandt andet instruktionsvideoer, manualer og meget mere. Scan. Klik. Klar!

 • alt text
  4 / 5
  Hvordan kan jeg se værktøjets servicestatus?

  Du har sikkert oplevet, at du skal have noget repareret, men ikke kan finde papirerne. Uanset om der er tale om en mountainbike eller et stykke batteriværktøj, kan det være rart at vide, om garantien stadig gælder, eller hvor meget en reparation vil koste. Når det gælder dit Hilti-værktøj, behøver du ingen papirer. Du skal bare scanne værktøjets NFC-tag for at få adgang til garantioplysninger, reparationshistorik, Fleet Management-information og meget mere direkte i Hilti Connect App. Scan. Klik. Klar!

 • alt text
  5 / 5
  Hvordan tjekker jeg, hvilket værktøj jeg står med?

  Når alt ser ens ud, kan det være svært at finde sit eget i mængden. Uanset om det er en kuffert på bagagebåndet i lufthavnen, træningstasker fra sportsklubben eller batteriværktøj, der lægges på plads eller leveres tilbage til udlejeren, er det praktisk at kunne kende forskel. Man vil jo helst ikke have en andens energidrik, undertøj eller værktøj. Med Hilti Connect App kan du nemt og hurtigt identificere Hilti-værktøj. Scan værktøjets NFC-tag, og få adgang til info om værktøjstype, serienummer, ejerens virksomhedsnavn, købsdato og meget mere. Scan. Klik. Klar!

ON!Track er et system til værktøjsstyring, der er skabt til byggebranchen. Hold styr på værktøj og materiel af samtlige fabrikater, så I kan arbejde effektivt og overholde love og regler.

ON!TRACK værktøjsstyring

Vær produktiv. Overhold love og regler. Få ON!Track

Læs mere
Vores forbundne produkter og løsninger til værktøjsstyring bidrager til digitaliseringen af processerne af værktøj og materiel, som gør jer i stand til at arbejde mere effektivt og blive mere konkurrencedygtige.

Internet of Things (IoT)

Vi befinder os i en tid med forbundet udstyr og intelligent værktøj, og de nye, automatiserede serviceprogrammer tilbyder masser af spændende muligheder for de producenter af værktøj, der er åbne over for at drage nytte af Internet of Things (IoT).

Læs bloggen her

Del

Kontakt os
Kontakt os