DIN HILTI KONTO OG KREDIT

Gør det nemt at handle

Flexible payment options to suit you

Opret en kontantkonto
En Hilti konto gør det muligt at handle hos Hilti enten via vores hjemmeside, i vores butikker eller igennem kundeservice.

Er du endnu ikke registeret med en konto hos os, kan du få hjælp til oprettelse ved at kontakte vores kundeservice på telefon 44 88 80 80 eller udfylde nedenstående formular:

·       Kundeoprettelsesskema (DK)

Kreditkonto hos hiltiAlle der er oprettet med en konto hos Hilti kan ansøge om kredit. En kreditkonto er velegnet til dig, der ønsker at samle betalinger og gøre det let at bestille varer.

Ansøg om en kredit ved at udfylde formularen:

·       Kredit oprettelsesskema (DK)

·       Credit Application Form (English version)

Når du har udfyldt dine informationer, opretter vi en konto til dig, som er betinget af en kreditvurdering. Vi bestræber os på at behandle din kreditanmodning indenfor 48 timer.

vilkår og betaling

Hilti Danmark A/S anvender oplysningerne i forbindelse med salg og levering af materialer og services, samt til brug for kreditvurdering. Vi henviser i øvrigt til Hilti Danmarks generelle salgs- og leveringsbetingelser, der til enhver tid er gældende. Med din underskrift bekræftes det, at de angivne oplysninger er korrekte, og salgs- og leveringsbetingelserne accepteres. Persondata håndteres fortroligt.

Hilti Danmark A/S kan til enhver tid ændre, suspendere og/eller afslutte et kreditforhold, med eller uden varsel. Vi forbeholder os retten til at gøre krav om tilmelding til LeverandørService ved anmodning om en kreditkonto.

·       Læs vores persondata politik her

·       Se vores salgs- og leveringsbetingelser her

·       Læs mere om fordelende ved LeverandørService og tilmeld dig her

Få hjælp fra HIlti kundeservice

Email: DK-Order@hilti.com

Telefon: 44 88 80 80