KONTO HOS HILTI

Med Hilti er det enkelt.

Flexible payment options to suit youUanset om din virksomhed er stor eller lille, har eksisteret i mange år eller er helt ny, er din Hilti konto lavet for at gøre det så let som muligt for dig.

 

Lad din Hilti konto hjælpe dig.

Lad din Hilti konto hjælpe dig. Tid er penge - en konto hos Hilti gør det let at bestille varer, og med landsdækkende levering, er din ordre normalt leveret i løbet af 1-2 arbejdsdage.

Værktøjshistorik - På din konto findes oplysninger om dine værktøjer og køb. På de fleste produkter har Hilti informationer om pris, købsdato, serienummer og service historik.

Produkter - Hilti gemmer historik på de produkter, du bruger. Når du f.eks. mangler et søm, men ikke kan huske den nøjagtige længde, ring da blot til kundeservice eller se din historik på Hilti Online.

Hilti Online Åben hele døgnet. året rundt. Det er let at registrere sig, og vores kundeservice og konsulenter hjælper dig gerne igang.

 

Med Hilti, har du flere betalingsmuligheder.

Leverandørservice - Hilti kan tilbyde dig Leverandørservice. Derved kan du spare tid og penge ved at reducere omkostninger til administration og porto.

Faktura - Hilti sender dig en faktura med hver ordre, hvilket gør det lettere at styre omkostninger for bestemte job.

Kreditkort - Hvis du foretrækker at betale straks, kan du betale med kreditkort.

Månedlig opgørelse - Hvis du ønsker det, vil Hilti fremsende en månedlig opgørelse

 

 

Har du nogle spørgsmål?

Del