Hilti Stores

Modernisering af Hilti Store

#MoreThanJustAStore

Forestil dig dit hus. Ser det ud på præcis samme måde som det gjorde for 10 eller endda 15 år siden?

Svaret er sandsynligvis nej. Så hvorfor skulle det være anderledes for vores Hilti Stores?

Mange af vores butikker har længe trængt til en opdatering, og rigtig meget har ændret sig de seneste 10 år!

Derfor går vi nu i gang med et kæmpe moderniseringsprojekt for at opdatere alle vores Hilti Stores til det 21. århundrede, men også for at give indretning og design en ansigtsløftning på linje med vores nye brandstil.

Hilti Store Renovation

Dine nye Hilti Stores vil være mere interaktive med dedikerede praktiske demonstrationsområder, så du kan prøve, før du køber. De vil være nemmere at finde rundt i med innovative produktdisplays og stativer med det tilbehør, de fikseringer og fastgørelsesanordninger, du har brug for i det daglige arbejde.

 

Vi tager springet ind i den digitale tidsalder med nye skærme og tablets placeret rundt omkring i butikken, så du har adgang til produktinformation, videoer og meget mere, når du besøger den nye butik. Din Hilti Store-repræsentant vil også være udstyret med en tablet, så han/hun kan være behjælpelig med ekspertråd, uanset hvor du befinder dig i butikken, og han/hun kan bestille din ordre på stedet uden at skulle tilbage til skranken.  

Med den nye modernisering af Hilti Stores handler det ikke kun om nyt tapet eller en klat maling – vi går målrettet efter at forbedre din oplevelse i butikken, så du får et lokalt kontaktpunkt med support og rådgivning, når du har brug for os.

Så hvorfor ikke kigge forbi til en kop kaffe og en snak med din lokale Hilti Store-repræsentant – du kan endda oplade din telefon, mens du nyder kaffen, for nu får du så meget mere end blot en butik.

Se nyhederne

Demoområde
1 / 3
Demoområde

Med produktdemonstrationer og områder, hvor du selv kan prøve vores produkter, er vores Hilti Stores meget mere end fremvisning eller salg af vores produkter.

Nye produktdisplays
2 / 3
Nye produktdisplays

Vores nye produktdisplays gør det muligt for vores eksperter i Hilti Store at rådgive dig om, hvilke produkter du skal bruge. Vi har også forbedret indretningen generelt, så det nu er nemmere for dig at finde de produkter, du søger.

Lokalt team – Ekspertråd
3 / 3
Lokalt team – Ekspertråd

OVores ekspertteam kan ikke kun rådgive dig om produkter, services og udføre demonstrationer, men de kan også hjælpe dig med servicering af værktøjer, mens du venter (batteritest, rengøring og vedligeholdelse af DX/GX-værktøjer, garantivurderinger) samt information og uddannelse i produkter, services og løsninger.

Del