Hilti_Hauptsitz_Hauptverwaltungsgebäude_aussen_2016_A090033.tif

Om os

Vi skaber entusiastiske kunder og bygger en bedre fremtid

Hilti er lig med kvalitet, innovation og direkte kunderelationer. Vi har på globalt plan omkring 250.000 kundeinteraktioner dagligt – online, i vores butikker, over telefon og ude hos jer. Vi er 30.000 ansatte fordelt på 120 lande, og yder alle en indsats for at gøre arbejdet i byggebranchen mere produktivt, sikkert, og omkostningseffektivt.

Virksomhedsstrategi

Vores strategiske mål er en bæredygtig og længerevarende værdiskabelse bl.a. ved differentiering og innovation. Hilti er grundlagt i 1941 af brødrene Eugen og Martin Hilti og alle aktier ejes af Martin Hilti Familiefonden, hvilket sikrer os økonomisk langsigtet stabilitet.

Vores værdier

Hos Hilti er værdier ikke noget, vi bare snakker om – det er noget alle vores medarbejdere efterlever i det daglige arbejde. Integritet, mod, teamwork og engagement kan derfor ses i alle vores interaktioner både internt og eksternt.

Forretningsmodel

Direkte kunderelationer

Vi driver en direkte salgsmodel, hvor omkring 15.000 af vores medarbejdere har daglige interaktioner med vores kunder over hele verden. Vi er samtidig overbeviste om, at disse stærke og tillidsfulde relationer skaber værdi og succes. Vores konsulenter og ingeniører brænder for at hjælpe vores kunder ude på byggepladsen, ved at finde innovative og produktive løsninger, så de kan komme effektivt i mål med arbejdsopgaven. Udover at være til stede på byggepladsen kan du også finde os online, via vores kundeservice eller i vores Hilti Stores. 

Vi udvikler og producerer vores egne produkter

I Hilti kender vi byggebranchens udfordringer, og arbejder hele tiden på, at finde løsninger der gør det daglige arbejde mere sikkert og effektivt. Vi driver vores egne forsknings- og designlaboratorier med specialiserede forskere og ingeniører. Vi arbejder også med tekniske universiteter verden over, hvor vi deler viden med dem, og skubber grænsen for hvad der er muligt. Vi producerer vores egne produkter og arbejder samtidig med eksterne specialister. Alt sammen med en fællesnævner: Kvaliteten er i top.

Vores medarbejdere gør forskellen

Vores medarbejdere er Hilti. Vi er passionerede i vores daglige arbejde, og arbejdsglæden giver sig til kende ved, at mange af os har arbejdet for virksomheden i en lang årrække. Vi er stærkt styret af vores fire værdier – integritet, mod, teamwork og engagement – som bliver efterlevet hver dag og ses i alt vi gør.

Innovation hos Hilti

Mange ideer til produktforbedringer udvikles via den daglige feedback vi får fra vores kunder. Fordi vi er til stede på byggepladserne, kan vi sætte os ind i de daglige udfordringer og gøre alt hvad vi kan for at finde effektive løsninger. Innovation er en del af vores DNA, og det giver sig også til kende, da vi bruger cirka 6% af vores årlige omsætning på forskning og udvikling.

Inden for forskning og udvikling har vi muligheden for at arbejde med den nyeste teknologi og bringe det ind i vores produkter, hvilket giver ren glæde.

Andreas Bong
Head of Corporate Research and Technology

Del