Optimer din værktøjspark

Øg produktiviteten og reducer nedetid med digital værktøjsstyring

Virksomheder i byggebranchen bruger i gennemsnit omtrendt 100 timer om måneden på at lede efter manglende udstyr, mens omkostningerne til køb af værktøj og forbrugsvarer hurtigt løber op. Lær hvordan du undgår kostbar nedetid, øger produktiviteten og får større kontrol over din lagerbeholdning og omkostninger, ved at bruge Hiltis digitale løsninger til værktøjsstyring og optimering af din værktøjspark.

Få kontrol over omkostninger med Fleet Management

En optimeret værktøjspark hjælper dig med at holde styr på udgifterne, fordi du kun betaler for det værktøj og udstyr du har brug for. Få udarbejdet en analyse, og modtag ekspertråd til hvordan du vælger den bedste værktøjspark til din virksomhed.

Vil du have endnu mere kontrol over dine omkostninger? Med Hiltis Fleet Management værktøjsservice vælger du kun det værktøj du har brug for, og betaler en fast månedlig ydelse henover en bestemt periode, uden at skulle lægge en stor forudbetaling. Derudover får du også gratis reparationer. 

Fleet Management værktøjsservice

Få kontrol over dit værktøj med ON!Track


Kæmper din virksomhed med at holde styr på udstyr eller hvornår det er tid til vedligeholdelse af værktøj? Med ON!Track værktøjsstyring får du enklere processer.

ON!Track kombinerer robuste tags og labels med intuitiv software, så du hurtigt kan få adgang til information såsom tilstandsstatus på dit værktøj og hvor det befinder sig. Med ON!Track kan du også holde styr på dine forbrugsvarer, så det er nemmere at opretholde en optimal lagerbeholdning. 

Kom i gang med ON!Track

Spar tid med hurtigere reparationer


Hiltis værktøj er udviklet til at holde, men selv kvalitetsværktøj bryder sammen nogle gange.

Bestil reparationer direkte fra byggepladsen via vores hjemmeside, med Hilti Connect app'en, eller ved at ringe til kundeservice. Med vores Fleet Management værktøjsservice betaler du en fast månedlig ydelse, der dækker alle værktøjsreparationer. Og ved brug af ON!Track, kan du minimere nedetid takket være automatiske påmindelser om vedligeholdelse af værktøj. 

Værktøjsreparationer

Overblik og Status

Se batteriets tilstandsstatus og få overblik over din værktøjspark med Nuron

Øg produktiviteten og spar penge

Spor og administrer dit værktøj og materiel med ON!Track

Hvilket udstyr har du? Hvem bruger det? Hvor og hvor længe har det været der? Har dit værktøj brug for service eller kalibrering? Er det tid til at genopfriske medarbejdertræning eller certificering?

Få alle disse vigtige oplysninger hurtigt på din mobil eller computer med Hilti ON!Track værktøjsstyring.

Del