Image alt text (optional)

Hilti Fleet Management

Vi tager hånd om dit værktøj og sørger for en velfungerende værktøjspark til en fast månedlig ydelse

Hilti Fleet Management beskytter dig mod uforudsete udgifter i forbindelse med din værktøjspark. Du betaler udelukkende en fast månedlig ydelse for dit værktøj, som Hilti drifter for dig. Vores unikke servicekoncept inkluderer en lang række services og fordele, som sikrer dig en optimeret og velfungerende værktøjspark!

Hvad er Hilti Fleet Management?

Hilti Fleet Management er et servicekoncept, hvor Hilti overtager driften af din værktøjspark for at beskytte dig mod uforudsete udgifter.

Med en lang række af inkluderede services tager vi hånd om dit værktøj og sørger for en velfungerende værktøjspark:

Ingen uforudsete omkostninger

Hilti Fleet Management er et servicekoncept, hvor Hilti overtager driften af din værktøjspark for at beskytte dig mod uforudsete udgifter. Du betaler udelukkende en fast månedlig ydelse for dit værktøj.

Gratis reparation, kalibrering og vedligeholdelse

Håndtering samt alle omkostninger i forbindelse med reparation, kalibrering, vedligeholdelse og endda udvalgte forbrugsvarer er dækket af aftalen. Dette gælder også skader på grund af fald og uheld.

Hurtig håndtering af reparationer

Dine maskiner bliver serviceret i løbet af 3 dage medregnet transport, som minimerer den tid du skal undvære værktøjet. Vi afhenter det endda på din byggeplads og returnerer det til dig uanset hvor du befinder dig i Danmark.

Tyveridækning

En tyverisikring med minimal selvrisiko er inkluderet i Fleet Management. I tilfælde af tyveri dækker Hilti 80% af værktøjets restværdi. Desuden hjælper vi dig hurtigt i gang med nyt værktøj. 

Mærkning af alle værktøjer

Alt værktøj er ved levering mærket med individuelle labels, som viser dit logo og andre ønskede informationer. Vi tilbyder også individuel gravering af maskinerne, som kan tilkøbes efter ønske og som kan virke præventivt over for tyveri.

Nem administration og overblik

Den inkluderede mærkning af alle værktøjer, en digital værktøjsliste og en individuel fakturaopsætning gør det enkelt at administrere værktøjsparken. Du kan altid få en oversigt via eget login på vores hjemmeside.

Produktiv værktøjspark

Fleet Management værktøj udskiftes til nyt efter en fastsat periode, hvilket holder din værktøjspark opdateret. Det betyder, at du altid arbejder med nye og produktive maskiner. 

Arbejdsmiljø og sikkerhed

Udskiftning af værktøjet til den nyeste model efter værktøjets udløbstid hjælper dig med at overholde kravene til arbejdsmiljø og sikkerhed.

Miljøvenlighed

Hilti sikrer en høj genanvendelse på 95 til 99 procent af materialet fra indleveret værktøj.

VÆRKTØJSSTYRING MED HILTI ON!TRACK

Hilti ON!Track er et digitalt system udviklet til at løse byggebranchens udfordringer i forbindelse med styring af værktøjer, materiel og andre aktiver.

Lær mere om Hilti ON!Track Værktøjsstyring

Del