Image alt text (optional)

Værktøjsleasing med Hilti Fleet Management

Betal et månedligt gebyr for leasing af værktøj

Mange leaser deres biler med mange fordele og det samme kan du med dit værktøj med Hilti Fleet Management. For et månedligt beløb får du kvalitetsværktøj og en komplet servicepakke, der omfatter alt fra gratis reparationer til tyveridækning. Det betyder, at du kan fokusere på at drive effektive byggepladser.

Fordele ved vores Hilti Fleet Management løsning

Ingen uforudsete omkostninger

Hilti Fleet Management er et servicekoncept, hvor Hilti overtager driften af din værktøjspark for at beskytte dig mod uforudsete udgifter. Du betaler udelukkende en fast månedlig ydelse for dit værktøj.

Nem administration og overblik

Du får mærkning af alle værktøjer, en digital værktøjsliste og en individuel fakturaopsætning som gør det enkelt at administrere værktøjsparken. Du kan altid få en oversigt ved at logge ind på vores hjemmeside. 

Produktiv værktøjspark

Fleet Management værktøj udskiftes til nyt efter en fastsat periode, hvilket holder din værktøjspark opdateret. Det betyder, at du altid arbejder med nye og produktive maskiner. 

Miljøvenlighed

Hilti sikrer en høj genanvendelse på 95 til 99 procent af materialet fra indleveret værktøj.

Gratis reparation, kalibrering og vedligeholdelse

Alle omkostninger i forbindelse med reparation, kalibrering, vedligeholdelse og endda udvalgte sliddele er dækket af aftalen. Dette gælder også skader af værktøj på grund af fald.

Tyveridækning

En tyverisikring med minimal selvrisiko er inkluderet i Fleet Management. I tilfælde af tyveri dækker Hilti 80% af værktøjets restværdi, og vi hjælper  dig hurtigt i gang igen med nyt værktøj. 

Hurtig håndtering af reparationer

Dine maskiner bliver serviceret i løbet af 3 dage medregnet transport, som minimerer den tid du skal undvære værktøjet. Vi afhenter det endda på din byggeplads og returnerer det til dig uanset hvor du befinder dig i Danmark.

Arbejdsmiljø og sikkerhed

Udskiftning af værktøjet til den nyeste model efter værktøjets udløbstid hjælper dig med at overholde kravene til arbejdsmiljø og sikkerhed.

FAQs – Fleet Management

Hvordan fungerer Fleet Management?

Vores Fleet Management løsning kan sammenlignes med langtidsleje eller leasing af værktøj. Du betaler et månedligt gebyr for de værktøjer, du har behov for til dine projekter. Fleet management dækker også reparationer, vedligeholdelse, tyveri og meget mere.

Fleet kontrakter varer normalt fra 3 til 5 år afhængigt af værktøjstype. Vi afhenter værktøjet når det udløber og giver dig mulighed for at opgradere din værktøjspark til vores nyeste produkter.

Kan jeg købe mit værktøj, når min Hilti Fleet kontrakt udløber?

Nej. Hvis værktøjet har opbrugt sin levetid ved kontraktens udløb, fornyer vi gerne din kontrakt med nye værktøjer og genbruger dit brugte værktøj.

Hvis der er behov for fleksibilitet, og værktøjet stadig er i god stand, kan værktøjskontrakten forlænges fra måned til måned.

Hvad koster Hilti Fleet Management?

Kontakt din Account Manager, eller kontakt os for at aftale tidspunkt for en produktivitetsanalyse, hvor vi analyserer dine behov og kommer med et forslag, der sikrer, at du har den rette sammensætning af værktøjer til din virksomhed.

Hvor længe løber en Hilti Fleet Management kontrakt?

Afhængigt af værktøjstype og branche varer værktøjskontrakter mellem 3-5 år.

Hvordan fornyer jeg mit værktøj med Hilti Fleet Management?

Du vil modtage en e-mail, der minder dig om at din kontrakt skal fornyes.

Du kan planlægge leveringen af dine nye værktøjer på vores hjemmeside, via ON!Track Ready eller med hjælp fra din Account Manager.

Kan jeg spore mit værktøj som en del af kontrakten?

Ja, det kan du. Hvis du er Hilti Fleet Management kunde, kan du få adgang til freemium-versionen af vores ON!Track værktøjsstyring, som giver dig mulighed for at spore værktøj og administrere reparationer fra din telefon eller computer.

Hvis du vil have en omfattende tilgang til administration af din værktøjspark, kan du opgradere til den fulde version af Hilti ON!Track. Det giver dig mulighed for at spore værktøj og udstyr fra andre producenter, se og hvor længe udvalgte værktøjer har været inaktive på tværs af dine byggepladser.

Du kan læse mere om sporing af aktiver og værktøjer på vores dedikerede side her.

Sådan kommer du i gang med værktøjsleasing

Nem værktøjsstyring i tre trin

 1. Til at begynde med vil vi arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at du har de værktøjer, du har behov for til at løse dine arbejdsopgaver.
 2. Derefter leverer vi værktøjerne og sørger for oplæring.
 3. Og endelig hjælper vi dig med løbende at spore, reparere og udskifte dine værktøjer uden ekstra omkostninger.

Støtter cirkularitet

Hjælp med at reducere ressourceforbruget med Fleet Management

Vores tilgang til leasing af værktøj giver også følgende fordele i forhold til cirkularitet i byggeriet:

Reducer: Fleet Management betyder, at du kun har det værktøj, du har brug for, og ikke mere. Du får langtidsholdbare kvalitetsværktøjer, og vores værksted arbejder på at forlænge deres levetid endnu mere.

Genbrug: Når kontrakten udløber, bliver dele af værktøjet istandsat og genbrugt. Leaset værktøj, der ikke længere er egnet til professionelt byggeri, doneres ofte til humanitære eller uddannelsesmæssige formål.

Genanvendelse: Hvis genbrug ikke er muligt, samarbejder vi med autoriserede partnere for at sikre korrekt genanvendelse.

Hvilke værktøjer kan du få med Hilti Fleet Management?

Lease værktøj til stort set alle brancher og arbejdsopgaver

Uanset om du skal fastgøre kabler og rør eller bryde beton op, dækker vi dine behov med vores værktøjsleasing. Du kan vælge værktøjer fra vores effektive Nuron batteridrevne platform, samt vores ledningsværktøjer. 

Nuron har over 80 værktøjer og giver dig mulighed for at udføre alle opgaver på én batteriplatform. Med Nuron får du også adgang til datadrevne tjenester, som supporterer dig med at finde mistede værktøjer, identificere underudnyttet eller opmagasineret værktøj og meget mere.

202308 Full Fleet Management

Hvilke services er inkluderet i Fleet Management?

 • Onsite produktivitetsanalyse: Rådgivning til hvordan du kan optimere din værktøjspark og reducere dine omkostninger
 • Best-in-class reparationer: Ubegrænset dækning af hurtige reparationer - herunder udskiftning af batterier og opladere. 
 • Digital mærkater – scan og få adgang til værktøjsinformation (via app eller hjemmeside) for nem administartion af værktøjsparken
 • Fornyelser og udvidelser: Når kontrakten udløber, kan du enten forny til de nyeste produkter, eller hvis dit værktøj stadig er effektivt, kan du vælge at forlænge perioden.
 • Tyveridækning: Reducer din risiko – vi dækker op til 80% af omkostningerne ved stjålet værktøj
 • Vedligeholdelse: Effektiv vedligeholdelsesservice til udvalgte værktøjer

Reducer nedetid og spor værktøjer

Alt er inkluderet i din faste månedlige pris - der er også mulighed for yderligere opgradering

 • Sidste opladningssted – hjælper dig med at identificere det sidste sted, hvor et værktøj blev opladet, hvilket kan spare tid, når du forsøger at administrere og lokalisere dine værktøjer.
 • Proaktiv batteri udskiftning – du får tilsendt en advarsel, hvis et batteri i din værktøjspark ikke er i optimal stand, hvilket hjælper med at reducere nedetid og dårlig ydeevne.
 • ON!Track ready – med adgang til freemium-versionen i vores fleet app og software, kan du fra din telefon eller computer spore værktøj, administrere reparationer og søge efter værktøj i nærheden.

 

Få mere at vide om værktøjsleasing

Er du interesseret i, hvordan leasing af værktøj og administration af din værktøjspark fungerer? Send en besked til en af vores eksperter, som kan forklare mere om fordelene. 

Drag mest mulig fordel af Fleet Management

Tilføj effektiv værktøjssporing for endnu mere effektivitet

Med Fleet Management får du kvalitetsværktøjer med høj ydeevne og en komplet servicepakke. Men hvad nu, hvis du kunne gøre værktøjsstyring endnu nemmere? Hvad hvis du kunne stoppe med at spilde tiden på at lede efter mistede værktøjer? Eller udnytte data til at forhindre unødvendige udgifter til at købe ekstra værktøjer?

Tal med os om løsninger til værktøjsstyring, der gør din virksomhed endnu mere effektiv, så du kan drive produktive byggepladser.

Del