Vær forberedt på fremtiden

Avancerede løsninger til din virksomhed

Hvordan kan din virksomhed drage fordel af vigtige tendenser inden for byggebranchen såsom digitalisering, automatisering og grønt byggeri? Og hvordan forbliver man konkurrencedygtig med tanke på de udfordringer som opstår? Find ud af, hvordan vi kan hjælpe med at fremtidssikre din virksomhed med innovative produkter, software og services, der er udviklet til alle faser og arbejdsopgaver i dine byggeprojekter.

Omfavn ny teknologi

Digitalisering og automatisering af byggepladsen er nogle af de vigtigste områder for produktivitetsforbedringer. Ved at udnytte digital planlægning med BIM kan du undgå forsinkelser af projekter ved at fremhæve potentielle problemer, inden de opstår. Det vil det være med til at minimere improvisering på byggepladsen samt forenkle dokumentation. Digitale løsninger såsom totalstationer og den semiautomatisk borerobot Jaibot er også med til, at gøre dine arbejdsgange på byggepladsen hurtigere og mere præcise. Og med Nuron batteriplatform, kan du anvende værktøjsdata til informationsbaserede beslutninger om din værktøjspark.

BIM design- og modelleringsydelser Robotboring med Jaibot Tracefast documentation software til fastgørelser

Reducer afhængigheden af ​​arbejdskraft

Nye teknologier og installationsmetoder er kommet for at blive. Vælg værktøj og processer, der kan hjælpe med at øge hastigheden i dine byggeprojekter, reducerer din afhængighed af uddannet arbejdskraft samt sørge for at bedre arbejdsmiljø. Vores løsninger spænder fra fastgørelsessystemer der eliminerer behovet for ankerfastgørelse og svejsning, til intelligente diamantboresystemer. Dertil har vi vores exoskelettet EXO, som er udviklet til at reducere træthed ved arbejde over skulderhøjde.

Løsninger til enklere fastgørelse EXO exoskelet til arbejde over skulderhøjde Kun én operatør til diamantboring

Vælg bæredygtige løsninger

Certificeringskrav er fortsat med til at gøre grønt byggeri til den nye branchestandard. For at du kan levere sundere og mere bæredygtig arkitektur, redesigner og nytænker vi aktivt bygningsdele. Alt fra brandsikring til forankringer og fra boltpistol patroner til modulopbyggede bæresystemer – så vi kan opfylde tredjeparters grønne certificeringskriterier. På vores hjemmeside finder du en omfattende database med dokumentation, såsom certifikater for emissioner af VOC-indhold og miljøvaredeklarationer (EPD'er).

Certifikater og erklæringer Grønt byggeri Bæredygtigt byggeri Cirkulær økonomi i byggeriet

Strømlin din virksomhed

Vil du gerne strømline dine forretningsprocesser? Vores elektroniske B2B indkøbssystem, fleksible forsendelsesmuligheder og avancerede logistikløsninger sikrer en effektiv arbejdsgang for dig og for os. Når du vælger vores Fleet Management værktøjsservice, får du adgang til det nyeste værktøj for et månedligt beløb, der inkluderer mange fordele samt giver dig større kontrol over dine omkostninger. Og med vores ON!Track får du glæde af effektiv værktøjsstyrring af både din værktøjspark og dit lager.

eB2B indkøbssystem Leveringsmuligheder Fleet Management værktøjsservice ON!Track digital værktøjsstyring

Udvid din virksomheds rækkevidde

Giv din virksomhed en mere rentabel fremtid ved at implementerer flere arbejdsområder og have færre underleverancer. Ved at tilføje services såsom brandsikringsinstallationer og diamantboring kan din virksomhed sprede sine investeringer og opnå vækst. Vi kan hjælpe dig med uddannelse og træning af dine medarbejdere samt strategier om, hvordan du tilpasser produktivitetsfremmende metoder såsom Building Information Modeling (BIM).

BIM design- og modelleringsydelser

ÉN SAMLET PLATFORM

Har du brug for data du kan stole på? Lad værktøjet gøre arbejdet!

Hilti Jaibot

Borerobot med større hastighed og præcision

Del