Vær forberedt på fremtiden

Avancerede løsninger til din virksomhed

Hvordan kan din virksomhed drage fordel af vigtige tendenser inden for byggebranchen såsom digitalisering, automatisering og grønt byggeri? Og hvordan forbliver man bedst konkurrencedygtig i lyset af udfordringer såsom mangel på uddannet arbejdskraft? Find ud af, hvordan vi kan hjælpe med at fremtidssikre din virksomhed med innovative produkter, software og services, der er udviklet til alle faser og arbejdsopgaver i dine byggeprojekter.

omfavne ny teknologi

Digitalisering og automatisering af byggepladsen er nogle af de vigtigeste områder for produktivitetsforbedringer. Ved at udnytte digital planlægning med BIM kan du undgå forsinkelser af projekter ved at fremhæve potentielle problemer, inden de opstår. Det vil det være med til at minimere improvisering på byggepladsen samt forenkle dokumentation. Digitale løsninger såsom betonsensorer, totalstationer og den semiautomatisk borerobot Jaibot er også med til gøre dine arbejdsgange på byggepladsen hurtigere og mere præcise.

BIM design- og modelleringsydelser Robotboring med Jaibot Tracefast documentation software til fastgørelser

Reducer afhængigheden af ​​arbejdskraft

Nye teknologier og installationsmetoder er kommet for at blive. Vælg værktøj og processer, der kan hjælpe med at øge hastigheden i  dine byggeprojekter, reducerer din afhængighed af uddannet arbejdskraft samt beskytte dine medarbejdere. Vores løsninger spænder fra fastgørelsessystemer der eliminerer behovet for ankerfastgørelse og svejsning, til intelligente diamantboresystemer samt exoskelettet EXO-01, som er udviklet til at reducere træthed ved arbejde over skulderhøjde.

Løsninger til enklere fastgørelse EXO-O1 exoskelet til arbejde over skulderhøjde Kun én operatør til diamantboring

Byg mere grønt med Hilti

Certificeringskrav er fortsat med til at gøre grønt byggeri til den nye branchestandard. For at du kan levere sundere og mere bæredygtig arkitektur, redesigner og nytænker vi aktivt bygningsdele. Alt fra brandsikring til forankringer og fra boltpistol patroner til modulopbyggede bæresystemer – så vi kan opfylde tredjeparters grønne certificeringskriterier. På vores hjemmeside finder du en omfattende database med dokumentation, såsom certifikater for emissioner af VOC-indhold og miljøvaredeklarationer (EPD'er).

Certifikater og erklæringer Grønt byggeri

Gør din virksomhed slankere

Vil du gerne strømline dine forretningsprocesser? Vores elektroniske B2B procurement system, fleksible forsendelsesmuligheder og avancerede logistikløsninger er alle med til gøre det lettere at gøre forretninger med os. Når du vælger vores Fleet Management værktøjsservice, får du adgang til det nyeste værktøj for et månedligt beløb, der inkluderer det hele – det giver dig større kontrol over dine omkostninger. Og med vores ON!Track får du glæde af effektiv værktøjsstyrring af værktøjsparken og lager.

eB2B procurement Leveringsmuligheder Fleet Management værktøjsservice ON!Track digital værktøjsstyring

Udvid din virksomheds rækkevidde

Giv din virksomhed en mere profitabel fremtid ved at give flere udbud og færre underentrepriser. Ved at tilføje services såsom brandsikringsinstallationer og diamantboring kan din virksomhed sprede sine investeringer og opnå vækst. Vi kan hjælpe dig med uddannelse og træning af dine medarbejdere samt strategier om, hvordan du tilpasser produktivitetsfremmende metoder såsom Building Information Modeling (BIM).

Innovative brandsikringsløsninger BIM design- og modelleringsydelser

Hilti Jaibot

Borerobot med større hastighed og præcision

Del