Image alt text (optional)

Fokus på bæredygtighed

Langsigtet succes baseret på respekt for miljø, sundhed og samfund

Vi har et fælles mål: at handle mere bæredygtigt. Vi ønsker at skabe en verden, der belastes mindre af byggebranchen – en sikrere og sundere verden for alle, som nyder godt af positive bidrag til samfundet. 

Vi kan hjælpe byggebranchen med at blive mere bæredygtig, samtidig med, at vi sikrer dens langsigtede succes ved at vælge forretningsstrategier, der værdsætter vores miljøs, vores medmenneskers og vores samfunds sundhed lige så meget som økonomiske faktorer.

I Hilti vægter vi branchens rejse mod at blive mere bæredygtig højt, derfor er vi medlem af Green Building Council Denmark. Her deltager vi på premiumniveau for at have adgang til et massivt proaktivt netværk, som alle prioriterer at forsøge at gøre byggebranchen mere bæredygtig. Gennem dette netværk forsøger vi altid at have fingeren på pulsen i forhold til bæredygtighed i byggeriet og derved altid at bidrage positivt til vores kunders bæredygtighedsambitioner.

En holistisk strategi: tre lige vigtige søjler

Miljø

Vi kan reducere vores miljøpåvirkning. I henhold til SBTi har vi forpligtet os til at udføre vores del i arbejdet for at begrænse den globale temperaturstigning med 1,5 °C i overensstemmelse med Paris-aftalen.

Mennesker

En sikrere og sundere branche er til fordel for os alle. Vi går op i, at vores medarbejdere skal have det godt, og at vi kan hjælpe dig med at finde løsninger, der prioriterer sundhed og sikkerhed i dine bygninger og på dine byggepladser. 

Samfund

Ved at forpligte os til et bedre samfund og sætte overliggeren højt for etiske standarder i byggebranchen kan vi skabe positive forandringer, der hvor vi bor og arbejder og alle andre steder.

Løsninger som hjælper dig med at mindske dit CO2-aftryk

For vores miljø

Løsninger som hjælper dig med at mindske dit CO2-aftryk

Vores mål er, at være førende i branchen inden for cirkulære løsninger og løsninger med lavt CO2-aftryk, så vi kan hjælpe med at drive bæredygtige initiativer og skabe nødvendige forandringer i en ressourcetung byggebranche.

Vi forpligter os derfor til videnskabeligt baserede mål gennem Science Based Targets initiative (SBTi). Vi er i gang med at udarbejde en handlingsplan for, at reducere CO2 udledning betydeligt, i hele vores værdikæde inden 2033 (kortsigtet mål), og opnå net-zero inden 2050 (langsigtet mål).

VORES TILGANG TIL CIRKULARITET

Reducer

Vores Fleet Management-model hjælper os med at udvide kontrollen over vores produkters livscyklus. Vi reducerer affald ved at optimere din værktøjspark og sikre, at du aldrig har mere udstyr, end du har behov for.

Genbrug

Når du returnerer vores værktøj, donerer vi det enten til humanitære formål eller uddannelse, eller vi istandsætter og genbruger komponenterne til reparationer i stedet for at bruge nye reservedele. 

Genanvendelse

Værktøj, der ikke kan genbruges, genvindes af vores globale netværk af auditerede partnere. Vi stræber efter at genvinde mere overalt, inklusiv vores fremstillingsprocesser, for at undgå affald på lossepladser.

Image alt text (optional)

For vores medmennesker

Vi prioriterer sundhed og sikkerhed for alle overalt

Vi har forpligtet os til vores medarbejderes sundhed og sikkerhed.

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre det samme. Vi tilbyder produkter og tjenesteydelser, der ikke bare fokuserer på byggeplads- og bygningssikkerhed, men som også hjælper med at forbedre sikkerhedsstandarder gennem samarbejde med forsknings- og godkendelsesinstitutioner. Vi undgår at bruge potentielt farlige stoffer, hvor det er muligt, uden at gå på kompromis med ydelsen, og vores innovative værktøj er med til at beskytte dine teams mod udmattelse og skader.  

Image alt text (optional)

For vores samfund

Vi engagerer os ud over selve forretningsdelen for at finde bæredygtige løsninger

Vi ved, at der findes samfundsmæssige udfordringer der, hvor vi lever og arbejder. Derfor inddrager vi vores medarbejdere i at bidrage udenfor arbejdet.

I udviklingslande og på nye vækstmarkeder har Hilti Foundation forpligtet sig til at gøre mennesker i stand til at leve uafhængige liv, hvor de selv træffer beslutningerne. Målet er at have en stor indflydelse på samfundet. Ved at samarbejde med Hilti bidrager du til en bedre verden: Vi donerer 2 % af vores overskud til The Hilti Foundation:

Bæredygtige løsninger til byggeriet

Reducer din miljøpåvirkning, samtidig med din virksomhed vækster

Vi ønsker at sikre langsigtet succes for os selv og vores kunder, ved at samarbejde om energieffektive løsninger, der hjælper os til at udvikle vores virksomheder på en bæredygtig måde. Disse løsninger omfatter:

  • Grønne byggeprodukter, med ekstern certificering for at imødekomme miljø- og sundhedsstandarder
  • Vores Fleet Management model, der hjælper med at sikre, at du kun har de værktøjer, du har behov for, hvilket reducerer ressourceforbruget
  • Genbrug af værktøj eller værktøjsdele, der opfylder vores høje kvalitetsstandarder, eller genbrug, hvor det er muligt.

Del