Tekniske kvalitetsløsninger til selv de mest komplekse projekter

Øg effektiviteten med tekniske løsninger

Tekniske kvalitetsløsninger til selv de mest komplekse projekter

Samarbejd med Hilti, og få professionel ekspertrådgivning, samt nem adgang til relevante tekniske produktdata og løsninger, der er designet til at hjælpe dig med at opfylde alle kravene i dit projekt.

Engineering Services

Support og teknisk bibliotek

Vores erfarne ingeniører kan hjælpe dig gennem hele dit projekts livscyklus. Vores tekniske kompetencecenter hjælper med skræddersyede løsninger, og vores specialister yder teknisk rådgivning direkte på byggepladsen. 

Kontakt en Hilti Ingeniør Teknisk Bibliotek Teknisk Rådgivning Tekniske services Ask Hilti platform Tekniske kurser
Computer, monitor, HOL, screen, software

Design software og services

Uanset om du skal finde det korrekte betonanker til opgaven eller planlægger MEP-installationer, kan vores design- og modelleringssoftware hjælpe dig med at gøre dine byggeprojekter nemmere, sikrere og mere produktive.

Profis Engineering Suite BIM udstyr og ydelser BIM/CAD biblioteket Ingeniørvurderinger af ikke-godkendte anvendelser

Design center

Vi driver vores egne forsknings- og udviklingscentre i Europa, Nordamerika og Asien, og arbejder tæt sammen med partnere over hele verden for at udvikle løsninger, der hjælper dig med at opfylde de seneste krav i byggebranchen.

Ankersystemer Indlimet armering Brandbeskyttelse Installations-bæringer Seismisk Design Systemer

Professionelle løsninger

Innovation er en del af vores DNA, og vores løsninger spænder bredt. Vi kan hjælpe dig med at finde produktive og tidsbesparende løsninger. Vi tilbyder professionelle løsninger uanset arbejdsopgaven.

Løsninger for energi og industri Løsninger til byggeri og anlæg Løsninger til maskiner og el Løsninger til arkitekter Løsninger til sundhedssektoren Løsninger til datacentre

Hilti Mobil Apps

Optimer dit arbejde ved at automatisere komplekse beregninger og minimer dit behov for ingeniørekspertise med vores Hilti apps.
 

Hilti Mobil Apps
Sale, L063191.tif

Fortsæt den professionelle udvikling

Hold dig opdateret om ændrede designmetoder og branchestandarder med godkendte kurser. Vi tilbyder også spændende webinarer om tekniske emner på vores online platform Ask Hilti. 

Ask Hilti platform

PROFIS Engineering Suite

Software til hurtigere og mere præcist design af forankringer og armeringsjern

Del