Tekniske kvalitetsløsninger til selv de mest komplekse projekter

Øg effektiviteten med tekniske løsninger

Tekniske kvalitetsløsninger til selv de mest komplekse projekter

Effektiv definering og dokumentation af tekniske kvalitetsløsninger til komplekse byggeprojekter kan være en udfordrende opgave. Arbejd sammen med Hilti, og få klar ekspertrådgivning samt nem adgang til relevante tekniske produktdata og løsninger, der er designet til at hjælpe dig med at opfylde projektkravene til sikkerhed, nøjagtighed, omkostningseffektivitet og kvalitet.

Support og teknisk bibliotek

Vores erfarne ingeniører kan hjælpe gennem hele dit projekts livscyklus – fra design til installation og bygningsadministration. Vores tekniske kompetencecenter kan hjælpe med skræddersyede løsninger, mens specialister i support på byggepladsen kan yde teknisk rådgivning. Få adgang til teknisk dokumentation, eller gå på opdagelse i tekniske emner på Ask Hiltis online tekniske forum.

Kontakt En Hilti Ingeniør Teknisk Bibliotek Teknisk litteratur Visit Ask Hilti

Design software og services

Uanset om du designer ankre til beton eller planlægger MEP-installationer, kan vores design- og modelleringssoftware hjælpe dig med at gøre dine byggeprojekter nemmere, sikrere og mere produktive. Til yderligere designsupport spænder vores services fra assistance med tekniske vurderinger til trækprøver af forankringer på byggepladsen.

Profis Engineering Suite-software til forbindelsesdesign BIM-udstyr og -ydelser Ingeniørvurderinger af ikke-godkendte anvendelser Beregnings- og Projekteringsservices BIM/CAD-biblioteket Tekniske services Byggepladseksempler

Fortsæt den professionelle udvikling

Hold dig opdateret om ændrede designmetoder og branchestandarder med godkendte kurser, der er udviklet til at hjælpe dig med at arbejde mere produktivt. Vi tilbyder også spændende webinarer om tekniske emner på vores online platform Ask Hilti. 

Se mere

Design center

Innovation driver vores teknologier, software og services. Vi driver vores egne forsknings- og udviklingscentre i Europa, Nordamerika og Asien og arbejder tæt sammen med partnere over hele verden for at udvikle løsninger, der hjælper dig med at opfylde de seneste krav i bygningsreglementerne. Har du brug for hjælp til specifikation af Hilti-produkter? Brug vores hjemmeside til hurtigt at finde vigtige produktoplysninger, herunder tekniske vejledninger, godkendelser, testrapporter, specifikationstekster og BIM/CAD-ressourcer.

Ankersystemer Indlimet armering Brandbeskyttelse Installations-bæringer Seismisk Design Systemer

Professionelle løsninger uanset arbejdsopgaven

Innovation er en del af vores DNA, og vores løsninger spænder bredt. Vi kan hjælpe dig med at finde produktive og tidsbesparende løsninger, så projektet kører effektivt. Om du står med en installation, renovering eller eftermontering af armeringsjern står vi klar.

Løsninger for energi og industri Løsninger til byggeri og anlæg Løsninger til maskiner og el Løsninger til arkitekter Løsninger til sundhedssektoren Løsninger til datacentre

Apps og software løsninger

Vil du gøre dine byggeprojekter lettere, sikrere og mere produktive? Optimer dit arbejde ved at automatisere komplekse beregninger og minimere dit behov for ingeniørekspertise. 

Gør dine projekter mere sikre ved at eliminere manuelle overførsler af data og potentielle fejl. 

Levér bedre projekter med BIM-planlægning på kontoret, og spar tid på byggepladsen. Cloud-baserede løsninger giver dig mulighed for at forbedre samarbejdet med projektteamet og få adgang til projektdata i realtid. 

Hiltis designsoftware, apps og BIM-løsninger, der er baseret på testede og godkendte Hilti teknologier, internationale normer og Hiltis designmetoder hjælper dig med at designe arbejdsopgaverne sikkert og pålideligt. 

Du kan få hjælp fra Hiltis ingeniører og teknisk afdeling, der arbejder sammen med dig på byggepladsen, online og over telefonen i mere end 120 lande i hele verden.

Hilti Mobil Apps Alle Software Løsninger

PROFIS Engineering Suite

Software til hurtigere og mere præcist design af forankringer og armeringsjern

Del