Støtte til dig fra design til implementering

Energi- og industriløsninger

Branchespecifikke løsninger

Vores løsninger til store og komplekse projekter, er designet til at støtte dig i hele byggefasen. Med en tilstedeværelse i 120 lande, samt et bredt produkt og service sortiment tilbyder vi den bedste service og løsning til din virksomhed.

Hvordan kan vores løsninger hjælpe dig?

Lang erfaring

Vi har 75 års erfaring inden for byggeri, og en dokumenteret historik af innovation, forskning og udvikling.

Special løsninger

Reducer de samlede omkostninger og øg konkurrenceevnen med specialløsninger, der indbefatter alt fra fastgørelse på stål og beton til installation og brandsikring.

Global tilstedeværelse

Drag fordel af et globalt netværk af forretningsudviklere, der understøttes af vores tilstedeværelse i 120 lande.

Projektsupport

Få support til dit projekt! Vi hjælper med alt fra forhåndsgodkendt design i 3D-modelleringssoftware til assistance i selve byggeriet.

Energi

Pålidelige produkter og lokale og globale ekspertnetværk

Uanset om dit fokus er på energiproduktion, vedvarende energi, kernekraft, naturgas eller forsyningsvirksomheder, leverer vi kvalitetsværktøjer samt ekspert- og ingeniørviden.

Vi tilbyder alt fra installationsystemer og fjernelse af kontrolplader i kraftværker til batteridrevet kabelskærere og krympeværktøjer. Vores løsninger er designet til, at reducere forsinkelser, værktøjsnedbrud og omkostninger, samt fremskynde projektplaner.

Olie og gas

Optimer dine omkostninger med en bred portefølje af produkter, services og software

Arbejder du i olie- og gasindustrien? Fremskynd projekter og reducer omkostninger, med support fra vores mere end 100 dedikerede specialister. Vi tilbyder derudover batteridrevne systemer til en støvfri rør- og kabelføring, samt installationsystemer til korrosive miljøer, der eliminerer behovet for svejsearbejde og varmarbejde.   

Industri

Effektivt design, hurtigere installation og operationel fleksibilitet

Uanset om du ombygger en bilfabrik eller designer rørføringer til en ny facilitet, leverer vores løsninger et sikrere og hurtigere design og installation, samt operationel fleksibilitet og mindre nedetid. Vi tilbyder også en omfattende og løbende support, så du kan overholde de krævede godkendelser og restriktioner. For Original Equipment Manufacturers (OEM'er) er vi din leverandør af innovative ankre og værktøjer, som sikrer en sikker installation.

Image alt text (optional)

Skibsbygning

Optimer produktivitet og fleksibilitet med vores installationssystemer

Vores installationssystemer til skibsbygning såsom adgangsplatforme, dobbelt gulve og rørføring er både lettere og nemmere at installere. Monteringen kan udføres af én person uden specialudstyr, og da der ikke er behov for svejsning og andet varmarbejde med denne teknologi, kan du øge produktiviteten og sikkerhedsniveauet, samt sænke driftsomkostningerne. Derudover, har skinnesystemerne ikke behov for maling og har en høj korrosionsbelastning.

Del