Beskyt dine medarbejdere og hav fokus på sikkerhed i designfasen

Øget sikkerhed i byggeriet

Beskyt dine medarbejdere og hav fokus på sikkerhed i designfasen

Arbejdsulykker, skader og langvarige sygdomme kan have alvorlige konsekvenser for medarbejderen, byggepladsen og virksomheden. Derfor går vi altid skridtet videre end blot at overholde nuværende regler og bestemmelser. Vi sætter sikkerheden i første række, når vi udvikler vores værktøjer, software og services. Alle vores løsninger er designet til at hjælpe dine teams med at arbejde mere sikkert og komfortabelt samt hjælpe din virksomhed med at designe bygninger, der er sikrere, mere holdbare og modstandsdygtige. 

Innovation og sikkerhed

Når du er beskyttet, kan du arbejde mere sikkert. Vores sikkerhedsinnovationer spænder fra værktøj med aktiv vibrationsreduktion (AVR), der reducerer hånd-arm-vibrationer og aktiv momentstyring (ATC), der hjælper med at forhindre skader fra elværktøj. Til byggepladsen tilbyder vi alt fra støvopsamlingssystemer, der kombinerer værktøj og støvsugere, til batteridrevne BX 3 boltpistoler, der er designet til at være et effektivt, mere støjsvagt og stort set støvfrit alternativ til boring.

DRS støvopsamlingssystemer BX 3 batterisømpistol EXO-O1 exoskelet til arbejde over skulderhøjde

Design og sikkerhed

Vil du designe ankersystemer til seismiske forhold? Har du brug for effektivt at dokumentere brandsikring eller fastgørelsesinstallationer? Eller måske er du interesseret i at bruge BIM (Building Information Modeling), så du kan bruge indstøbningsprodukter eller præfabrikerede systemer og fjerne behovet for boring samt svejsning i byggefasen under dit projekt. Vores softwareløsninger kan hjælpe dig med at gøre dine byggeprojekter mere sikre og produktive. Alt sammen i overenstemmelse med gældende regler og bestemmelser.

Designsoftware Tracefast documentation software til fastgørelser Software til dokumentation af brandsikkerhed BIM design- og modelleringsydelser Trækprøve af foankringer på byggepladsen

Overhold regler for sikkerhed

Det er ikke altid nemt at holde styr på komplicerede sundheds- og sikkerhedsbestemmelser. Tingene ændrer sig hurtigt, og sikkerhedsovertrædelser kan føre til dyre forsinkelser. For at hjælpe dig med at overholde love og regler og finde den rigtige løsning til dine byggeprojekter indeholder Hiltis hjemmeside omfattende data om produktgodkendelser samt støv-, støj- og vibrationsklassificeringer. Du kan også kontakte os for ekspertrådgivning.

Design og tekniske manualer Produktinformation Godkendelser, generelle bemærkninger, specifikationer og CAD-oplysninger Vibrationskalkulator

Sikkerhedstræning og certificering

Effektiv uddannelse er nøglen til at øge sikkerheden på byggepladsen og opretholde produktiviteten. Vi tilbyder en lang række praktiske moduler om arbejdsmiljø samt tekniske kurser, der kan skræddersys efter dine behov. Det kan foregå både fysisk eller online.

Operatørtræning i skudmontage Teknisk kursus - konstruktionssamlinger Kursus i passiv brandsikring for rådgivere Kursus i passiv brandsikring for montører og entreprenører

Simpelt overblik med ON!Track

Brug ON!Track for at sikre, at dine projekter overholder reglerne, ved hjælp af et enkelt og overskueligt overblik. ON!Track automatiserer og forenkler opgaverne omkring overensstemmelse. Du kan eksempelvis modtage notifikationer, hver gang et værktøj eller udstyr har brug for vedligeholdelse, kalibrering, eller når der er behov for uddannelse af personalet. Dine folk kan også tjekke, hvor længe de kan bruge et værktøj sikkert, ved blot at scanne det.

Kom i gang med ON!Track
Reducer belastningen med EXO-O1-til arbejde over hovedhøjde

Større gevinst– færre smerter

Reducer belastningen med EXO-O1-til arbejde over hovedhøjde

Del