Spor og administrer dit værktøj og materiel med ON!Track

Øg produktiviteten og spar penge

Spor og administrer dit værktøj og materiel med ON!Track

Hvilket udstyr har du? Hvem bruger det? Hvor og hvor længe har det været der? Har dit værktøj brug for service eller kalibrering? Er det tid til at genopfriske medarbejdertræning eller certificering?

Få adgang til alle disse vigtige oplysninger nemt og hurtigt på din mobil eller computer med Hilti ON!Track; system til administration af værktøj og materiel.

Håndter udfordringerne med ON!Track

Med ON!Track er det nemmere end nogensinde før at administrere værktøj, udstyr, byggepladser, omkostninger, materialer og medarbejdere, følge tidsplanerne, samt at gøre projekterne rentable og i fuld overensstemmelse med kravene.

Various power tools from different manufacturers

Administrer udstyr

Spor alt værktøj og materiel uanset producenten, og få større synlighed og kontrol over dine værktøjer og din byggeplads. Minimer nedetiden, og øg produktiviteten ved at sikre, at du altid har det rigtige værktøj på det rigtige sted. Optimer brugen, tildel ansvar, og reducer svind, tyveri og hamstring.

Dust masks, gloves and glasses

Koordiner forbrugsvarer og personligt sikkerhedsudstyr

Sørg for gennemsigtighed i din lagerbeholdning og brug af forbrugsvarer, varer af mindre værdi og sikkerhedsudstyr. Nemme statusopgørelser, allokeringsstyring og rapportering hjælper dig med at holde din virksomhed i gang, mens omkostningerne er under kontrol.

Happy, safe workers about to start the day

Beskyt medarbejderne

Hold styr på sikkerheds- og træningscertifikater digitalt. Advarsler og rapporter hjælper med at administrere audits effektivt og sikre, at byggepladserne er sikre og overholder love og regler. 

Worker scanning pneumatic breaker for record of servicing

Administrer serviceeftersyn

Hold styr på optegnelser over service, vedligeholdelse, kalibrering og certifikater digitalt, og indstil proaktive påmindelser, der hjælper dig med at overholde gældende love og regler. 

Site manager reviewing report on laptop whilst drinking coffee

Håndter omkostningerne til værktøj og materiel

Hold øje med din interne omkostningsfordeling og brug af værktøjsparken, med tilpassede rapporter pr. byggeplads, projekt og tidsperiode.

Sådan fungerer ON!Track

Implementeringen af en effektiv, digital løsning til værktøjsstyring kræver en kombination af hardware, software og support.

Administrer dine værktøjer med en kombination af robuste, byggepladstestede passive og aktive tags og mærkater, brugervenlig cloudbaseret software og vores førsteklasses service og support.

Har du behov for at synkronisere ON!Track med dit ERP-system og andre ressource-styringsprogrammer? Udforsk ON!Track Unite, en samling af åbne API-baserede grænseflader, der kan hjælpe dig med at spare tid og penge ved at automatisere manuelle processer.

HARDWARE

Vores udvalg af tags giver dit værktøj og materiel et unikt og robust ID.

Hardware

Selvklæbende tag

Klæbende tags

Selvklæbende stregkoder til identifikation og sporing af alle former for byggeudstyr.

Køb AI L2-tags Køb AI L5-tags

Metalpladetags

Tags i rustfrit stål til genstande, der udsættes for ekstremt barske miljøer.

Køb AI T43-P tags

Hanger tags

Holdbare aluminiumstags med integreret metalwire til værktøj og udstyr, der udsættes for kraftig brug.

Køb AI T35-H tags

Bluetooth sensor tags

Bluetooth tags, der er designet til krævende forhold på byggepladsen, med tæthedsgrad IP67.

Køb AI T320 smart tags

Bluetooth gateway

Live overvågning af lagerbeholdning og advarsler om uventet fjernelse af værktøj og materiel på ubemandede lokationer.

Få mere information

SOFTWARE

Cloudbaseret software betyder, at du har adgang fra enhver enhed via din webbrowser eller en dedikeret app til Android-/iOS-mobiltelefoner.

Loading

Support

Alle byggefirmaer er forskellige, så hvorfor skulle du nøjes med en standardløsning til værktøjsstyring? Det kan være en stor beslutning at implementere en ny løsning til værktøjsstyring, og derfor står Hilti klar til at støtte dig i hele processen, både før og efter implementering.

TRIN 1

Indledende konsultation og analyse

Vores specialister hjælper dig gennem hele processen. Vi starter med at lave en grundig analyse af dine processer og din nuværende værkstøjspark.

TRIN 2

Skræddersy systemet efter dine behov

Vi vil samarbejde med dig om at tilpasse ON!Track, så løsningen opfylder dine behov. 

TRIN 3

Implementering og kulturændring

Hiltis specialister hjælper dig med at mærke og registrere alt dit udstyr og levere træning for at sikre en vellykket implementering i din virksomhed. 

TRIN 4

Løbende træning og support

Vores team står klar til at supporte dig i din rejse med ON!Track. Ved hjælp af dybdegående data kan vi hjælpe dig med løbende at forbedre produktiviteten i din virksomhed.

Proaktiv tracking

Bluetooth ®-teknologi giver kontinuerlig og pålidelig scanning, så du kan administrere din værktøjspark proaktivt.

Please enter Alternative Text here (optional)

Vores Bluetooth®-løsning hjælper dig med at gøre følgende:

1 / Sidst set

Tjek, hvor en genstand sidst blev set for at undgå at bruge tid på at lede og reducere svind eller fejlplaceret værktøj og materiel.

2 / Find i nærheden

Find værktøj og materiel på en tæt besat lokalitet, identificer manglende udstyr hurtigt, og undgå at miste eller efterlade værktøj.

3 / Samlet statusopørelse af dit lager

Tjek din lagerstatus med et tryk på en knap. Spar tid, opnå højere nøjagtighed og bedre disciplin i processerne.

4 / Smart statusopgørelse

Lav en live statusopgørelse eller modtag planlagte rapporter uden at være til stede på lokationen, f.eks container eller dit lager.

5 / Advarsel om uautoriseret fjernelse af værktøj og materiel

Proaktive advarsler i appen, når udstyr fjernes uventet eller ikke er blevet registreret af en gateway inden for en angivet tidsfrist.

Tal med os om ON!Track

Anmod om et besøg af vores specialister

Udfyld denne korte formular, så kontakter vi dig for at tale om, hvordan ON!Track kan hjælpe dig – og hvad det næste skridt vil være.

Del