Spor og administrer dit værktøj og materiel med ON!Track

AUTOMATISK VÆRKTØJSSTYRING MED ON!TRACK

Hvem har lånt mit værktøj? Hvilke værktøjer var i containeren i morges? Mine medarbejdere gider ikke scanne værktøj ind og ud? Hvilken servicebil er tættest på en akut opstået opgave, og er det rette værktøj i bilen til at klare opgaven? 

Klik på videoen og se hvordan vores kunde CR Electric kom i gang med ON!Track, og nu har automatiseret processer og fuldt overblik over deres værktøjspark.

460.000 +

Brugere
registreret i ON!Track

14.250.000 +

Aktiver
registreret i ON!Track

930.000 +

Bluetooth tags
tilknyttet værktøjer

12.000 +

Køretøjer
spores i ON!Track

Ofte stillede spørgsmål - klik for svar

Hvorfor skal jeg vælge Hilti og ON!Track?

I Hilti vil vi være vores kunders bedste partner for produktivitet, sikkerhed og bæredygtighed. ON!Track er værktøjsstyringssystemet som hjælper med dette.

Hvad koster ON!Track?

ON!Track betales via en abonnementsløsning fra 3.000,- DKK om måneden for hele virksomheden. Du betaler ikke ekstra for flere medarbejdere eller aktiver registreret. 

Hvordan får jeg ON!Track?

Vi anbefaler et forløb i tæt samarbejde, hvor vi kan skræddersy den helt rette løsning for jer. Tag fat i din Hilti konsulent eller udfyld formularen her på siden, så vi kan komme i gang.

Hvem implementerer ON!Track?

Vi arbejder tæt sammen med jer for at sikre den rette implementeringsplan, træning og forandring af ON!Track. Vi er med på jeres byggepladser og kontoret for at sikre dette. Implementeringen betales efter omfang og tidsforbrug.

Virker ON!Track kun til Hilti værktøjer?

Nej. Dine Hilti værktøjer bliver automatisk registreret i ON!Track, mens du kan sætte tags på andre mærker af maskiner og registrere dem manuelt.

Kan jeg integrere ON!Track med mine andre systemer og ERP?

Ja. ON!Track er en åben API, som du kan integrere med andre systemer. Du kan læse mere her

Hvordan forbedrer ON!Track din forretning?

Værktøjernes placering

ON!Track er meget mere end en software til at styre dine værktøjer. Du forbedrer effektivitet og ansvarlig ved at mindske hamstring af værktøjer når deres placering er tilgængelig for alle.

Vær produktiv og overhold lovgivningen

Håndter servicechecks, vedligeholdelse og certifikater ved at hente vigtige dokumenter. Din information gemmes i clouden og giver dig påmindelser om at håndteringen.

Optimer dine statusopgørelser

Spar meget tid ved at bruge vores gateways til biler, lager og containere, hvor du kan opsætte tidsindstillet statusopgørelser eller lave dem på afstand på få minutter.

Overblik på tværs af systemer

Del information på tværs af din virksomhed. Integrer ON!Track med dine eksisterende software systemer med vores åben API, i det vi kalder ON!Track Unite.

Læs mere om ON!Track Unite

TAL MED OS OM ON!TRACK

Learn how ON!Track can help transform your business, making it more efficient, compliant and cost-effective.

HVORDAN FÅR JEG MERE UD AF ON!TRACK?

Ved at lease vores værktøj gennem Fleet Management bliver synergien med ON!Track endnu større

ON!Track giver dig overblikket af dine aktiver, så du kan drive din forretning mest effektivt. Du kan også have en værktøjspark til alle dine arbejdsopgaver på en og samme batteriplatform. Ved at være Fleet Management kunde vil du have en alt inkluderet løsning på service for en fast månedlig ydelse. Samtidig er synergien med ON!Track stor, da dine Fleet Management-værktøjer leveres med registreret Bluetooth tags klar til brug i ON!Track. ON!Track er også platformen hvor du booker reparationer og ombytter batterier.

Del