Sådan bidrager du til cirkularitet

Som Fleet Management kunde er du allerede godt på vej

Cirkularitet er en vigtig del af bæredygtighedsrejsen, eftersom fokus er at generere maksimal værdi ved minimal brug af råmaterialer og ressourcer. Det er bedre for miljøet, samfundet og din virksomhed. 

Vi har skabt et fundamentet til en velfungerende cirkulær økonomi gennem services som Fleet Management. Vi kan hjælpe din virksomhed med at reducere forbruget og strømline driften. 

Reducer, Genbrug, Genanvend

27 %

af et stykke Hilti-værktøjs masse er genbrugsmateriale kontra det globale gennemsnit på 8 %
Vi reducerer brugen af nye råmaterialer ved at øge genbrugsandelen af stål og plast i vores produkter.

7098 ~

stykker værktøj, batterier og tilbehørsprodukter blev indsamlet af Hilti i 2021
Bidrag til cirkularitet ved at lade os indsamle dit udtjente værktøj helt gratis. Vi har klare procedurer for at kunne genbruge eller genanvende dem.

79 %

af vores indsamlede materiale blev genanvendt
Vi forbedrer hele tiden vores genudvindingsrate takket være innovation inden for sorterings- og forarbejdningsteknologi.

14 tons

af materialet blev udvundet gennem genbrug
Vi arbejder på at sikre, at en stor andel af stål, kobber og aluminium føres tilbage til de internationale råvaremarkeder.

Reducer spild ved at undgå at købe for meget

Nu kan du gøre mere med mindre

Fleet Management er med til at sikre, at du kun har det udstyr, du har brug for. Og med ON!Track, vores software til værktøjsstyring, kan du identificere uudnyttede eller forsvundne aktiver, når du afslutter et projekt og skal videre til et nyt.

Du får altid kvalitetsværktøj, der holder længere, og vores lokale værksteder sørger for, at de får en endnu længere levetid. Hvis dit værktøj stadig er produktivt, når aftaletiden udløber, vælger du selv, om du vil forlænge aftalen.

Lad intet gå til spilde

Vi genbruger det, du ikke skal bruge længere

Det er en nem proces: Vi indsamler værktøjet uden beregning, uanset hvor i verden du er. Vi tager sågar vores konkurrenters værktøj og batterier med.

Men hvad sker der så med dem? Noget værktøj doneres til ikke-krævende brug i forbindelse med velgørenhed eller uddannelse. Dele, der lever op til vores høje kvalitetsstandarder, kan genanvendes på vores værksteder. Det, der er tilbage, sendes til vores genbrugspartnere.  

Genbrug i det uendelige

Vi genbruger det, der ikke kan genanvendes

Værktøj eller dele, der ikke kan genanvendes, håndteres af vores auditerede, globale genbrugspartnere.

Vi tager ansvar for vores produkter i hele deres levetid. En stor del af et værktøjs masse er typisk metaller af høj kvalitet, der stort set kan genbruges i det uendelige til forskellige formål. Og selvom vi allerede i dag har en høj grad af ikke-termisk genbrug på vores markeder, arbejder vi sammen med vores genbrugspartnere på at øge udvindingsgraden endnu mere.

MERE BÆREDYGTIGE SAMMEN

Med fælles, bæredygtige virksomhedsstrategier kan vi prioritere miljøets, medarbejdernes og samfundets sundhed og samtidig være økonomisk bæredygtige.

Læs mere om bæredygtighed

EN OPTIMAL VÆRKTØJSPARK

Strømlin din økonomiske planlægning med Fleet Management. En fast månedspris omfatter alt dit værktøj inklusive brugs-, service- og reparationsomkostninger.

Læs mere om Fleet Management

BEDRE VÆRKTØJSSTYRING

Få bedre lagerstyring med Hiltis digitale løsninger til administration af værktøj og udstyr samt optimering af din værktøjspark.

Læs mere om ON!Track

Del