Øg hastigheden

Løsninger igennem hele projektet til hurtigere arbejdsgange

Du kan ikke altid selv kontrollere produktivitet. Uventede omkostninger, ineffektive processer og mangel på kvalificeret arbejdskraft, kan føre til forsinkelser på projektet. Lær nærmere om hvordan du kan overvinde disse klassiske udfordringer og øge produktiviteten i din virksomhed med værktøj, software og services udviklet til at hjælpe dine byggeprojekter på vej.

Nem og hurtig administration af værktøj

Nu kan du administrere dit Hilti Fleet Management værktøj nemt og bekvemt via vores hjemmeside.

Uanset om du sidder på kontoret, ude i marken eller på byggepladsen, så kan du administrere dit Hilti Fleet Management værktøj nemt og effektivt via din online kundeprofil. 

Vi har forbedret vores online service for at give dig et overblik over dit Hilti værktøj og dets status, samt give dig mulighed for nemt at ombytte dit Fleet Management værktøj, bestille reparationer, bestille nye Fleet Management labels, anmelde mistet værktøj og meget mere. Det hele kan ordnes fra din PC, tablet eller smartphone.

Se fordelene

Services der hjælper dig i hverdagen

Hold byggepladsen kørende når det uventede sker.

Står du mangler værktøj eller udstyr, kan det føre til nedetid, højere omkostninger og endda bøder. Med vores store tilgængelighed af produkter, fleksible leveringsmuligheder og effektive værktøjsreparationer, hjælper vi dig med at holde byggepladsen kørende når du har aller mest brug for det.

Værktøjsreparationer Leveringsmuligheder Betalingsmuligheder Afhent din bestilling i vores butikker Leveringsabonnement

eB2B løsninger som effektiviserer dit arbejde

En ny og enkel måde at gøre forretning med Hilti.

eB2B inkorporerer Hilti produkter og prisdata i dit indkøbsmiljø, hvilket hjælper dig med at forenkle og automatisere din interaktion med Hilti. 

Vil du effektivisere dine procure-to-pay processer, og undgå dobbeltarbejde? Ønsker du øget gennemsigtighed og kontrol over forbrug? Så er Hilti eB2B præcis hvad du har brug for!

Vi tilbyder adskillige løsninger, da vi understøtter mere end 50 elektroniske markedspladser og EDI-net (elektronisk dataudveksling), såsom SAP Ariba, Coupa og Oracle for at blot nævne nogle få.

Se mere

Optimer din værktøjspark

Øg effektiviteten og reducer omkostninger.

Hvilke værktøj har du? Er det de mest effektive og pålidelige værktøjer til opgaven? Kender du til de årlige omkostninger ved din nuværende værktøjspark? Og har du overblik over dens skjulte og indirekte omkostninger, som påvirker din bundlinje?

En analyse af værktøjsparken identificerer potentiale samt fremlægger konkrete anbefalinger i forhold til optimering og administration af din værktøjspark.

Se mere

Hilti salgskanaler

Vores dedikerede teams står klar til at hjælpe dig.

Har du brug for hjælp til at vælge de rigtige produkter, eller har du spørgsmål angående dit projekt? Vores dedikerede Account managers, Field engineers og Kundeservice kan hjælpe dig med at finde de rigtige løsninger til dit projekt.

Hilti hjemmeside Hilti kundeservice Hilti account managers Hilti butikker

Professionelle løsninger

Innovative og produktive løsninger.

Innovation er en del af vores DNA, og vores løsninger spænder bredt. Vi kan hjælpe dig med at finde produktive og tidsbesparende løsninger, så projektet kører effektivt. 

Løsninger for energi og industri Løsninger til byggeri og anlæg Løsninger til maskiner og el Løsninger til arkitekter Løsninger til sundhedssektoren Løsninger til datacentre

Løsninger til dine arbejdsopgaver

Uanset arbejdsopgaven har vi en løsning.

Vi er her for at hjælpe dig med at spare tid, penge og at få dine projekter afsluttet hurtigere og mere sikkert. Læs mere for at finde innovative og produktive løsninger til at komme effektivt i mål med dine arbejdsopgaver. 

Montage af gipsvægge El-installationer Eftermonteret armeringsjern Digitale afsætningsløsninger Rørføringer Montage af ankerfastgørelser

MERE KRAFT I DIT BATTERI

Arbejd i længere tid og med højere ydeevne med Nuron

Del